Останні статті і огляди
Новини
Microsoft PC Game Pass офіційно запущено в Україні
-
Cyber_Prophet
Junior
Заплатив у березні 3,99 бо Insider Program. В квітні вже стягнуло 190,00. Підтримка каже, що єдиний спосіб скористатися пільговим періодом на 3 місяці по 26,99 кожний - новий акаунт без історії підписок. Ну, що ж, якщо вони думають, що так будуть робити лише 1 раз…
-
Dremjke
Member
Заплатив у березні 3.99, пройшов пару цікавих мені іграшок та відмінив підписку. Зараз по новому активував за 26.99 на три місяці на той же аккаунт.Cyber_Prophet: ↑ 12.04.2023 09:53Заплатив у березні 3,99 бо Insider Program. В квітні вже стягнуло 190,00. Підтримка каже, що єдиний спосіб скористатися пільговим періодом на 3 місяці по 26,99 кожний - новий акаунт без історії підписок. Ну, що ж, якщо вони думають, що так будуть робити лише 1 раз…
-
bayta
Member
Чому ніхто не згадує, що до підписки від Майкрософт додаеться підписка EA Play? Як на мене, це також серьозний аргумент на користь підписки.
-
Spiryt
Member
Какие еще аргументы?bayta: ↑ 12.04.2023 10:36 Чому ніхто не згадує, що до підписки від Майкрософт додаеться підписка EA Play? Як на мене, це також серьозний аргумент на користь підписки.
тут половина отписавшихся ноет, что 190грн это много
-
Misteri
Member
Це якийсь троллінг. Натискаю приєднатися зараз, воно перекидує на кацапський сайт та каже що русня іде н... ну тільки іншими словами.
-
Spiryt
Member
В настройках профиля майкрософт надо поставить УкраинуMisteri: ↑ 12.04.2023 10:40 Це якийсь троллінг. Натискаю приєднатися зараз, воно перекидує на кацапський сайт та каже що русня іде н... ну тільки іншими словами.
-
bayta
Member
В профілі облікового запису постав Україна, і на всяк випадок перевір який регіон стоїть в вінді.Misteri: ↑ 12.04.2023 10:40 Це якийсь троллінг. Натискаю приєднатися зараз, воно перекидує на кацапський сайт та каже що русня іде н... ну тільки іншими словами.
Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
Для меня, что бы погонять в любую часть NFS в онлайне или побегать в Батле 2042, явно не многоSpiryt: ↑ 12.04.2023 10:38Какие еще аргументы?bayta: ↑ 12.04.2023 10:36 Чому ніхто не згадує, що до підписки від Майкрософт додаеться підписка EA Play? Як на мене, це також серьозний аргумент на користь підписки.
тут половина отписавшихся ноет, что 190грн это много
-
FreezerUA
Member
Да, но есть разные ситуации.lexx20095: ↑ 11.04.2023 20:48 а ну ребятки обьясните динозавру..ти платишь за подписку и что игра идет со всеми допами на данный момент или голая и надо доплачивать за допы...или как...
Например базовая версия Mortal Combat 11 - бесплатно, full price издания Ultimate 1540 грн, но если у тебя подписка то Ultimate 385 грн. Как то так.
-
Zombie
Member
В таком случае, за 385 грн происходит "обычная" покупка игры (со скидкой за наличие подписки), или же покупается доступ к Ultimate изданию только на то время, пока активна подписка?FreezerUA: ↑ 12.04.2023 10:52Да, но есть разные ситуации.lexx20095: ↑ 11.04.2023 20:48 а ну ребятки обьясните динозавру..ти платишь за подписку и что игра идет со всеми допами на данный момент или голая и надо доплачивать за допы...или как...
Например базовая версия Mortal Combat 11 - бесплатно, full price издания Ultimate 1540 грн, но если у тебя подписка то Ultimate 385 грн. Как то так.
