![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
P.S. Реєстрацію продукта на сайті Асуса пройшов норм. Купувати чи ні такі карти вирішувати вам.
Та навряд. Бо в ремонтах нешарю. І не буду себе виправдовувати. Якщо втрачу її - значить лоханувся. На олх такі БВ карти 3500 десь. Але як на мене також ніяких гарантій що з ними. Тут хоча б міфічні 3 місяці гарантії. КорочRain Man: ↑ 21.11.2023 21:35 djmc60
спасибо что поделились.. посмотрел - "красивое" но за эти деньги и даже дешевле на лохе полно этих 1650 в которых по крайней мере точно чего-то не паялось и не крутилось.. ну расскажете потом как хорошо Ваш рефаб был восстановлен, спустя время..
Ну так, схоже на рекламу. Знайомий тут на форумі в ідеалі нормальну 1660 super продавав за 4300 з вентилями в гарному стані. Так три тижні тут люди ціну збити хотіли.djmc60: ↑ 21.11.2023 21:20 Ахахах це типу я менеджер???? Бляха ну реально захотів поділитись інфою. Можливо корисно було б людям.
Як то було в мемасіку - "добре хоч, що поки нікого не ви*... (не полюбили), зрештою - ще ж не вечір"djmc60: ↑ 21.11.2023 22:30 На самому початку теми написав - чому вибір саме цієї карти неважливо. Давайте не будемо дивитись на карту та її ціну. Головне що хотів донести - показати, що мені реально приїхало в коробці при купівлі рефа. Комусь інше приходить, комусь ні. Хотів поділитись інфою може корисно буде. А по факту отримав срач і 500 порад що треба було робити.