Что выбрать? Видеокарты + FAQ

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
StasTODD
Advanced Member

Повідомлення

Данная ветка посвящена обсуждению различных вопросов связанных с выбором видеокарт.
FAQ:
В: На какие параметры стоит обратить внимание при покупки видеокарты?
О: Стоит обратить внимание на:
1) Объем видео памяти
2) Ширину шины
3) Количество шейдеров
4) Соответственно на частоты компонентов (Видеопамять, GPU, универсальные шейдеры)
5) Энергопотребление
6) В некоторых случаях на тепловыделение.

В: В чем отличие между производителями видеокарт напр. ASUS, MSI, XFX и т.д.?
О: Карты могут отличатся:
1) Комплектом поставки (Игры, переходники, клиенты на скачивания и т.д.)
2) Системой охлаждения
3) Наличием "отборных" чипов, у которых выше разгонный потенциал
4) Разгоном от производителя
5) Разводкой компонентов на РСВ
6) Гарантией от производителя.

В: Совместимы ли видеокарты с интерфейсом PCI-Express 2.0/3.0 с материнскими платами с интерфейсом PCI-Express 1.0 и наоборот?
О: Совместимы. Вот результаты тестов.

В: Карты с каким объемом памяти стоит брать для современных игр?
О: 3Gb - 11Gb
Обзоры и сравнительные тесты:

Тут можно сравнить все карты. (Данное сравнение не даст вам точной информации, так что стоит обратить внимание на материалы лаборатории overclockers.ua)
Обзоры и тесты карт в лаборатории overclockers.ua

Уточнить цены можно тут: http://hotline.ua

Оффтоп строго наказуем, поныть о стоимости и отсутствии наличия - Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Покупка б/у видеокарты: стоит-ли и прочие вопросы

Хотите получить адекватные рекомендации - укажите разрешение вашего монитора и желаемое количество кадров, основные игры.
Остальную конфигурацию - по желанию

P.S. ВСЕМ "РАСКРЫВАТЕЛЯМ" ЧИТАТЬ ОБЯЗАТЕЛЬНО! viewtopic.php?p=2761824#p2761824 .
Востаннє редагувалось 31.07.2010 02:49 користувачем StasTODD, всього редагувалось 7 разів.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 10.11.2023 18:30 Зараз дивлюся канали тих людей, що займаються ремонтами відеокарт і про яких тут згадували. В основному VIK-off і кого далі ютуб рекомендує. Вони кажуть, що 3060 і 3070 на ремонті дуже мало було, а 3080 і 3090 на ремонті повно. Також, з радеонів вище 6800 краще нічого не брати, і якщо брати, то нове. Бо попадаються радеони 6000 серії, які на перший погляд нормально працюють, а через деякий час просто гасне екран і комп’ютер з нею не стартує з помилкою b2. Потім вона полежить і знову починає працювати. Це при тому, що температури в нормі і сама карта в чудовому зовнішньому вигляді. Тому я щось я засумнівався. Тепер от думаю, чи збирати вже на щось нове типу 4070 з гарантією чи взяти тупо 3070 не дорожче 10к, пройти ті три гри і не морочити голову. 10к наче не так жалко у випадку чого, як 16к. Сьогодні спробував Resident Evil 4 на 1660Ті — на середніх з FSR вона гарно йде, дивіться скріншот. Тільки жарить карту під 100%. Вибачте, що морочу вам голову.
спойлер
2023-11-10_181652.jpg
Про 3060 і 3070 точно можу сказати, що перша мала проблеми на релізі з чіпами пам'яті від хайнікс, друга в 2020/2021 на чіпах від самсунга (інфо якраз таки з різних каналів по ремонту ВК і комплектуючих), на рахунок 3080/90 не підкажу, але каналам які займаються ремонтом ВК, думаю, що можна в цьому питанні довіряти.
На рахунок радеон 6000 серії - у старших моделей любив прогріватись гпу (чіп), особливо якщо карта погано охолоджувалась.
Ну й що 6900/6950, що 3080/90 мають мікрострибки споживання до 400-650 Вт (тільки карта), що приводить до того що БЖ йде в захист. В іграх, скоріше за все, такої проблеми не буде. Але якщо БЖ не 750-850Вт, то до цього точно треба бути морально готовим.
oversteve
Member

