Огляд блока живлення ASUS ROG STRIX 750W Gold Aura Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kashtan
Member

Повідомлення

sapsan: 17.08.2023 15:28 Балувані ви. Вам би сусіда з перфоратором і двозонним лічильником - щоб довбав, коли електрика дешевша. :rotate:
А не хочете сусідів переселенців під вами, котрі місяцями влаштовували вечірки, із музикою, із 22.00 до 6 ранку включно практично кожну ніч із дівками, п'янкою та дискотекою? Із сабвуфером. Аж поки одного разу до них не зайшли в 3 години ночі і не влаштували розбірку, після того стало по ночам тихо. До цього їм гупали регулярно у стіни всі сусіди навколо, тут багато нервових пенсіонерів. Особисто я зростав у шумних умовах, і шум для мене не подразник, а от решта жильців - не настільки толерантні.
daesz
Member

Повідомлення

l-m: 17.08.2023 14:40
DuckRider: 16.08.2023 21:10
Вообще-то у двойного шарикового срок службы на много выше втулки.
Хто втулку ставить у дорогі вентилятори?
А ну, точно, тут же 750W Gold всього за 8849 грн, й так майже безкоштовно, ще й дорогий вентилятор з гідродинамічним підшипником,то надто шикарно буде.
DuckRider: 16.08.2023 21:10 Ну и никто не жаловался на шум видеокарт стрикс или таф, а подшипники там те же.
TUF 6800XT вже нова шелестить цими кульками (а ще шоркає один вентилятор трохи, якість!).
Не жалівся, бо не було приводу, та тому що на фоні її свистячих дроселів вже й байдуже
В мене сі з підшипником на втулці і все гаразд після 5-6 місяців використання :)
kurdas
Junior

Повідомлення

для чого більшість конденсаторів помічена чорним або синім маркером?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

kurdas
щоб китаєць який перевіряє не заплутався. одразу видно який ти перевірив а який ще ні.
Gordiy
Junior

Повідомлення

AntonyKandaurov: 17.08.2023 15:50 Схавали писк дроселів відеокарт в 2014 році - схавають і писк в бп в 2023.
Написав asus з приводу писку дроселів, сказали це "варіація норми" :-P
kurdas
Junior

Повідомлення

для чого більшість конденсаторів помічена чорним або синім маркером?
AntonyKandaurov: 18.08.2023 01:26 щоб китаєць який перевіряє не заплутався. одразу видно який ти перевірив а який ще ні.
це ж не підвал дідуся Ляо, а сучасний технологічний завод Асус, чи там все так само :)
Melofon
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov

Как будто писк дросселей в бп появился только в 23-м :lol: сто лет в обед эта проблема иногда всплывает то там то здесь, безвентиляторные сисоник в пример.

Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
daesz: 17.08.2023 20:22В мене сі з підшипником на втулці і все гаразд після 5-6 місяців використання
Подожди немного, всё будет, особенно после того как ты похвастался что всё хорошо :laugh:

Отправлено спустя 7 минут 13 секунд:
DuckRider: 17.08.2023 14:58Знайомі що брали таф 3060ті та 6800, кажуть, що їх відеокарти до 1200 обертів взагалі не чутно
Может у них весь комп шумнее шелеста подшипников или ещё не пришло время, но оно обязательно наступит, а может просто глуховаты, у моего знакомого тоже таф 3060ти б/у недавно взял, я сильно к ней не прислушивался, но он пока не жалуеться, но у него и корпусные вентили не супер тихие и хдд в системе имеется который тоже вносит свою шумную лепту, а ещё комп под столом, но это не означает что через годик другой они тарахтеть не начнут, хорошо хоть на гарантию уже пофиг и можно разобрать да поменять в случае чего.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

kurdas
а ви думаєте асус не клепається в підвалі Ляо? Просто той підвал вже з кондиціонером і там платять зарплатню грошима а не мисками із рисом.
l-m
Member

Повідомлення

Melofon: 18.08.2023 17:09 ещё комп под столом
в такому випадку, щоб його почути, він вже як трактор має шуміти :gigi:
Melofon
Member

Повідомлення

l-m

Преувеличиваете, достаточно тихого тарахтения чтобы просто напрягало напрягало, когда просто ровный шум вентиля это одно, а когда оно даже тихо но выделяется из общего фона т-к-т-к-т-к-т-к-т-к или шух-шух-шу-шух-шух-шух это не особо приятно :gigi:
l-m
Member

Повідомлення

Melofon
та ясно що перебільшую, але зазвичай шум зношених підшипників на кульках схожий на свист, тобто він високочастотний. А таке гарно глушать перепони, як-от недуже дірявий корпус чи стіл.

З.І. Є у мене один вентилятор, який пищить як миша :gigi:
Melofon
Member

Повідомлення

l-m

Шта? :lol: какой свист, когда шарики перестают быть ровными и становяться овальными или квадратными то получается никакой не свист особенно на тех оборотах что используются в ПК, это же не двигатель дрона или другого маленького моторчика который работает на высоких оборотах и создаёт высокочастотный звук, обычно в ПК такого нет, там на высоких оборотах среднечастотный гул а на низких те звуки что я описал выше - шуршание или тарахтение, не знаю что у вас там за мыша завелась, но если такая завелась то советую установить мышеловку ;) или заменить подшипники, благо их продают где угодно, именно такого размера, но я бы советовал фирмы NSK , EZO, это японцы те что я по крайней мере знаю и себе покупал, они не дешёвые, но таки намного дешевле покупки хорошего качественного вентиля.
l-m
Member

Повідомлення

Melofon
вентилятори з відеокарт після майнерів, чого там кулькам ставати квадратними, це ж не велосипед, немає подібних навантажень, просто випрацьовується мастило
Melofon
Member

Повідомлення

l-m

А с того что ставят часто не нормальные качественные японские или другие хорошие подшипники а китайское барахло не из стали а из пластилина который овальным становится иногда даже через пол года, а то и с завода овальные приходят :gigi: купил я себе как-то дешёвые на вентиль в пк так они реально с ходу шуршали, а на велик тоже было раз поменял на втулке и через неделю езды люфт сильнейший, разобрал и увидел квадратные и овальные приколы вместо шариков, продавец сказал что это просто попалась вся такая пластилиновая китайская партия и поменял на нормальные бесплатно.
allekss
Member

Повідомлення

У меня такой только на 850 вт. Блок отличный, вопрос только в цене. По сравнению с конкурентами, дороговато.
Відповісти