Останні статті і огляди
Новини
Монобанк і військовослужбовці
-
куе
Member
Доброго дня. Військовослужбовці мають можливість не платити відсотки по кредиту в Монобанк? Дякую
-
murzik
Member
звичайно. будь який банк зобов'язується мобілізованим припинити нарахування відсотків, штрафів , тощо з дати мобілізації. для цього необхідно або у вайбер або на пошту електронну надіслати всі необхідні документи, в тому числі довідку про мобілізацію ФОРМА-5.
але деякі банки просять "витяг з наказу про мобілізацію". це вже складніше.
але деякі банки просять "витяг з наказу про мобілізацію". це вже складніше.
-
Engineer_1988
Member
Напиши в телеграмм в підтримку , вона 24год...куе: ↑ 09.11.2023 21:59 .... не платити відсотки по кредиту в Монобанк?
@monobankbot
І тебе запитають:
- спойлер
- Дякую від себе та від всієї нашої команди, що ви на захисті нашої країни.
Ви робите велику справу, бережіть себе та здоров'я вашим близьким.
Для того, щоб банк зміг переглянути нараховані проценти під час дії вашої служби, надайте, будь ласка, один з цих документів:
Контракт з ТРО/ЗСУ
Довідка про проходження служби за формою 5 "довідка про призи військовозобов'язаного на військову службу», яка видана не раніше 24.02.2022
Військовий квиток: перша та друга сторінка (саме розвороти) (де зазначено ваше ПІБ) та сторінки з відмітками, де вказані дати проходження військової служби (тимчасовий військовий квиток не підходить)
Довідка про участь у бойових діях АТО/ООС (незалежно від дати проходження служби)
Посвідчення учасника бойових дій + довідка про проходження служби інші документи (посвідчення офіцера)
Інші документи (посвідчення офіцера)
Мурзік не бреши, там все простіше в Моно. Читай вище
Востаннє редагувалось 09.11.2023 22:15 користувачем Engineer_1988, всього редагувалось 1 раз.
-
murzik
Member
Engineer_1988
не розказуй мені.
конкретно з монобанком -- знайшов переписку у вайбері. я відправив їм довідку ФОРМА-5. цього виявилося достатньо.
ще інших 5 банків - там весь пакет треба, військовий квиток, паспорт, код, форма-5, витяг. заява від руки.
найбільше мозок *бав ІДЕАБанк
приватбанк заморозив кредит, і запропонував закрити його за 50% суми одним платежем.
те саме запропонував Сенс банк (альфа колишній) списав 40%
Ідеа банк списав 20%
за умови оплати одним платежем.
не розказуй мені.
конкретно з монобанком -- знайшов переписку у вайбері. я відправив їм довідку ФОРМА-5. цього виявилося достатньо.
ще інших 5 банків - там весь пакет треба, військовий квиток, паспорт, код, форма-5, витяг. заява від руки.
приватбанк заморозив кредит, і запропонував закрити його за 50% суми одним платежем.
Ідеа банк списав 20%
-
Engineer_1988
Member
Людина спитала за монобанк
-
Ortyomko
Member
ого у тебе кредитів по банкахmurzik: ↑ 09.11.2023 22:10 Engineer_1988
не розказуй мені.
Ідеа банк списав 20%
-
murzik
Member
Engineer_1988
побий мене
а підкажи по програмам для мобіків. читаю пільги для УБД - позика на житло з виплатою після 5ти років після закінчення будівництва з виплатою 10 років.
реально взяти? де
Відправлено через 23 секунди:
Ortyomko
то брат 200 тисяч туло кредиту загалом було. залишилося 56 монобанк не можуть запропонувати часткове списання боргу, бо є судове рішення
побий мене
а підкажи по програмам для мобіків. читаю пільги для УБД - позика на житло з виплатою після 5ти років після закінчення будівництва з виплатою 10 років.
реально взяти? де
Відправлено через 23 секунди:
Ortyomko
то брат 200 тисяч туло кредиту загалом було. залишилося 56 монобанк не можуть запропонувати часткове списання боргу, бо є судове рішення
-
Prescott
Member
Жесть, я думал такое только в рашке осталось.murzik: ↑ 09.11.2023 22:15200 тисяч туло кредиту загалом було. залишилося 56 монобанк
-
Engineer_1988
Member
Навіщо , ти там вмирати зібрався пару днів назад... Ти не надійний позичальникmurzik: ↑ 09.11.2023 22:15 а підкажи по програмам для мобіків. читаю пільги для УБД - позика на житло з виплатою після 5ти років після закінчення будівництва з виплатою 10 років.