-
Kassatka
Member
Тобто? Купити саму консоль, купити якусь ААА-гру за характерну для консолей просто страшенну ціну, порівняну з вартістю повноцінного старого компа типу Core i5-2400, і при цьому не мати можливості в цій грі грати онлайн-мультиплейер без щомісячних поборів?? В такому разі консолі будуть не просто лайно, а страшенно смердюче лайно.oversteve: ↑ 11.04.2023 23:39 На плойці і ящику взагалі немає онлайну без абонплати, голд і плюси живуть вже бозна скільки і щось нікому в голову не прийшло забрати щомісячну абонплату
Чи я щось неправильно зрозумів і маються на увазі онлайнові ігри від початку розраховані на модель по підписці, скажімо типу ММО World of Warcraft?
-
Spiryt
Member
Адекватное сравнение - это новый комп за 1000-1500у.е и консольль за 500у.е.+ подписка. А не древнее Г мамонта, в виде i5-2400, которое разве что для КС подойдет, из онлайн игрKassatka: ↑ 12.04.2023 11:30Тобто? Купити саму консоль, купити якусь одну ААА-гру за характерну для консолей просто страшенну ціну, порівняну з вартістю повноцінного старого компа типу Core i5-2400, і при цьому не мати можливості в цій грі грати онлайн-мультиплейер без щомісячних поборів??oversteve: ↑ 11.04.2023 23:39 На плойці і ящику взагалі немає онлайну без абонплати, голд і плюси живуть вже бозна скільки і щось нікому в голову не прийшло забрати щомісячну абонплату
-
Cyber_Prophet
Junior
Як я розумію, апгрейд відбувається тільки на час дії передплати. Немає передплати, що надає доступ до основної гри, доступа до розширення немає.Zombie: ↑ 12.04.2023 11:28В таком случае, за 385 грн происходит "обычная" покупка игры (со скидкой за наличие подписки), или же покупается доступ к Ultimate изданию только на то время, пока активна подписка?FreezerUA: ↑ 12.04.2023 10:52
Да, но есть разные ситуации.
-
Zombie
Member
Но ведь сравнивалась не цена самой консоли и старого ПК, а цена консольного издания какого-нибудь Hogwarts Legacy за 2K гривен.Spiryt: ↑ 12.04.2023 11:34Адекватное сравнение - это новый комп за 1000-1500у.е и консольль за 500у.е.+ подписка. А не древнее Г мамонта, в виде i5-2400, которое разве что для КС подойдет, из онлайн игрKassatka: ↑ 12.04.2023 11:30
Тобто? Купити саму консоль, купити якусь одну ААА-гру за характерну для консолей просто страшенну ціну, порівняну з вартістю повноцінного старого компа типу Core i5-2400, і при цьому не мати можливості в цій грі грати онлайн-мультиплейер без щомісячних поборів??
-
Spiryt
Member
За редкими исключениями, все новые игры на ПК продаются в районе 1500-2000грн, что прктически сравнимо с консольным ценникоком. Hogwarts Legacy - это исключение из правил, и не известно как долго еще у WB будет такая лояльная ценовая политикаZombie: ↑ 12.04.2023 11:40Но ведь сравнивалась не цена самой консоли и старого ПК, а цена консольного издания какого-нибудь Hogwarts Legacy за 2K гривен.Spiryt: ↑ 12.04.2023 11:34
Адекватное сравнение - это новый комп за 1000-1500у.е и консольль за 500у.е.+ подписка. А не древнее Г мамонта, в виде i5-2400, которое разве что для КС подойдет, из онлайн игр
-
fantomrulezz
Member
Не знаю, як можна скаржитися на підписки, як на мене підписки – чудова та супервигідна тема для більшості.
Після появи передплати PS Plus Extra майже перестав купувати ігри на плойку.
На боксі Game Pass ще крутіше, гігантська база ігор, включно з купою свіжих ААА за малі гроші.
Тепер і для ПК те саме доступно.
26 грн за 3 випробувальні місяці - супер халява, та й 190 грн на місяць надалі - цілком адекватно.
Після появи передплати PS Plus Extra майже перестав купувати ігри на плойку.
На боксі Game Pass ще крутіше, гігантська база ігор, включно з купою свіжих ААА за малі гроші.
Тепер і для ПК те саме доступно.
26 грн за 3 випробувальні місяці - супер халява, та й 190 грн на місяць надалі - цілком адекватно.
