Доброго вечора.
придбав та чекаю Micro-ATX, GIGABYTE B650M AORUS ELITE AX та ryzen 7600, вагаюсь чи купляти зараз корпус.
в наступному році планую оновити проц на 7800х3д або шось з наступної серії амд, я ще досі не знаю який кулер взяти для проца. Та мабуть хочу якусь воду в майбутньому на наступний проц та не міняти корпус, а зараз мабуть якусь повітряну затичку придбаю для процессора, але ще не обрав яку. за відяху рх6800.
Зараз в старенькому Сooler Master HAF 922, з вертухами: фронт та верх 2х200(один ноктуа), низ та фронт 2х140 (одна Be Quiet! Pure Wings 2 140mm на стяжках, там де 5.25 слоти зверху фронт панелі), тил Arctic P12 120 - добре охолоджується китайська збірка на АТХ плат, але доволі шумно та пилюка приліпає на фронтальну панель.
Та ще багато пластмасових тримачів зламалось, після переїздів та розбирань фронт панелі, там малярним скотчем закріплено фільтра до рами корпуса, який тут на форумі придбав колись - то в середині - пилі майже немає.
Корпус майже на підлозі, на підставці з роликами - біля 7 см вище підлоги.
Доволі зручно, якщо треба, щось підключити до мат.плати, а потім знов до стіни його штовхнути.. Корпус під столом зліва, то трохи чутно в тищі при бездіяльності та виключених вертухах на реобасі (або кулер проца або відяха).
Пройшовся з 20 останніх сторінок, але все одно так і не знайшов остаточного вибору корпусу. по габаритам можу хоч 60*27*60 см
Єдине, що знайшов до нокти 200мм - Cooler Master MasterCase H100 (але не подобається), Aerocool AirHawk Duo (але там вже є і 200мм і не потрібна мені підсвітка)
з компромісних Corsair 4000D, Corsair 5000D, DeepCool CG560, Lian Li Lancool 216, Vinga Cobalt, be quiet! Silent Base 601 Black-Silver, be quiet! Pure Base 500 Window Metallic Gray, SilverStone Fara FAR1B-G-V2.
цікаво але ніколи не мав малих корпусів: Jonsbo D41 MESH Black, Fractal Design Meshify 2 Compact, Fractal Design Torrent Compact .
Загалом трохи боюсь, що у майбутьому - малий корпус вийде мені боком, як колись мені Чіфтек вийшов боком і 2 роки я був з відкритою кришкою.
подобається але не дешево be quiet! Silent Base 802 Black, Fractal Design Meshify 2.
давно подобається і не йде з голови
Fractal Design North чорний без скла. Але не покидає мене думка-підозра, що технологічно він слабше за своїх конкурентів у туже саму ціну (шо ті 10 дерев'яних планочок, додають 1.5т грн до ціни).
Та треба якось не вилітати за бюджет, бо треба ще ддр5 придбати та мабуть блок живлення, мабуть на корпус можу макс 4тищі грн витратити, чи краще побути у старому корпусі HAF 922... Але так зникне не мала частина відчуттів від оновлення пк
.
п.с.
який унікальний дизайн у Frontier CHIMBU.