А не хочете сусідів переселенців під вами, котрі місяцями влаштовували вечірки, із музикою, із 22.00 до 6 ранку включно практично кожну ніч із дівками, п'янкою та дискотекою? Із сабвуфером. Аж поки одного разу до них не зайшли в 3 години ночі і не влаштували розбірку, після того стало по ночам тихо. До цього їм гупали регулярно у стіни всі сусіди навколо, тут багато нервових пенсіонерів. Особисто я зростав у шумних умовах, і шум для мене не подразник, а от решта жильців - не настільки толерантні.sapsan: ↑ 17.08.2023 15:28 Балувані ви. Вам би сусіда з перфоратором і двозонним лічильником - щоб довбав, коли електрика дешевша.
Останні статті і огляди
Новини
Огляд блока живлення ASUS ROG STRIX 750W Gold Aura Edition
-
Kashtan
Member
-
daesz
Member
В мене сі з підшипником на втулці і все гаразд після 5-6 місяців використанняl-m: ↑ 17.08.2023 14:40Хто втулку ставить у дорогі вентилятори?
А ну, точно, тут же 750W Gold всього за 8849 грн, й так майже безкоштовно, ще й дорогий вентилятор з гідродинамічним підшипником,то надто шикарно буде.
TUF 6800XT вже нова шелестить цими кульками (а ще шоркає один вентилятор трохи, якість!).DuckRider: ↑ 16.08.2023 21:10 Ну и никто не жаловался на шум видеокарт стрикс или таф, а подшипники там те же.
Не жалівся, бо не було приводу, та тому що на фоні її свистячих дроселів вже й байдуже
-
kurdas
Junior
для чого більшість конденсаторів помічена чорним або синім маркером?
-
AntonyKandaurov
Member
kurdas
щоб китаєць який перевіряє не заплутався. одразу видно який ти перевірив а який ще ні.
щоб китаєць який перевіряє не заплутався. одразу видно який ти перевірив а який ще ні.
-
Gordiy
Junior
Написав asus з приводу писку дроселів, сказали це "варіація норми"AntonyKandaurov: ↑ 17.08.2023 15:50 Схавали писк дроселів відеокарт в 2014 році - схавають і писк в бп в 2023.
-
kurdas
Junior
для чого більшість конденсаторів помічена чорним або синім маркером?
це ж не підвал дідуся Ляо, а сучасний технологічний завод Асус, чи там все так самоAntonyKandaurov: ↑ 18.08.2023 01:26 щоб китаєць який перевіряє не заплутався. одразу видно який ти перевірив а який ще ні.
-
Melofon
Member
AntonyKandaurov
Как будто писк дросселей в бп появился только в 23-м сто лет в обед эта проблема иногда всплывает то там то здесь, безвентиляторные сисоник в пример.
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Отправлено спустя 7 минут 13 секунд:
Как будто писк дросселей в бп появился только в 23-м сто лет в обед эта проблема иногда всплывает то там то здесь, безвентиляторные сисоник в пример.
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Подожди немного, всё будет, особенно после того как ты похвастался что всё хорошоdaesz: ↑ 17.08.2023 20:22В мене сі з підшипником на втулці і все гаразд після 5-6 місяців використання
Отправлено спустя 7 минут 13 секунд:
Может у них весь комп шумнее шелеста подшипников или ещё не пришло время, но оно обязательно наступит, а может просто глуховаты, у моего знакомого тоже таф 3060ти б/у недавно взял, я сильно к ней не прислушивался, но он пока не жалуеться, но у него и корпусные вентили не супер тихие и хдд в системе имеется который тоже вносит свою шумную лепту, а ещё комп под столом, но это не означает что через годик другой они тарахтеть не начнут, хорошо хоть на гарантию уже пофиг и можно разобрать да поменять в случае чего.DuckRider: ↑ 17.08.2023 14:58Знайомі що брали таф 3060ті та 6800, кажуть, що їх відеокарти до 1200 обертів взагалі не чутно
-
AntonyKandaurov
Member
kurdas
а ви думаєте асус не клепається в підвалі Ляо? Просто той підвал вже з кондиціонером і там платять зарплатню грошима а не мисками із рисом.
а ви думаєте асус не клепається в підвалі Ляо? Просто той підвал вже з кондиціонером і там платять зарплатню грошима а не мисками із рисом.
