Проблема З Вінчестером

SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
IvanCh
Member

Повідомлення

Допоможіть, согодні продував комп від пилюки, коли включив то вінт в біосі визначався 2 чи навіть 3 хвилини, Це він хоче здохнуть? Модель Seagate 7200.12 ST31000528AS 1T
doCENTik85
Advanced Member

Повідомлення

Звуков постороних нету? Смарт в порядке. Попробывать заменить шлейф.
IvanCh
Member

Повідомлення

Шлейф замінив , смарт ніби чистий, запустив тест в вікторії. Звуків постороніх немає.

Добавлено спустя 1 час 38 минут 18 секунд:
Тему можно закрити. Проблема вирішена, просто згорів СД різак от і біос думав довго а я на вінт гріщить почав...
PS Зате навчився Смарт перевірять
viperest1
Member

Повідомлення

ПривітюПідкажіть ,як до мамки ASUS P6X58D PREMIUM підключити вінт WD WD1002FAEX 1Tb SATA III? Мені його підключили до синього входу сата 2 0,а на мою думку повинен підключатися до білого сата ІІІ який є на мамці?Може і тому в нього швидкість така мала 30-45мб/сек а має бути до 150(так покрайній мірі на форумах пишуть).Підкажіть будь-ласка,що робити ,щоб все було ОК.
Andrey235
Member

Повідомлення

viperest1
Обожежмой :) Как же трудно погуглить пропускную способность сата2 :mad: 300МБ/сек!!! В крайнем случае взять да перетыкнуть шлейф, если есть сомнения. Ничего не сказано про условия замера тех "30-45мб/сек", поэтому информации/вопросу грош цена.
viperest1
Member

Повідомлення

:super: а після того,як парекину шлейф настройки не зміняться?гірше не буде?
Andrey235
Member

Повідомлення

viperest1::super: а після того,як парекину шлейф настройки не зміняться? гірше не буде?
ничего плохого не произойдет. Сата3 совместимо с устройствами сата2 и наоборот.
viperest1
Member

Повідомлення

Як я писав вище в мене вінт WD WD1002FАЕХ CВlаск,які характеризуються високою швидкість,а також і шумом,скеготом головок.Я вчора взнав,що його шум можна понизити,хоч в незначній мірі,але.За доп.програми НDDSсаn потрібно увімкнути ААМ і поставити рекомендований показник 128.В мене в компі можна сказати є лише один вентилятор на проці,а скрегіт головок псував всю картину,але це вже позаду :gigi:
Відповісти