за це в курсі. мне знайомий говорить шо після оновлення вмикається регіональний локNutbar: ↑ 19.10.2023 13:18Ризикуєте купити телефон на 20% дешевше. Обережно!corban_jum: ↑ 19.10.2023 13:01 Чи є зараз якісь риски в придбанні сірих Самсунгів?
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
corban_jum
Member
-
snapdragon999
Member
да, гнусмас любит таким грешить))никогда не знаешь что будет в следующем обновлении.corban_jum: ↑ 19.10.2023 13:21за це в курсі. мне знайомий говорить шо після оновлення вмикається регіональний лок
-
MaksymCR
Junior
Доброго вечора!
Підкажіть, Xiaomi 13T чи 13T PRO?
Хочу поміняти свій побитий самсунг 10 лайт.
Пріоритет - потрібно фотографувати зелень(рослини в теплиці), ПДФ та інет. Авто -навігація, бо штатної у мене не має.
Запис дзвінків, але воно тільки на самсунг.
P.S. хочу айфон але, мабуть, після того, як АР-15 собі куплю...
Пріоритет - потрібно фотографувати зелень(рослини в теплиці), ПДФ та інет. Авто -навігація, бо штатної у мене не має.
-
Donate
Member
Ну так самсунг купи собі. Навіщо сяомі за оверпрайс?MaksymCR: ↑ 19.10.2023 20:45 Доброго вечора!
Added in 9 minutes 29 seconds:
Ща зашёл в тему на 4пда
- спойлер
- спойлер
-
MaksymCR
Junior
Не розумію...
В 4pda до тієї теми додали китайську версію К60.
-----
А який самсунг?
-----
А який самсунг?
-
snapdragon999
Member
любое салями за 300 баксов справитсяMaksymCR: ↑ 19.10.2023 20:45 Доброго вечора!
-
Nutbar
Member
Якщо камера не запітнієsnapdragon999: ↑ 19.10.2023 22:14любое салями за 300 баксов справитсяMaksymCR: ↑ 19.10.2023 20:45 Пріоритет - потрібно фотографувати зелень
-
7mindfields
Member
Тепер салямі треба не тільки правильно реанімувати та прошивати, а ще й правильно готувати у духовці, оце я розумію конкурси для справжніх гіківDonate: ↑ 19.10.2023 21:07Ну так самсунг купи собі. Навіщо сяомі за оверпрайс?MaksymCR: ↑ 19.10.2023 20:45 Доброго вечора!
Added in 9 minutes 29 seconds:
Ща зашёл в тему на 4пдаА потім в алло
- спойлер
- спойлер
-
Donate
Member
MaksymCR: ↑ 19.10.2023 21:10 Не розумію...
-----
А який самсунг?
Да тут залежить від того що хочется.
Але тут є два ватажки... Один говорить що це amazing
- спойлер
- спойлер
Я би взагалі сказав би що купи сьомий піксель, але...
Ну так можна просто купити тринашку не офф варіанти десь 25-26к, офф на 6к дороже 32к Якогось amazing при переході на 14 або 15 не побачите, окрім грошового... Купив і забув Отримаєте все і одразуP.S. хочу айфон
P.S: У сяомі якщо я не помиляюсь ще в 12 моделі були трабли з запотіванням скла камери, було неймовірно зайти в тему і побачити що там люди які купили аппарат по ціні якогось флагману змагаються з телефоном, замість тим щоб ним насолоджуватися і роблять якись дикий колхоз щоб камера не запотіла
Взагалі якщо грошей багато я бачу три варіанти. Якщо потрібна ігрова лопата це рог фон 7, якщо фото є pixel 7/6/6a, якщо самсунг щоб з гарним фото і автономністю s22/s23 ultra (але прайс важкий), ну якщо айфон то взагалі на що гроші є 13-шка (дивлячись на те що 14 вишла взагалі зхожую як дві каплі води на попередника) взагалі гарний вибір...
____
А потім я бачу від сяомі фанів тонну хейту коли там щось у гугла або айфона десь зламано програмно Щас там на приклад у гугла з А14 зламали режим декількох користувачів а смердить це в новинах будь де. А те що во флагманському сяомі єпік фейл що з ПО що ще й хардово ні слова
- спойлер
-
snapdragon999
Member
потеет у дорогих, от радости покупки))Nutbar: ↑ 19.10.2023 22:40Якщо камера не запітнієsnapdragon999: ↑ 19.10.2023 22:14 любое салями за 300 баксов справится
Отправлено спустя 15 минут 48 секунд:
було таке. тоже не понимаю кто берёт по цене самсунга флагмана.Но оно потом проходит спустя какое то время это запотевание.Donate: ↑ 20.10.2023 01:42 P.S: У сяомі якщо я не помиляюсь ще в 12 моделі були трабли з запотіванням скла камери
-
7mindfields
Member
Зате тач не в п’ять дотиків (с)snapdragon999: ↑ 20.10.2023 08:04Но оно потом проходит спустя какое то время это запотевание.
-
snapdragon999
Member
кроме огрызка 5 больше никто не ставит))жалко что-ли за такие бабки?7mindfields: ↑ 20.10.2023 08:43Зате тач не в п’ять дотиків (с)snapdragon999: ↑ 20.10.2023 08:04Но оно потом проходит спустя какое то время это запотевание.
-
Grava
Member
snapdragon999
Де потрібно 5 дотиків? Про більше навіть не питаю.
Де потрібно 5 дотиків? Про більше навіть не питаю.
