Andikho: ↑
04.02.2023 02:44
oversmoke
Зараз би в 2023ому році радити 11400/
all2001
Якщо вас влаштовує попередній корпус, то нащо його міняти?
Щодо відео-карти, якщо промені не цікаві, то розгляньте краще амдшні карти, бо за ту саму ціну в растровій графіці вони мають більшу швидкодію
Можна, звісно, розглянути і попередню платформу на 1200ому сокеті, але чому б тоді не поглянути в бік АМ4?
Власне, от вам два варіанти, якщо вам, звісно, не потрібен носій інформації (в вашому переліку з конфігом його не було, тож я теж не додавав).
В принципі, з АМ4 можна зекономити ще десь 1000 грн, якщо взяти материнку на б450 - особливо нічого не втратите, але біос потрібно буде оновити.
Колеги, всім дякую за допомогу, вибачте не можу оперативно реагувати на відповіді - бо таки комп помирає )
Щодо АМД - я не релігійний фанат інтелу, але про нього хочь щось знаю, а у випадку АМД взагалі майже нуль.
Серия Prime самая простая у мамок ASUS (проще не бывает), дальше по иерархии TUF Gaming.
ясно, чомусь подумав що Prime означає типу преміум
700 Вт? Точно перелёт. Только шума больше, а толку меньше.
о, це цікаво, зрозумів. требе перерахувати потужність та можна зекономити
mATX без сетки сверху? Там ВК уровня 3060 задохнётся. Не годится идеологически. Любое ведро пусть будет, но сетка сверху для оттока тепла обязательно. Хотя бы один вытяжной вентилятор (на задней стенке) обязательно.
так, і за це дякую. можна хоча який приклад корпусу із сіткою зверху? ілюмінація мені точно не птрібна, тут ви праві
щодо накопичувачів - поки обійдусь існуючими, тому наразі саме накопичувачі не актуальні