-
l-m
Member
в такому випадку, щоб його почути, він вже як трактор має шумітиMelofon: ↑ 18.08.2023 17:09 ещё комп под столом
-
Melofon
Member
l-m
Преувеличиваете, достаточно тихого тарахтения чтобы просто напрягало напрягало, когда просто ровный шум вентиля это одно, а когда оно даже тихо но выделяется из общего фона т-к-т-к-т-к-т-к-т-к или шух-шух-шу-шух-шух-шух это не особо приятно
Преувеличиваете, достаточно тихого тарахтения чтобы просто напрягало напрягало, когда просто ровный шум вентиля это одно, а когда оно даже тихо но выделяется из общего фона т-к-т-к-т-к-т-к-т-к или шух-шух-шу-шух-шух-шух это не особо приятно
-
l-m
Member
Melofon
та ясно що перебільшую, але зазвичай шум зношених підшипників на кульках схожий на свист, тобто він високочастотний. А таке гарно глушать перепони, як-от недуже дірявий корпус чи стіл.
З.І. Є у мене один вентилятор, який пищить як миша
та ясно що перебільшую, але зазвичай шум зношених підшипників на кульках схожий на свист, тобто він високочастотний. А таке гарно глушать перепони, як-от недуже дірявий корпус чи стіл.
З.І. Є у мене один вентилятор, який пищить як миша
-
Melofon
Member
l-m
Шта? какой свист, когда шарики перестают быть ровными и становяться овальными или квадратными то получается никакой не свист особенно на тех оборотах что используются в ПК, это же не двигатель дрона или другого маленького моторчика который работает на высоких оборотах и создаёт высокочастотный звук, обычно в ПК такого нет, там на высоких оборотах среднечастотный гул а на низких те звуки что я описал выше - шуршание или тарахтение, не знаю что у вас там за мыша завелась, но если такая завелась то советую установить мышеловку или заменить подшипники, благо их продают где угодно, именно такого размера, но я бы советовал фирмы NSK , EZO, это японцы те что я по крайней мере знаю и себе покупал, они не дешёвые, но таки намного дешевле покупки хорошего качественного вентиля.
Шта? какой свист, когда шарики перестают быть ровными и становяться овальными или квадратными то получается никакой не свист особенно на тех оборотах что используются в ПК, это же не двигатель дрона или другого маленького моторчика который работает на высоких оборотах и создаёт высокочастотный звук, обычно в ПК такого нет, там на высоких оборотах среднечастотный гул а на низких те звуки что я описал выше - шуршание или тарахтение, не знаю что у вас там за мыша завелась, но если такая завелась то советую установить мышеловку или заменить подшипники, благо их продают где угодно, именно такого размера, но я бы советовал фирмы NSK , EZO, это японцы те что я по крайней мере знаю и себе покупал, они не дешёвые, но таки намного дешевле покупки хорошего качественного вентиля.
-
l-m
Member
Melofon
вентилятори з відеокарт після майнерів, чого там кулькам ставати квадратними, це ж не велосипед, немає подібних навантажень, просто випрацьовується мастило
вентилятори з відеокарт після майнерів, чого там кулькам ставати квадратними, це ж не велосипед, немає подібних навантажень, просто випрацьовується мастило
-
Melofon
Member
l-m
А с того что ставят часто не нормальные качественные японские или другие хорошие подшипники а китайское барахло не из стали а из пластилина который овальным становится иногда даже через пол года, а то и с завода овальные приходят купил я себе как-то дешёвые на вентиль в пк так они реально с ходу шуршали, а на велик тоже было раз поменял на втулке и через неделю езды люфт сильнейший, разобрал и увидел квадратные и овальные приколы вместо шариков, продавец сказал что это просто попалась вся такая пластилиновая китайская партия и поменял на нормальные бесплатно.
А с того что ставят часто не нормальные качественные японские или другие хорошие подшипники а китайское барахло не из стали а из пластилина который овальным становится иногда даже через пол года, а то и с завода овальные приходят купил я себе как-то дешёвые на вентиль в пк так они реально с ходу шуршали, а на велик тоже было раз поменял на втулке и через неделю езды люфт сильнейший, разобрал и увидел квадратные и овальные приколы вместо шариков, продавец сказал что это просто попалась вся такая пластилиновая китайская партия и поменял на нормальные бесплатно.
-
allekss
Member
У меня такой только на 850 вт. Блок отличный, вопрос только в цене. По сравнению с конкурентами, дороговато.