-
Kassatka
Member
Я порівнюю не вартість компа з вартістю консолі, а вартість гри з вартістю заліза. Можу ще порівняти вартість ОДНІЄЇ гри з вартістю відяхи типу GTX 960, якої в 1080p вистачає грати на ультрах практично в усі стратегії, які я тільки побажаю, причому в більшості випадків отримую в районі захмарних 40 FPS. Якби не 4K, то мені б цієї GTX 960 вистачило б на 5 років мінімум без напрягу. Мені он до 2021 року навіть Core 2 Quad + Radeon HD 7750 1 Гб майже для всіх задач вистачало, і в ігри з жанру стратегій майже в усі міг хай тормознуто, але грати, за виключенням хіба Iron Harvest, якій треба було 4 Гб відеопам'яті. А i5-2400 буде ще вдвічі потужніший. Чи вінчестер на 4 Тб можна за ціну такої консольної гри купити й велику купу приємних речей з торрентів на нього накачати. Одна справа, коли витратив відчутні гроші за комп'ютерне залізо і маєш його при собі надовго й для багатьох цілей, зовсім інша справа витратити ці ж самі гроші всього лише на одну гру, яку можливо пограєш пару днів і далі закинеш надовго.Spiryt: ↑ 12.04.2023 11:34 Адекватное сравнение - это новый комп за 1000-1500у.е и консольль за 500у.е.+ подписка. А не древнее Г мамонта, в виде i5-2400, которое разве что для КС подойдет, из онлайн игр
При тому рівні доходу, що я маю, в залізо вкладатись якось не жаль, а от ігри купувати вище 500 грн./шт. в повному комплекті з усіма доповненнями страшенно жаба давить.
-
Spiryt
Member
Такое чувство, что ты каждый раз просто делаешь ctrl+c ctrl+v. Про твои стратегии и 1гб видеопамяти уже весь форум знает. Даже не знаю зачем ты вообще тут отписываешься, кроме как накинуть на вентиляторKassatka: ↑ 12.04.2023 11:51Я порівнюю не вартість компа з вартістю консолі, а вартість гри з вартістю заліза. Можу ще порівняти вартість ОДНІЄЇ гри з вартістю відяхи типу GTX 960, якої в 1080p вистачає грати на ультрах практично в усі стратегії, які я тільки побажаю, причому в більшості випадків отримую в районі захмарних 40 FPS. Якби не 4K, то мені б цієї GTX 960 вистачило б на 5 років мінімум без напрягу. Мені он до 2021 року навіть Core 2 Quad + Radeon HD 7750 1 Гб майже для всіх задач вистачало, і в ігри з жанру стратегій майже в усі міг хай тормознуто, але грати, за виключенням хіба Iron Harvest, якій треба було 4 Гб відеопам'яті. А i5-2400 буде ще вдвічі потужніший. Чи вінчестер на 4 Тб можна за ціну такої консольної гри купити й велику купу приємних речей з торрентів на нього накачати. Одна справа, коли витратив відчутні гроші за комп'ютерне залізо і маєш його при собі надовго й для багатьох цілей, зовсім інша справа витратити ці ж самі гроші всього лише на одну гру, яку можливо пограєш пару днів і далі закинеш надовго.Spiryt: ↑ 12.04.2023 11:34 Адекватное сравнение - это новый комп за 1000-1500у.е и консольль за 500у.е.+ подписка. А не древнее Г мамонта, в виде i5-2400, которое разве что для КС подойдет, из онлайн игр
-
Dremjke
Member
Если при переходе по ссылке кидает на руснявый стор и сообщение "раша и рб - нюхайте бебру", то нужно сделать следующее:
1. Сначала убедиться, что на ПК залогинены в MS Store и в Xbox App. Регион в сторе должен быть Украине
2. На сайте MS залогиниться в свою учетку и там же, в настройках профиля, убедиться, что регион - Украина
3. Еще раз перейти по ссылке из статьи - перекинет сразу на украинский MS и будет возможность оформить подписку
Отправлено спустя 34 секунды:
1. Сначала убедиться, что на ПК залогинены в MS Store и в Xbox App. Регион в сторе должен быть Украине
2. На сайте MS залогиниться в свою учетку и там же, в настройках профиля, убедиться, что регион - Украина
3. Еще раз перейти по ссылке из статьи - перекинет сразу на украинский MS и будет возможность оформить подписку
Отправлено спустя 34 секунды:
Точняк, тільки но згадав, що і ЕА в довісок йдеbayta: ↑ 12.04.2023 10:36Чому ніхто не згадує, що до підписки від Майкрософт додаеться підписка EA Play? Як на мене, це також серьозний аргумент на користь підписки.
