Аккумуляторная пила

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Cirax: 06.11.2023 12:52 выкрутить свечу, влить кубик - два масла, пару раз провернуть коленвал, вкрутить свечу.
Не треба порівнювати з Уралом з СРСР та нині
Cirax
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 06.11.2023 13:04
Cirax: 06.11.2023 12:52 выкрутить свечу, влить кубик - два масла, пару раз провернуть коленвал, вкрутить свечу.
Не треба порівнювати з Уралом з СРСР та нині
Не штилем единым.

То же echo один из мировых лидеров в производстве бензокос, и бензопил.
А смазывать цилиндр с поршнем перед хранением требует.
Но у них сталь используется в поршневой, в отличие от алюминия в штиле.
wow_w
Member

Повідомлення

тема із серії потрібна акамуляторна пилка для підрізки гіляк переросла, як і все тут, а чому в тебе не бензинова пила...
мда, зрозуміло, що бензинова за ті ж гроші буде потужніша і ще й значно гучніша))
Dewolt не рекламував, і акум.пили взагалі не їх профіль, дана модель виготовляє хтось з оемів та закриває просто дану позицію в каталозі деволта, просто в мене вже були інші деволти і куплені акуми на 2.5амг, тому це індивідуальний вибір. Загалом якби з нуля брав без привязки до інших акумуляторів, то вибирав би між Макітою на 36V і вже з 40см, чи Husqvarna на 35см
Cirax
Member

Повідомлення

wow_w: 06.11.2023 13:26 тема із серії потрібна акамуляторна пилка для підрізки гіляк переросла, як і все тут, а чому в тебе не бензинова пила...
мда, зрозуміло, що бензинова за ті ж гроші буде потужніша і ще й значно гучніша))
Dewolt не рекламував, і акум.пили взагалі не їх профіль, дана модель виготовляє хтось з оемів та закриває просто дану позицію в каталозі деволта, просто в мене вже були інші деволти і куплені акуми на 2.5амг, тому це індивідуальний вибір. Загалом якби з нуля брав без привязки до інших акумуляторів, то вибирав би між Макітою на 36V і вже з 40см, чи Husqvarna на 35см
Да просто человек попросил аккумуляторную пилу для распиловки 30см деревьев, как оказалось.
Ну извините, аккумулятор тут вообще ни о чём, не потянет.
Для веток ему посоветовали достаточно.

Плюс вес аккумуляторных пил, превышает вес идентичных бензиновых на пару кг.
Да и надёжность аккумулятора при редком использовании тоже под вопросом.
У меня за два года лежания на полке, сдохли практически два аккумулятора.
Стоят они под десятку кгрн.
Востаннє редагувалось 06.11.2023 13:34 користувачем Cirax, всього редагувалось 1 раз.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Cirax: 06.11.2023 13:18 Но у них сталь используется в поршневой, в отличие от алюминия в штиле.
О)), це нова тема для обговорення :laugh:
спойлер
Алюміній добре обробляється, чудово відводить тепло, але має обмеження щодо теплостійкості. Вже за нормальної температури 300 °C його властивості значно погіршуються.
Теплопровідність сталі може призвести до проблем з охолодженням поршня. На відміну від алюмінію, у сталевого поршня тепло гірше відводиться від днища. Це може призвести до високої температури поверхні в охолодному каналі. Якщо ці температури перевищують граничне значення близько 350 °C, масло, що охолоджує, буде швидко старіти і згоряти, в результаті чого утворюється ізолюючий масляний нагар.
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
Alexsandr
закривай тему, бо буде на 25 сторінок :gigi: :gigi: :gigi:
torny
Member

Повідомлення

Зацікавила тема. Дивлюсь на моделі, що запропонували. І не можу зрозуміти такий параметр - "довжина ширини". Це як? Це ширина полотна чи якийсь інший показник?
dimus8210
Member

Повідомлення

torny: 06.11.2023 13:32 Зацікавила тема. Дивлюсь на моделі, що запропонували. І не можу зрозуміти такий параметр - "довжина ширини". Це як? Це ширина полотна чи якийсь інший показник?
Довжина шини
torny
Member

Повідомлення

dimus8210, дякую. Так краще )
Cirax
Member

Повідомлення

torny: 06.11.2023 13:39 dimus8210, дякую. Так краще )
Для 95% бытовых нужд, будет достаточно 30-35см длины шины.
torny
Member