Повідомлення

daesz: 10.11.2023 19:18 Про 3060 і 3070 точно можу сказати, що перша мала проблеми на релізі з чіпами пам'яті від хайнікс,
3060 не мала проблем, 3060ті мала
daesz
Member

Повідомлення

oversteve: 10.11.2023 19:22
daesz: 10.11.2023 19:18 Про 3060 і 3070 точно можу сказати, що перша мала проблеми на релізі з чіпами пам'яті від хайнікс,
3060 не мала проблем, 3060ті мала
Ви праві :up: Якщо не помиляюсь, то проблема була найбільш поширена саме на палітах і гігабайтах, на інших вендорах рідше :)
Melofon
Member

Повідомлення

Глупее чем LevkoMorj тут наверно ещё поискать :facepalm: , доказывает свою правоту которую обосновать никак не выходит, но всё равно стоит на своём, причём доводы уже наверно десятка человек до него никак не доходят, это уже клиника как по мне, 5 страниц флуда про то что 3060 лучше только из-за того что там больше памяти а всё остальное пофиг это надо быть ещё тем "гением" :lol: Короче Харэ флудить тролль, твои писульки точно не помогут кому-то в выборе видеокарты, нам ты ничего не докажешь и себя таким образом не переубедишь ;)

Отправлено спустя 8 минут 51 секунду:
LevkoMorj: 10.11.2023 14:40
daesz: 10.11.2023 14:29
Ось тому треба брати 6700 в ту ж ціну ;)
быстрее 3060 на 10 процентов меньше видеопамяти, высокий процент брака и глючные дрова. Наверное нужно быть альтернативно одаренным, чтобы такое купить
Камрад имел ввиду 6700хт у которой тоже 12ГБ памяти, 10-ти гиговую 6700 у нас почти не продают, про брак и глючные дрова посмешил :gigi: альтернативно одаренным надо быть чтобы взять к примеру 3060 вместо 6700хт.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
VIK-off каже, що проблемі були перші ревізії 3060Ti від Palit і від Gigabyte з пам’яттю від SK Hynix, всі решта вендорів нормальні. 3060 у нього на ремонті не було, були тільки на обслуговуванні, а 3070 було на ремонті дуже мало. Зараз граю в Resident Evil 4 і вже думаю, що нафіга мені та нова карта. :D Не думав, що Resident Evil 4 так чудово піде на 1660Ti.
Блок живлення маю Riotoro Enigma G2 850W. Вибирав його по рекомендації якогось зарубіжного сайту з гарною репутацією, який займається оглядами блоків живлення. Вже точно не пригадаю, якого саме. У мене відносно нормальний комп’ютер крім відеокарти, бо я купував її як тільки закінчилася перша хвиля майнінг-буму, ціни ще були високими і я купував її як тимчасову. Як виявилось, мені її до сих пір вистачає.
спойлер
Всі вільні кошти я витрачаю на інші хобі типу риболовлі, торф’яні віскі і аниме-дівчат. Ви ж розбираєтесь в гача-смітниках, у мене багато вайфу з сігнами і констами. Навіть в цьому році, коли вже не платять премії і доплати, тільки на е2с1 Кафку витратив майже вартість 4070, бо програв майже всі 50/50 на її банері. Ще є певна сума на те, щоб забрати два сузір’я до с6 на Яе Міко. Райден с3 з сігною. Вона перша, для кого я почав купувати паки прімогемів і понеслось. Я навіть на Дехію витратив 500 круток. А ось на відяшку грошей шкода.
Melofon
Member