-
Kassatka
Member
Про стратегії і 1 Гб я написав у контексті того, що вартість ААА-ігор надзвичайно висока у порівнянні з вартістю заліза. Якщо вже витрачаєш такі страшенні кошти на купівлю ААА-гри, то повинен мати змогу користуватись нею без обмежень, а не натрапляти на нові й нові побори.Spiryt: ↑ 12.04.2023 11:57 Про твои стратегии и 1гб видеопамяти
І мене страшенно здивувала ця цитата, що для того щоб користуватися онлайном на консолі, потрібно платити якусь там підписку. Я ані зеленого поняття не маю, як воно там на консолях, але на компі зазвичай якщо ти купуєш дорогу ААА-гру (а не оформлюєш місячну підписку на якусь ММО), то в ціну купівлі гри входить доступ до онлайн-мультиплейера. І якщо вже купив таку гру, то не треба ніяких додаткових підписок, просто маєш компа, гру на акаунті, інтернет і заходиш в онлайн-мультиплейер коли побажаєш. Можливо років через 10 гру припинять підтримувати, сервер вимкнуть і онлайн-фічі стануть недоступними, але одиночна гра залишиться, поки існуватиме той же Стім/Епік. Але поки гра актуальна, то користування онлайн-можливостями входить в ціну гри. Але невже в консолях якщо купуєш дорогу гру 2000, 3000 чи скільки там гривень, то за онлайн-можливості гри треба ще платити щомісячні побори? Якось не віриться? Хтось може відповісти, про що саме йшла мова, коли говорилося про підписку за онлайн на консолях?
-
FreezerUA
Member
Так, на консолях для користування онлайн потрібно оплачувати підписку. Офлайн можливості купленої гри залишаються у будь-якому випадку.Kassatka: ↑ 12.04.2023 12:22Про стратегії і 1 Гб я написав у контексті того, що вартість ААА-ігор надзвичайно висока у порівнянні з вартістю заліза. Якщо вже витрачаєш такі страшенні кошти на купівлю ААА-гри, то повинен мати змогу користуватись нею без обмежень, а не натрапляти на нові й нові побори.Spiryt: ↑ 12.04.2023 11:57 Про твои стратегии и 1гб видеопамяти
І мене страшенно здивувала ця цитата, що для того щоб користуватися онлайном на консолі, потрібно платити якусь там підписку. Я ані зеленого поняття не маю, як воно там на консолях, але на компі зазвичай якщо ти купуєш дорогу ААА-гру (а не оформлюєш місячну підписку на якусь ММО), то в ціну купівлі гри входить доступ до онлайн-мультиплейера. І якщо вже купив таку гру, то не треба ніяких додаткових підписок, просто маєш компа, гру на акаунті, інтернет і заходиш в онлайн-мультиплейер коли побажаєш. Можливо років через 10 гру припинять підтримувати, сервер вимкнуть і онлайн-фічі стануть недоступними, але одиночна гра залишиться, поки існуватиме той же Стім/Епік. Але поки гра актуальна, то користування онлайн-можливостями входить в ціну гри. Але невже в консолях якщо купуєш дорогу гру 2000, 3000 чи скільки там гривень, то за онлайн-можливості гри треба ще платити щомісячні побори? Якось не віриться? Хтось може відповісти, про що саме йшла мова, коли говорилося про підписку за онлайн на консолях?
Хоча з цього правила теж є виключанення, здається декілька ігор домовились про безкоштовний онлайн. Точно вже не пам'ятаю які (потрібно гуглити), але таке було.
З іншого боку на консолі можна купити підписку дорожче і за гроші за одну гру користуватиьс більше року підпискою з доступом онлайн і купою ігор. Проте в цьому випадку при припиненні підписки - доступ до ігор буде втрачено. Якось так