Огляд ігрової бездротової миші ASUS ROG Keris Wireless AimPoint

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
artko
Member

Повідомлення

unlnu: 04.04.2023 23:17 Подібні запити, навіть закиди, в мене викликають посмішку - вже визначіться або грошей виділіть на придбання чого саме потребуєте, або трохи в своїх запитах поступіться і придбайте те що більш менш влаштовує чи по формі і вазі чи по сенсору з мікріками!
так я і придбав (razer viper mini :) )
ні, я не професійній гравец, це особистий закид - виявив, що мені подобаються саме миши з невеликою вагою. для дінамичніх шутерів класу quake - це виявилось (для мене!) найбільш важливою характеристикою.

і ваш напад трохи мимо - небагато є (ну чи було два роки тому) мишей с оптичними перемикачами, витримуючими велике навантаження та невеликою вагою. безпровідне підключення то таке. logitech g305, придбаний за більші гроші, чем 2е по лінку - так і лежить у шухлядці. не підійшов..

і ось цей асус - майже такий, як рейзер по вазі, та ще безпровід - можна и купити потестити :)

p.s. а, по сенсору забув. сенсор на logitech g102 - зривав :) там він десь класу 3325, як у 2е. от тільки механічні мікріки дуже швидко вмерли.
Востаннє редагувалось 04.04.2023 23:30 користувачем artko, всього редагувалось 1 раз.
DuckRider
Member

Повідомлення

oversmoke: 04.04.2023 22:18
DuckRider: 04.04.2023 21:37
Какие-то чмони долбят по складам с их железом на территории страны
А у Асуса бронированы?
Асус на столько много высокомаржинального и востребаваного делает, что даже такие риски приемлемы. Одних гпу и материнок тут продается тоннами
Melofon
Member

Повідомлення

Phos4: 04.04.2023 23:03 Melofon
Цікава штука, той джойстик взагалі десь використовуєте?

Да, я забиндил на джой назад свернуть экраны, вперёд скрин экрана, вверх громкость выше, вниз громкость ниже, там можно много функций на джой сохранить, удобная шняга на самом деле.
Phos4
Member

Повідомлення

Melofon
Ну тобто в іграх не використовується, чомусь я так і подумав.
Melofon
Member

Повідомлення

Phos4

Можно и макросы сделать если надо, а как джойстик 360 конечно бред.
2chemp
Member

Повідомлення

Все хорошо , кроме встроенного аккума. Привык , что в беспроводных мышках всегда батарейки, считаю это более долгосрочным вариантом
TerryCone
Member

Повідомлення

2chemp: 05.04.2023 02:39 Все хорошо , кроме встроенного аккума. Привык , что в беспроводных мышках всегда батарейки, считаю это более долгосрочным вариантом
Так-то воно так, але вага. Коли я придбав собі Kone Pro Air, то був дуже задоволений її меншою вагою, ніж попередня була. У Quake3 та UT2004 прям набагато приємніше грати стало. А от у геймпаді звичайні пальчикові акуми, там вага для мене не критична, і прям от дуже зручно: одні на заряджання поставив, іншу пару акумів вкинув, і можна продовжувати, не чекаючи, доки вони зарядяться.
vladdelkafa
Member

Повідомлення

unlnu: 04.04.2023 23:17 Встановлені мікріки і змінні трохи різняться, але суттєвої різниці чи претензій не маю, особливо після розчарування в Razer Viper Ultimate і дворічного використання тим переоціненним шматком пластика. А за таку вартість які мікріки в цій миші можуть бути - безшумні чи ті які ще не вийшли ні в кого?!
А що не так з RVU (окрім Сінапса котрий не на кожному пристрої працює стабільно та передбачувано :D )? Задоволений девайсом. Універсальна, легка, пофіг на поверхню, хочеш з доком використовуй, хочеш тіки міні донгл в ноутбуці лишай. Глайд\вага як на мене оптимальні, респонз чудовий. Єдине що змінив би - пропрієтарний роз'єм (на USB) для дротового підключення. Ось яким гризуном я персонально розчарований, так це Logitech MX Master 3S (є круті фішки, але недоліків забагато).

Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
2chemp: 05.04.2023 02:39 Все хорошо , кроме встроенного аккума. Привык , что в беспроводных мышках всегда батарейки, считаю это более долгосрочным вариантом
Привычки - хорошо, но батарейки это всегда плюс вес. Аккум свапнуть на сегодняшний день обычно проблем не составляет (даже на древних устройствах типа iPod Classic). Хотя если на вес по барабану, тогда батарейки конечно лучше.
OC Falcon
Member

Повідомлення

vladdelkafa: 19.04.2023 18:21Хотя если на вес по барабану, тогда батарейки конечно лучше.
Только таких уникалов раз, два и обчелся))
После легкой мыши на тяжелые даже смотреть не хочется, к хорошему быстро привыкаешь :)
unlnu
Member