Повідомлення

sergey_m: 10.11.2023 19:05 Ребят,подскажите какую вк лучше выбрать в бюджет 12-14тыс, б/у. Для 2к монитора, я так понимаю лучше амд в этот бюджет? И какого производителя лучше выбрать в плане надежности, брака, охлаждения, тишины, писка дросселей?
Смотрю 3070/3070ti, 6700xt/6750xt/6800 (6800xt тоже продают 14200-15000, наверное после майнинга,стоит ли тянуться??)
Можно подыскать и 3080 за 15к которая будет их мощнее (если бп позволит бо там потребление 320-380 ватт), но если только до 14-ти тыс. то 6800 либо 3070ти, они примерно похожи по производительности, но зелёная будет лучше в лучах и имеет длсс (что немного лучше чем фср по качеству и его даже желательно включать на режим качество т.к. он даже делает чётче дальние объекты, например ветки деревьев, сетку и т.п.), 6800 имеет в два раза больше памяти и меньше потребляет, но хуже в лучах и имеет только фср который включать желательно толькоькогда уж очень не хватает фпс бо качество там похуже чем длсс.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 10.11.2023 19:51 daesz
VIK-off каже, що проблемі були перші ревізії 3060Ti від Palit і від Gigabyte з пам’яттю від SK Hynix, всі решта вендорів нормальні.
Чув таку думку (можливо навіть у нас на форумі, а можливо й де інде), що хайнікси відправили гігабайту і паліту якусь партію для тестів і вона була з маркуванням "брак", але ті всерівно пустили їх в реліз, незрозуміло чи просто знехтували якістю/репутацією, чи сталось помилково. А можливо це взагалі брехня була :dontknow:
Kirakishou: 10.11.2023 19:51 Блок живлення маю Riotoro Enigma G2 850W. Вибирав його по рекомендації якогось зарубіжного сайту з гарною репутацією, який займається оглядами блоків живлення. Вже точно не пригадаю, якого саме. У мене відносно нормальний комп’ютер крім відеокарти, бо я купував її як тільки закінчилася перша хвиля майнінг-буму, ціни ще були високими і я купував її як тимчасову. Як виявилось, мені її до сих пір вистачає.
То цілком пристойний БЖ. Його з головою вистачить і для топів 6000/30 серії, якщо вирішите брати :)
Kirakishou: 10.11.2023 19:51
спойлер
Всі вільні кошти я витрачаю на інші хобі типу риболовлі, торф’яні віскі і аниме-дівчат. Ви ж розбираєтесь в гача-смітниках, у мене багато вайфу з сігнами і констами. Навіть в цьому році, коли вже не платять премії і доплати, тільки на е2с1 Кафку витратив майже вартість 4070, бо програв майже всі 50/50 на її банері. Ще є певна сума на те, щоб забрати два сузір’я до с6 на Яе Міко. Райден с3 з сігною. Вона перша, для кого я почав купувати паки прімогемів і понеслось. Я навіть на Дехію витратив 500 круток. А ось на відяшку грошей шкода.
спойлер
Я трохи з меншим ентузіазмом до того відношусь :) Але от аркнайтс дуже любив, полишив бо дуже вже багато часу потребувала на денну "рутину". Зараз пристально слідкую за arknight:endfield. Анонсована ще минулого року, без жодної інфи пройшли весь рік, а от тиждень тому почали і відео публікувати, і от сьогодні стартує закритий бетатест для Піднебесної. Думаю через рік буде в релізі, мб й швидше :)
ф2п байзевей :D
Геншин полишив в 1.4 здається, на першому рерані венті, коли власне й програв 5050, підгоріло тоді в мене добряче :gigi:
Nouriel
Member

Повідомлення

sergey_m
беріть 6800, 3070ті хіба якшо на рік берете, бо уже скоро будуть проблеми через 8гб. і в цій карті нехватка буде помітніша ніж на картах класом нижче.
LevkoMorj
Member

Повідомлення

Melofon: 10.11.2023 19:39 Глупее чем LevkoMorj тут наверно ещё поискать :facepalm: , доказывает свою правоту которую обосновать никак не выходит, но всё равно стоит на своём, причём доводы уже наверно десятка человек до него никак не доходят, это уже клиника как по мне, 5 страниц флуда про то что 3060 лучше только из-за того что там больше памяти а всё остальное пофиг это надо быть ещё тем "гением" :lol: Короче Харэ флудить тролль, твои писульки точно не помогут кому-то в выборе видеокарты, нам ты ничего не докажешь и себя таким образом не переубедишь ;)
Вроде как обосновал и даже несколько ссылок на авторитетных западных специалистов скинул https://www.digitaltrends.com/computing ... ti-review/ https://www.techspot.com/review/2701-nv ... -rtx-4060/

