не бери Микротик, а то беда поселится в твоем доме...temporar: ↑ 28.11.2023 18:06 первый раз вообще слышу про микротики. Знаю только, что в Прибалтике у них совсем беда, хуже Польши, а тут электроника..
хотя, она уже там, беда... беда...
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
не бери Микротик, а то беда поселится в твоем доме...temporar: ↑ 28.11.2023 18:06 первый раз вообще слышу про микротики. Знаю только, что в Прибалтике у них совсем беда, хуже Польши, а тут электроника..
BigTypoon: ↑ 02.12.2023 00:16 Це все фігня. Немає роутерів які використовують можливості USB2.0. Ну може AX11000 і може, не пам'ятаю
Під роутер немає сенсу в SSD в плані швидкості. Тільки енергоспоживання та шум. Все. Але HDD набагато ємніші.
Все що ти отримаєш від роутера, в кращому випадку 20-30Мбайт/сек. При цьому він буде завантажений повністю))
На своєму NAS я можу підняти ці штуки, але не бачу сенсу. Телевізор і так чудово тягне усі сучасні формати і запам'ятовує місце відтворення по DLNA. Тому робити перекодування на ходу чи красиві бібліотеки немає потреби.BigTypoon: ↑ 02.12.2023 00:16З розповсюдженням Plex, Jellyfin та інших, читаєш месаджі як з 2015року. FTP, samba, DLNA.. капець короче.
навіть роутер на базі х86 спеціалізованого?Ekz0rcyst: ↑ 02.12.2023 15:52 Те що в роутері є порт USB не робить цей роутер NAS! NAS існують як окремі пристрої не просто так, тому що жоден роутер не надасть такий функціонал.
зачем мне NAS если мне надо только DLNA сервер и торрент например какой то ?Ekz0rcyst: ↑ 02.12.2023 15:52 Avenger80
Та мова взагалі не про це все. Те що в роутері є порт USB не робить цей роутер NAS! NAS існують як окремі пристрої не просто так, тому що жоден роутер не надасть такий функціонал. Мені подобаються комплексні рішення, хоча й мають фундаментальні недоліки. Це все до того, що не варто в один ряд ставити різні за призначенням пристрої.
Может и так... Просто каждый привык пользоваться как он привык.BigTypoon: ↑ 05.12.2023 20:25 Avenger80
bes
Перепрошую за категоричність. Так це напів-сховище має право на життя.
Але з таким підходом, можна не качати нічого зовсім. ЗОВСІМ.
Просто користуватись LazyMedia чи Torrserve.
зачем? это надо андроид приставку или лезть в настройки Media Station X . На том же кинетике закидываешь просто торрент файл, он сам скачивает и передает внутри сети по DLNA и телевизор это сразу видит. Просто 0 заморочек было до того как я купил mikrotik