Повідомлення

Мені тільки для мангалу треба. Основну частину я вже ручками попиляв. Вчора ще натаскав, та вже щось ледащо пилити. От думаю, ті акумуляторні за 2-4к грн, їх годин на 10 вистачить, чи їх життєвий цикл менше? Я маю на увазі 10 годин всього, до моменту напіврозпаду механізму або двигуна.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

torny: 06.11.2023 13:47 Мені тільки для мангалу треба. Основну частину я вже ручками попиляв. Вчора ще натаскав, та вже щось ледащо пилити. От думаю, ті акумуляторні за 2-4к грн, їх годин на 10 вистачить, чи їх життєвий цикл менше? Я маю на увазі 10 годин всього, до моменту напіврозпаду механізму або двигуна.
ну для таких потреб, дивишься любу, по вазі 3-4 кг https://hotline.ua/ua/dacha_sad/cepnye- ... rt=priceUp і читаєшь відгуки, обзори...Нема смисла як брати акум, так і бензо більш менш якості вище 4-5 тис грн.
Як варіант електропила від мережі https://hotline.ua/ua/dacha_sad/cepnye- ... 75-392515/ - ваш варіант..
Cirax
Member

Повідомлення

torny: 06.11.2023 13:47 Мені тільки для мангалу треба. Основну частину я вже ручками попиляв. Вчора ще натаскав, та вже щось ледащо пилити. От думаю, ті акумуляторні за 2-4к грн, їх годин на 10 вистачить, чи їх життєвий цикл менше? Я маю на увазі 10 годин всього, до моменту напіврозпаду механізму або двигуна.
Я в самом начале темы, сбрасывал пилу.
2 года гарантии.
10 часов точно отработает, и даже 100.
temporar
Member

Повідомлення

Cirax: 06.11.2023 12:19 Alexsandr
Бензопила пилит в любом положении.
Единственный недостаток - это подготовка топлива, и консервация пилы при длительном хранении.
Топливо в баке можно хранить не больше двух недель, желательно вообще не хранить.
Топливную смесь, также готовить на один раз.
Максимум - хранение две недели готовой смеси.
Сказанное подтверждаю. Очень неудобно, когда остается треть бака, а ты уже закончил работу. Че делать дальше, выливать? Если выливать, то куда? Сливать и использовать в качестве растворителя в бытовых нуждах? Да там масло есть, как-то неудобно, но цепь от велосипеда вроде нормально почистить. А в общем-то как иначе? Гении бенза делают столько, чтоб в притирочку к концу работы было ))
Некоторые говорят, что 2 недели хранить много. В идеале сделал смесь и сразу спалил.
Пилить веточки 8см покупайте ручную ножовку, зачем эти игрушки надо
torny
Member

Повідомлення

От саме з цих міркувань бензо мені не треба. Компресора нема, переливаннями залишків займатись нема бажань. Ну і саме головне, що я тільки задумався, чи не купити.. Тобто, це не той інструмент, про який я буду згадувати хоча б раз на рік ) Цілком можливо, що на раз і знадобиться.
Варіантів мені достатньо, всім дякую. )
Alexsandr
Member

Повідомлення

Cirax: 06.11.2023 13:29 Да просто человек попросил аккумуляторную пилу для распиловки 30см деревьев, как оказалось.
Ну извините, аккумулятор тут вообще ни о чём, не потянет.
Для веток ему посоветовали достаточно.
Потянет судя по видео, работа с таким диаметром штучная, ну планируется штучная если точнее.
antigore
Member

Повідомлення

Електро пила від ДНІПРО М , сам собі таку брав, фігачить любе
Engineer_1988
Member

Повідомлення

antigore: 10.11.2023 16:45 Електро пила від ДНІПРО М , сам собі таку брав, фігачить любе
Що брали? Термін експлуатації, задоволені?

Достатньо почитати відгуки( де негативних під 70%) на оф. сайті єдиного оф. доступного екземпл. Dnipro-M DCS-200BC Dual (без АКБ та ЗП) за 5700 грн, якість ніяка..заманює лише багаторічною гарантією.. навіть не знаю, що із хорошого і недорогого у них не буває в СЦ....Раніше ціни були привабливі, наразі це не так.
Alexsandr Що пан все ж таки придбав?
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Milwaukee M12 Fuel 2527-21
Milwaukee M18 Fuel 8" 3004-20
B-)
Shpoker
Member

Повідомлення

Хосспадє, развели тут срач любители шушлаек на батарейках. Берете наушнички, хускварночку, греете пару минут и пилите хоть гвозди, подливая бензин и отработочку по мере всасывания.
После того как всё распилили просто берем и чистим легонько цепь с переворотом шины, и жирненькую просто бросаем в гараже.
При правильной смеси и своевременной замене звезд/шины/цепи (прямо как в электричке) без малейшего сервиса еще и внукам передаём.
Работать можно непрерывно сутками, когда китайские цяцьки на батарейках умирают за 30 мин.

П.с.: механизм "легкая натяжка цепи" - развод гоев на шекели, только гайки стоит рассматривать как инструмент для работы. Касается любых цепных пил
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Shpoker: 11.11.2023 01:22Хосспадє, развели тут срач любители шушлаек на батарейках.
Мудрость от дровосека на лесоповале.
Відповісти