Повідомлення

vladdelkafa: 19.04.2023 18:21А що не так з RVU
під спойлером причини, з якими звертався до сервісного центру...
спойлер
- при натисканні лівої клавіші мишки чутно клік, але відсутня реакція на дію, тобто при наведені курсора мишки на активне посилання або кнопку нічого не відбувається і потрібно повторне натискання Цей неприємний дефект почастішав, якщо раніше подібний момент зустрічався раз на місяць, то тепер кілька разів на тиждень.
- при установці повністю або частково розрядженої мишки на зарядну станцію, відбувається процес мерехтіння підсвічування, який свідчить про початок процесу заряджання мишки з наступною індикацією від червоного до зеленого, залежно від ступеня розрядженості, але він відразу ж зупиняється і доводиться мишку кілька разів знімати ставити назад або трохи совати, доки, мабуть, вона не займе потрібне їй положення для правильного контакту, при цьому місця контакту як на мишці так і на зарядній станції не засмічені і не мають жодних механічних пошкоджень.
- також є претензії до якості клейкої основи глайдів, які менш ніж за 2 роки вже змістилися і до бокових гумових вставок, які вже стерлись при природному процесі експлуатації, люфт, скрип самих кнопок миші
vladdelkafa
Member

Повідомлення

unlnu: 19.04.2023 21:24
спойлер
- при установці повністю або частково розрядженої мишки на зарядну станцію, відбувається процес мерехтіння підсвічування, який свідчить про початок процесу заряджання мишки з наступною індикацією від червоного до зеленого, залежно від ступеня розрядженості, але він відразу ж зупиняється і доводиться мишку кілька разів знімати ставити назад або трохи совати, доки, мабуть, вона не займе потрібне їй положення для правильного контакту, при цьому місця контакту як на мишці так і на зарядній станції не засмічені і не мають жодних механічних пошкоджень.
- також є претензії до якості клейкої основи глайдів, які менш ніж за 2 роки вже змістилися і до бокових гумових вставок, які вже стерлись при природному процесі експлуатації, люфт, скрип самих кнопок миші
спойлер
Думаю що build quality may vary від батчу до батчу. Мій екземпляр - липень 2020, використання - близько 2 років. З доком там є нюанс (коли ставиш гризуна на док є невеликий люфт, ось коли положення умовно нижнє - може бути проблема, коли на 1мм вище то заряджає 5/5 разів), через рік користування був нюанс з правим кліком (трохи люфт + скрип) - вирішено змазкою для клави + трохи ж розтяжкою пружини, після цього проблем немає. Глайди досі рідні, навіть після фіксу. Гумові гріпи міняються. В мене ще далеко від криміналу, але так, при активному користуванні вони потроху витираються. А де зара з гумою не так? Основні нарікання - до Сінапсу, котрий інколи може просто припинити відкриватися > десь допомогає прибиття процесів, десь ребут пристрою. При цьому трохи анпредіктебл: на мейн десктопі та лептопах проблеми виникають може раз на місяць, але є один десктоп (мід конфіг 2020 + така ж win11, як на інших пристроях), де Сінапс взагалі майже ніколи не працює 😁
unlnu: 19.04.2023 21:24
спойлер
- при натисканні лівої клавіші мишки чутно клік, але відсутня реакція на дію, тобто при наведені курсора мишки на активне посилання або кнопку нічого не відбувається і потрібно повторне натискання Цей неприємний дефект почастішав, якщо раніше подібний момент зустрічався раз на місяць, то тепер кілька разів на тиждень.
Оце вже схоже на брак. Якщо через сервіс не вирішується, то можна спробувати просто поміняти світч під лівою клавішою (реплейсменти 70М вже давно є на Алі), але тре спочатку розібрати та подивитися, чи світч проблема. Можна ще спробувати просто продути стиснутим повітрям (може сміття якесь занесло).
Отправлено спустя 21 минуту 59 секунд:
OC Falcon: 19.04.2023 18:48
vladdelkafa: 19.04.2023 18:21Хотя если на вес по барабану, тогда батарейки конечно лучше.
Только таких уникалов раз, два и обчелся))
После легкой мыши на тяжелые даже смотреть не хочется, к хорошему быстро привыкаешь :)
Согласен. Поэтому MX Master 3S через месяц попыток как-то к нему адаптироваться хотя бы в домашних условиях улетел на сэйл. Кайфовые клики и скролл, но: вес, форма очень специфическая, требовательна к поверхности, герцовка так себе (если не сказать мусорная), нет встроенной памяти, в корпусе нет лотка для свистка, очень разные по усилиям вертикальное и горизонтальное колёса, с первого же дня начинает залетать мусор в прорезь слева между тачем и поддоном. В Options+ есть прикольная фишка с бесшовным воркспейсом из нескольких устройств, но поддерживается только macOS и Windows 10+. Лично я уже давно от яблок ушёл, а для окон есть отличный (не считая интерфейса из нулевых :rotate: ) Input Director, который поддерживает системы начиная с семёрки. Интересно ещё - сколько такие клики проживут, ну у текущего пользователя через год уточню всё ли ок :D
Nemo4k
Member

Повідомлення

Я купував собі Razer viper mini за 800 грн по акції і повірте нічим не гірша ха цу 4000 грн вповне хватає для ігор.
Відповісти