И кстати дело не только в памяти, но также и в шине. Ну а про генерацию кадров я уже говорил, что она для карточки на 8 гигов не имеет никакого смысла. Ты же в курсе, что генерация может увеличивать расход видеопамяти на 1 2 гига ? Про инпут лаг тоже писал. Про артефакты тоже писал. Вот три причины не использовать ГК на 4060. Без ГК 4060 быстрее 3060 насколько ? На 15 процентов ? И то смотря где, есть игры, где медленнее, чем 3060. И при этом у 3060 нет упора в память, а у 4060 упор в память чуть ли не у половины ааа проэктов 2023 года. 4060 есть смысл покупать только в трех случаях:

1. Киберкотлетам, которые ставят текстуры на минимум
2. Если 4060 заметно дешевле 3060
3. Если ты лох

Відправлено через 5 хвилин 7 секунд:
Melofon: 10.11.2023 19:39 Камрад имел ввиду 6700хт у которой тоже 12ГБ памяти
Дороже на 3к грн. Быстрее примерно на 15 процентов и при этом больше брака и глючные драйвера
Востаннє редагувалось 10.11.2023 21:07 користувачем LevkoMorj, всього редагувалось 2 разів.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Він каже, що просто на ті чіпи треба подавати менший вольтаж, а паліт і гігабайт подавали на них такий же вольтаж, як на самсунги. Я зараз не знайду те відео, але він навіть заміряв мультиметром на картах від інших вендорів і там був менший вольтаж на хюніксах.
спойлер
daesz: 10.11.2023 20:12ф2п байзевей :D
А у мене е2 Гепард, е2 Хімеко і Яньцин з сігною. Я виграв один 50/50 на Зеле і на Кафці, все решта програші. Цзінлю хотів і програв, на банері Фу Сюань теж програв, прийшлось донатити. На банері Топаз також. Я точно не рахував, але думаю, що вартість 4070 я вже в цю гру вкинув. Я і для Тіньюнь купив два паки на банері генерала, 50/50 програв само собою. Я розумію, що в мене тупо проклятий аккаунт, але я сюди вже купу грошей вкинув і мені жаль його закидати. Думаю, що я придбаю ще один бойовий пропуск, щоб забрати с5 для сігни Тіньюнь і перейду на режим підписки. Я впевнений, що мені саме тому і не везе, що я до цього в геншин вкинув багато. Аккаунт на всі їх ігри один і вони відслідковують, кого можна розвести на гроші. Бо я буває переходжу на фтп, починаю вигравати 50/50, але круток менше і персонажів менше. Починаю дронатити, програю 50/50, але персонажів отримую. Не раз було, що навіть пак купую, все одно програю і не планую донатити далі, а вони мені тупо на останній крутці дають. Знають, коли треба дати персонажа, аби втримати людину в грі. Але все одно такого, як у Вас, у мене і близько немає. За весь час гри в гениш і хонкай у мене тільки декілька виграшів на ранніх дропах, все решта 75+ крутки.
daesz
Member

Повідомлення

LevkoMorj
Прокрутив бенчі з техспоту (він же ХА) - 4060 в 2к всюди має або той же перформенс, або вищий ніж 3060. А от хто кращий з поміж 2 - це 6700хт, який завжди має кращий перформенс, бо має і потужніший чіп і більше врами.
А от діджитал трендс настільки авторитетні, що я про них навіть не чув, та й відкривати їхні бенчі полінився.
Лінь відкривати ТПА, але й там, я впевнений, 4060 у всіх бенчах лідирує.

Я б на вашому місці брав 3060, точно кращий варіант, не слухайтесь всіх цих лохів (і мене в тому числі). 3060 це наш ваш вибір :up:
¯\_(ツ)_/¯

