Да тут здуріти можна якщо цих двох читати вдумливо.7mindfields: ↑ 04.11.2023 00:38 Така ж класика як і копіумні історії про покофони і відсутність реклами в прошивці
Я прям представляю евген купує божественний поко ф5, а там запису дзвінків немає. Але не біда. Привязуеш аккаунти через режим розробника, робиш заявку на розблоковку загрузчика при підключенному телефону до ПК на розблоковку, потім качаеш анлокер, потім чекаеш 14 днів, прошивалку качаеш + до неї прошивку, а потім просто розблоковуеш і ставиш з локом завантажувача.
Ну всього нічого же Один треба в банку з сіллю, інший після купівлі треба перешивати Не телефон, а мрія.
Мені оце все дуже сильно згадує взагалі будь яку субкультуру.
Ну типу людина А яка користувалась айфоном все своє життя і змінює телефон на андроїд. Купує умовний поко по порадам, та просто ох****є від того що там взагалі є і бігом собі за айфоном знову Я раніше не сильно розумів чому сяомі фанів хейтять, тепер розумію значно краще, так как не зважаючи на ситуацію вони будуть як утка піарити свій продукт вважаючи що він топ за свої кошти