-
snapdragon999
Member
дело не в количестве,а в экономии на технологиях,если уже все используют технологию 10 ,зачем ставить 5 ?это ж не 200 доларовая труба
-
Evgen88
Member
Ответ всем кто что-то выбирает. Спасибо все дельно, согласен +.Donate: ↑ 20.10.2023 01:42MaksymCR: ↑ 19.10.2023 21:10 Не розумію...
-----
А який самсунг?
Да тут залежить від того що хочется.
Але тут є два ватажки... Один говорить що це amazingДругий... Що там все поганенько...
- спойлер
Сяомі це цікаво коли там до 10к вище А купувати по ціні айфону салями це такє, щоб потом його в панку з сіллю І не знаю ще що там буде.
- спойлер
Я би взагалі сказав би що купи сьомий піксель, але...Ну так можна просто купити тринашку не офф варіанти десь 25-26к, офф на 6к дороже 32к Якогось amazing при переході на 14 або 15 не побачите, окрім грошового... Купив і забув Отримаєте все і одразуP.S. хочу айфон
P.S: У сяомі якщо я не помиляюсь ще в 12 моделі були трабли з запотіванням скла камери, було неймовірно зайти в тему і побачити що там люди які купили аппарат по ціні якогось флагману змагаються з телефоном, замість тим щоб ним насолоджуватися і роблять якись дикий колхоз щоб камера не запотіла
Взагалі якщо грошей багато я бачу три варіанти. Якщо потрібна ігрова лопата це рог фон 7, якщо фото є pixel 7/6/6a, якщо самсунг щоб з гарним фото і автономністю s22/s23 ultra (але прайс важкий), ну якщо айфон то взагалі на що гроші є 13-шка (дивлячись на те що 14 вишла взагалі зхожую як дві каплі води на попередника) взагалі гарний вибір...
____
А потім я бачу від сяомі фанів тонну хейту коли там щось у гугла або айфона десь зламано програмно Щас там на приклад у гугла з А14 зламали режим декількох користувачів а смердить це в новинах будь де. А те що во флагманському сяомі єпік фейл що з ПО що ще й хардово ні слова
- спойлер
Те кто писал и спрашивал по выбору хотели узнать альтернативу iPhone, Google, и 50 тыс Samsung, тут понятно и так все ясно.
А для вас остальные фирмы вообще не рассматриваются, и вообще не покупать и даже смотреть, тип Motorola, One Plus, ZTE, Oppo и прочее их сотни просто имеется ввиду весь рынок остальное, (не эти фирмы конкретно)?
-
Hum
Member
У меня был телефон с сенсором в два касания. Хватало с головой.7mindfields: ↑ 20.10.2023 08:43Зате тач не в п’ять дотиків (с)snapdragon999: ↑ 20.10.2023 08:04Но оно потом проходит спустя какое то время это запотевание.
-
snapdragon999
Member
у меня в samsung galaxy s1 был 5-точечный мультитач 13 лет назад.
А зачем ЦАП 32 бит 352кгц?если 99.9% не отличит от 16/44 тот же flac
-
Hum
Member
snapdragon999
Это я к тому, что высокие суммарно технические характеристики телефона не гарантируют комфорт при его использовании. Первым моим смартфоном был iocean x7 с лучшим экраном по качеству изображения из представленных на рынке 2013-го года аж в 10 касаний но на этом все его преимущества заканчивались. Когда я его сменил на InFocus m310 после череды Леново, зте, млаисов и.т.д то наконец-то получил телефон который не имел косяков при работе кроме как невозможности использовать навигатор без интернет соединения но это уже была аппаратная проблема процессора МТК которую никак нельзя было устранить. Телефон умел даже убивать автоматически процесс когда закрывалось приложение, не тормозил рабочий стол и его нельзя было разрядить за сутки активного интернет-серфинга. При этом у него был экран в два касания но я горя не знал после всех тех недотелефонов. Ну и это был один из немногих китайфонов у которого был не чистый андроид, а полностью перекопанный с собственной оболочкой поэтому он и не тормозил на не самом производительном "железе".
Это я к тому, что высокие суммарно технические характеристики телефона не гарантируют комфорт при его использовании. Первым моим смартфоном был iocean x7 с лучшим экраном по качеству изображения из представленных на рынке 2013-го года аж в 10 касаний но на этом все его преимущества заканчивались. Когда я его сменил на InFocus m310 после череды Леново, зте, млаисов и.т.д то наконец-то получил телефон который не имел косяков при работе кроме как невозможности использовать навигатор без интернет соединения но это уже была аппаратная проблема процессора МТК которую никак нельзя было устранить. Телефон умел даже убивать автоматически процесс когда закрывалось приложение, не тормозил рабочий стол и его нельзя было разрядить за сутки активного интернет-серфинга. При этом у него был экран в два касания но я горя не знал после всех тех недотелефонов. Ну и это был один из немногих китайфонов у которого был не чистый андроид, а полностью перекопанный с собственной оболочкой поэтому он и не тормозил на не самом производительном "железе".
-
Romani
Member
snapdragon999
Не могу понять, как вы им пользуетесь? Я чаще всего одним пальцем пользуюсь. Очень редко двумя. 5 касаеий за глаза. Зачем больше то? Просто скажите, зачем это?
Не могу понять, как вы им пользуетесь? Я чаще всего одним пальцем пользуюсь. Очень редко двумя. 5 касаеий за глаза. Зачем больше то? Просто скажите, зачем это?
-
YumaX
Member
Мабуть, пан, окрім члена папіка, який придбав йому айфон, нічого більше в руках і не тримавDonate: ↑ 20.10.2023 01:42Сяомі це цікаво коли там до 10к вище