Відправлено через 5 хвилин 39 секунд:
Kirakishou: 10.11.2023 20:42
спойлер
daesz: 10.11.2023 20:12ф2п байзевей :D
А у мене е2 Гепард, е2 Хімеко і Яньцин з сігною. Я виграв один 50/50 на Зеле і на Кафці, все решта програші. Цзінлю хотів і програв, на банері Фу Сюань теж програв, прийшлось донатити. На банері Топаз також. Я точно не рахував, але думаю, що вартість 4070 я вже в цю гру вкинув. Я і для Тіньюнь купив два паки на банері генерала, 50/50 програв само собою. Я розумію, що в мене тупо проклятий аккаунт, але я сюди вже купу грошей вкинув і мені жаль його закидати. Думаю, що я придбаю ще один бойовий пропуск, щоб забрати с5 для сігни Тіньюнь і перейду на режим підписки. Я впевнений, що мені саме тому і не везе, що я до цього в геншин вкинув багато. Аккаунт на всі їх ігри один і вони відслідковують, кого можна розвести на гроші. Бо я буває переходжу на фтп, починаю вигравати 50/50, але круток менше і персонажів менше. Починаю дронатити, програю 50/50, але персонажів отримую. Не раз було, що навіть пак купую, все одно програю і не планую донатити далі, а вони мені тупо на останній крутці дають. Знають, коли треба дати персонажа, аби втримати людину в грі. Але все одно такого, як у Вас, у мене і близько немає. За весь час гри в гениш і хонкай у мене тільки декілька виграшів на ранніх дропах, все решта 75+ крутки.
спойлер
Я ролю тільки на персонажах які фімейл і які мені візуально подобаються, на джин юані (незнаю як він в перекладі, граю в англомовну версію) ролив тому, що там актор озвучки той же, що озвучував ервіна сміта з АоТ <3
LevkoMorj
Member

Повідомлення

daesz: 10.11.2023 20:44 LevkoMorj
Прокрутив бенчі з техспоту (він же ХА) - 4060 в 2к всюди має або той же перформенс, або вищий ніж 3060. А от хто кращий з поміж 2 - це 6700хт, який завжди має кращий перформенс, бо має і потужніший чіп і більше врами.
А от діджитал трендс настільки авторитетні, що я про них навіть не чув, та й відкривати їхні бенчі полінився.
Лінь відкривати ТПА, але й там, я впевнений, 4060 у всіх бенчах лідирує.

Я б на вашому місці брав 3060, точно кращий варіант, не слухайтесь всіх цих лохів (і мене в тому числі). 3060 це наш ваш вибір :up:
¯\_(ツ)_/¯
Ну это мы тоже вроде как обсуждали. Когда заполняется видеобуфер 4060 режется графика, чтобы не было статтеров и фризов. ФПС при этом нормальный, но не везде

Відправлено через 3 хвилини 45 секунд:
Нормальная видеокарта та, у которой упор идет в чип, а не в память. 4060 и 4060 ти 8гб это насмешки, а не видеокарты
Востаннє редагувалось 10.11.2023 20:54 користувачем LevkoMorj, всього редагувалось 1 раз.
Vlaad13
Member

Повідомлення

daesz: 10.11.2023 20:12
Kirakishou: 10.11.2023 19:51
спойлер
спойлер
Я трохи з меншим ентузіазмом до того відношусь :) Але от аркнайтс дуже любив, полишив бо дуже вже багато часу потребувала на денну "рутину". Зараз пристально слідкую за arknight:endfield. Анонсована ще минулого року, без жодної інфи пройшли весь рік, а от тиждень тому почали і відео публікувати, і от сьогодні стартує закритий бетатест для Піднебесної. Думаю через рік буде в релізі, мб й швидше :)
ф2п байзевей :D
Геншин полишив в 1.4 здається, на першому рерані венті, коли власне й програв 5050, підгоріло тоді в мене добряче :gigi:
а я lineage играю - помянем нас короче
кстати в этой последней игре - графон хоть и рисованный какой то но красивый, одна тупорылая линяга сидит на месте :weep:
LevkoMorj
Member

Повідомлення

daesz ты же уважаешь течспот ? Вот что они пишут: Конечно, будут сценарии, в которых RTX 3060 обеспечит превосходное качество изображения и будет работать лучше, чем RTX 4060, особенно в будущих играх.

В этом плане поддержка трассировки лучей в RTX 4060 практически бесполезна. Ему не хватает как необходимого объема видеопамяти для включения эффектов RT, так и достаточной мощности графического процессора. RTX 3060 также недостаточно мощный для использования RT, но он может использовать преимущества более крупных пакетов текстур.

