SergN: ↑
05.11.2023 21:33
observer: ↑
05.11.2023 20:42Сам собі відповім цим посиланням -
...
Можна обережно сказати, що при купівлі мамки "на довгі роки і апгрейд", можна брати на чіпсетах 620-650, і дивитись лише потрібні особисто тобі фічі
Добре, коли доходить самостійно, але ж, якщо прихід сюди був за порадою місцевої публіки, то саме така порада тут і наводилася.
Ну дик я отримав пораду - і поліз шукати під неї інформацію, краще б, звичайно, крім порад писали аргументовані відповіді, а не "тобі того не треба", "це фігня". Я, коли десь виступаю у якості експерта, намагаюсь підкріпляти свої тези посиланнями на якісь пруфи, або чітко аргументую. Тут я привів аргументи під тези, що псі 5 не потрібний для сокету GPU у найближчій час.
Зворотнє аргументувати я не зможу, тому що для аргументації треба мати знання щодо архітектури ігрового софта і напрямів розвитку цієї архітектури, чи буде цей розвиток торкатись пожвавлення трансферу даних шиною PCI. Поки що навіть у 4k на 3060Ti з 8Гб PCI 2+ є фактично надлишковим. Чи зміниться ситуація через 5 років? Щоб відповісти, треба мати компетенцію у сферах розробки двіжків сучасних ігор, як мінімум. А я простий формошльопер на C#/js