Страждав дуже від алергії, був як зомбі, ледве живий пересувався. Коли почали напрягати на роботі примусовою вакцинацією, пішов до алерголога на консультацію та отримав справку з відстрочкою від вакцинації до кінця листопада. Згодом десь наприкінці жовтня алергія пройшла та мені полегшало. Пішов у пункт вакцинації та зробив щеплення Пфайзером. Нікуди не записувався ні в які черги взагалі. Просто після нічної зміни одразу з роботи посунув до найближчого пункту вакцинації. Довше туди їхав, аніж усе пройшло. На пункті вакцинації персонал робить усе чітко та дуже швидко, тому ніяких затримок та довгих очікувань нема. За 20 хвилин все зробив, враховуючи те, що після щеплення треба було трохи побути там під наглядом персоналу. Після вакцини увесь день пішки бігав у справах по місту і так і не спав взагалі. А потім - знову на виробництво в нічну зміну на 11 годин і ще потім наступного дня поїхав до районної поліклініки щоб зарегатися у додатку helsi. Замість слабкості я навпаки не спав майже 1,5 доби, з яких 22 години - це дві зміни на роботі
На другий день тільки рука трохи поболіла як від ушибу, і все. Хоча в інтернеті пишуть, що негативні наслідки можуть значною мірою мати прояв після другого щеплення.
Відтепер я теж чіпований, ходжу сканую очами Україну та через NFC модуль мого смартфону з чіпа уся інфа зливається до Ілона Маска та Біла Гейтса, бо шкода була витрачати гроші на магніт для вакцінації
Отправлено спустя 3 минуты 16 секунд:
SilberV
Из-за конспирологических теорий и паники, разгоняемой их адептами и всякими Свидетелями Рептилоидов скоро подорожают не только видяхи, но и шапочки из фольги