реально взяти? де
Ладно, на читай https://guide.diia.gov.ua/view/nadannia ... 4e6f763f0c
ЄОселя https://privatbank.ua/kredity/e-oselya
Взагалі, всьо це фігня, якщо дохід менше умовно 1т дол.
Найкраще що держава реалізувала , це 5 7 9%, але нажаль житло не попадає. Крута штука, а оформлення пипець, крові випють дай боже..
Востаннє редагувалось 09.11.2023 22:30 користувачем Engineer_1988, всього редагувалось 3 разів.
-
AntonyKandaurov
Member
піду втоплюся у Тисі глибокій
-
Cirax
Member
Что именно? Такие суммы?Prescott: ↑ 09.11.2023 22:18Жесть, я думал такое только в рашке осталось.murzik: ↑ 09.11.2023 22:15200 тисяч туло кредиту загалом було. залишилося 56 монобанк
Ну у меня примерно 100кгрн пару кредитов.
Так это немного, было четверть млн.
-
куе
Member
Engineer_1988: ↑ 09.11.2023 22:06У нас в частині телеграм неофіційно забороненокуе: ↑ 09.11.2023 21:59
Напиши в телеграмм в підтримку , вона 24год...
@monobankbot
І тебе запитають:
- спойлер
- Дякую від себе та від всієї нашої команди, що ви на захисті нашої країни.
Ви робите велику справу, бережіть себе та здоров'я вашим близьким.
Для того, щоб банк зміг переглянути нараховані проценти під час дії вашої служби, надайте, будь ласка, один з цих документів:
Контракт з ТРО/ЗСУ
Довідка про проходження служби за формою 5 "довідка про призи військовозобов'язаного на військову службу», яка видана не раніше 24.02.2022
Військовий квиток: перша та друга сторінка (саме розвороти) (де зазначено ваше ПІБ) та сторінки з відмітками, де вказані дати проходження військової служби (тимчасовий військовий квиток не підходить)
Довідка про участь у бойових діях АТО/ООС (незалежно від дати проходження служби)
Посвідчення учасника бойових дій + довідка про проходження служби інші документи (посвідчення офіцера)
Інші документи (посвідчення офіцера)
-
murzik
Member
-
куе
Member
murzik
У монобанка є відділення?
У монобанка є відділення?
-
Engineer_1988
Member
""У Моно нет собственных отделений, он работает только онлайн на мобильных устройствах. Вам в Универсал Банк""
-
murzik
Member
Engineer_1988
а на карті є https://www.monobank.ua/contacts?lang=uk
а хіба так можна? без відділень. чимось нагадує приватбанк, який роздавав бомжам кредити.
а хіба так можна? без відділень. чимось нагадує приватбанк, який роздавав бомжам кредити.
-
Engineer_1988
Member
monobank — роздрібний продукт АТ «Універсал Банк». https://www.monobank.ua/about?lang=ukmurzik: ↑ 09.11.2023 22:45 Engineer_1988
Все можна., задача посадити побільше на іглу.
Тільки із усіх , в плані кредити моно нормальний ...4% закинув , і продлив...не платишь %
-
murzik
Member
доречі. якщо взяти позику для мобіків чи медиків під 7 чи 3% відповідно
і цю квартиру здавати в оренду, і направляти ці кошти на закриття позики
це можливо по умовам позики?
якщо в Києві здавати за 7-10к + 5к платити своїми, а жити там де живеш зараз (в армії наприклад), то за 5 років буде квартира
і цю квартиру здавати в оренду, і направляти ці кошти на закриття позики
це можливо по умовам позики?
якщо в Києві здавати за 7-10к + 5к платити своїми, а жити там де живеш зараз (в армії наприклад), то за 5 років буде квартира
-
Ray2000gt
Advanced Member
Якась плутана схема.murzik: ↑ 11.11.2023 10:33 ….
Є значно простіший і швидший варіант, щоправда з невеликим нюансом.
-
InFamous
Junior
я теж бомж, не прописаний ніде, але заробляю 4000$ приблизно і кредитів на 250кmurzik: ↑ 09.11.2023 22:45 Engineer_1988