В общем, если у вас достаточно видеопамяти и достаточной пропускной способности для эффективного доступа к ней, такие элементы, как текстуры, оказывают минимальное влияние на производительность fps. Таким образом, RTX 3060 обеспечит превосходное качество изображения в будущих играх. Включив предустановку среднего качества и максимально увеличив текстуры, вы заметите значительное визуальное улучшение без реального снижения производительности. Это то, что мы планируем изучить и продемонстрировать в ближайшем будущем, так что следите за обновлениями.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
спойлер
Так я теж тільки вайфу ролю, за весь час тільки Кадзуху в геншині забрав, бо я ним грав на аккаунті знайомого і мені сподобалось ним збирати дроп з мобів, він їх стягує в одну купу. Всі куни у мене це програні 50/50. А банер Цзін Юаня ролив заради Тіньюнь, я не міг пропустити лисичку. Правда потім вона мені з іншого банеру нападала, тобто можна було і не донатити. Але то треба чекати, а хочеться тут і зараз. Тим більше коли перед тобою така симпатична хвостата бестія, а ти ласий до кіцуне, то важко втриматися.
Vlaad13
спойлер
Графоній у китайців дуже непоганий і це мене дивує, бо вони тупо копіюють все у японців, починаючи від чардзів і загалом анімешного чи фентезійного сетінгу, але роблять це як не дивно набагато якісніше. Погугліть скріншоти того ж геншина, тупо картинка не технологічна, але вона намальована вручну і дуже візуально гарна. Є моменти, коли тупо любуєшся сходом сонця в грі, так воно гарно зроблено. Музичний супровід в цій грі, та і взагалі в китайських та японських іграх, просто шедевральний.
спойлер
Відкрийте на весь екран, бо прев'ю милить.
1.jpg
Васильович
Member

Повідомлення

А пуйло каже "ми адіннарот" :rolleyes:
Запарив русню пушити.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Васильович
Буквально згадав в кількох постах, бо його перед цим теж згадували. Він щось каже не так щодо 3060Ті? Я пам’ятаю, що деякий час назад про це всі форуми гуділи і в коментарях під 3060Ті на сторінках магазинів постійно проскакують питання, яка пам'ять.
aptem87
Junior

Повідомлення

Добрий вечер,подскажите плиз вк под 1080 монитор, под средние настройки в играх.
Востаннє редагувалось 10.11.2023 22:09 користувачем aptem87, всього редагувалось 2 разів.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 10.11.2023 12:23Я завжди виставляю обмеження в 60 кадрів через драйвер. До речі, це вагомий аргумент на користь нвідія, бо в АМД це обмеження не скрізь працює, судячи по моїй RХ470 на роботі.
Воно то працює скрізь, але ще треба знайти той робочий повзунок в адреналіні.
спойлер
Взагалі західному геймдейву ще повчитись у Хойо робити графіку. І не тільки графіку. З ХСРу я особисто просто прозрів.
Райден С2+сігна, Шень Хе С1+сігна, Тігнарі з сігною :gigi: , Зеля з сіною, Е1 Фу з сігною. ФТП БТВ :gigi:
sergey_m
Junior

Повідомлення

Melofon: 10.11.2023 19:58
sergey_m: 10.11.2023 19:05 Ребят,подскажите какую вк лучше выбрать в бюджет 12-14тыс, б/у. Для 2к монитора, я так понимаю лучше амд в этот бюджет? И какого производителя лучше выбрать в плане надежности, брака, охлаждения, тишины, писка дросселей?
Смотрю 3070/3070ti, 6700xt/6750xt/6800 (6800xt тоже продают 14200-15000, наверное после майнинга,стоит ли тянуться??)
Можно подыскать и 3080 за 15к которая будет их мощнее (если бп позволит бо там потребление 320-380 ватт), но если только до 14-ти тыс. то 6800 либо 3070ти, они примерно похожи по производительности, но зелёная будет лучше в лучах и имеет длсс (что немного лучше чем фср по качеству и его даже желательно включать на режим качество т.к. он даже делает чётче дальние объекты, например ветки деревьев, сетку и т.п.), 6800 имеет в два раза больше памяти и меньше потребляет, но хуже в лучах и имеет только фср который включать желательно толькоькогда уж очень не хватает фпс бо качество там похуже чем длсс.
Спасибо за помощь, возможно кто знает какие версии/производителя 3070ti, 6700xt, 6750xt,6800/xt лучше рассматривать, а какие лучше не покупать?
Відповісти