Так на велике все то же самое, но без страданий и намного быстрееmurzik: ↑ 03.05.2021 19:35Ну те, що в реальності біг не такий, як в кіно, це факт. Замучене лице, мокрий, втомлений. Але підтягнутість і ейфорія після 40+ хвилин. Думками сам з собою.
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
dead_rat
Member
-
murzik
Member
dead_rat
біг
вело
плавання
різні ж речі, і всі приносять заоволення по своєму
Отправлено спустя 23 минуты 34 секунды:
відомі чуваки на вело ?
біг
вело
плавання
різні ж речі, і всі приносять заоволення по своєму
Отправлено спустя 23 минуты 34 секунды:
відомі чуваки на вело ?
-
leif
Member
потренувався ~годину на станку з двома датчиками. що тут сказати, я дійсно приємно здивований: покази вийшли практично ідентичні, всі підняття та спади пульсу коректно фіксували обидва датчики. під час тренування пару десятків разів рандомно тицькав на браслет і порівнював покази з тим, що видає wahoo kickr в zwift прям зараз — покази відрязнялись в діапазоні 2-3 bpm, а то і взагалі однакові.
головне підібрати регулювання ремінця, щоб браслет знаходився там де треба, не перетискав, але і не з'їжджав. бо як тільки він сповзає вниз до зап'ястя нічого нормально він там вже не міряє і додаток на смарті чесно про це попереджає кілька разів в процесі налаштування. у мене проблем з розташуванням не виникло, в трьох положеннях на дропбарі нічого не перетискало і не заважало, при цьому пульс вимірювався коректно.
головне підібрати регулювання ремінця, щоб браслет знаходився там де треба, не перетискав, але і не з'їжджав. бо як тільки він сповзає вниз до зап'ястя нічого нормально він там вже не міряє і додаток на смарті чесно про це попереджає кілька разів в процесі налаштування. у мене проблем з розташуванням не виникло, в трьох положеннях на дропбарі нічого не перетискало і не заважало, при цьому пульс вимірювався коректно.
-
murzik
Member
велошмот на секондах треба курити, бо декатлон щось дорогий
джерсі + куртку легку + шапку такого типу https://www.amazon.com/Go-sport-Cooling ... r=8-3&th=1
і штани, але не люблю обтягуючі. а в ХБ теж погано в жару і на 20+ км
джерсі + куртку легку + шапку такого типу https://www.amazon.com/Go-sport-Cooling ... r=8-3&th=1
і штани, але не люблю обтягуючі. а в ХБ теж погано в жару і на 20+ км
-
dead_rat
Member
murzik
Я б скинул свой комплект, но он нерелевантен
Я б скинул свой комплект, но он нерелевантен
-
Hotspur
Member
максимум совпадал ?leif: ↑ 03.05.2021 20:36потренувався ~годину на станку з двома датчиками. що тут сказати, я дійсно приємно здивований: покази вийшли практично ідентичні, всі підняття та спади пульсу коректно фіксували обидва датчики. під час тренування пару десятків разів рандомно тицькав на браслет і порівнював покази з тим, що видає wahoo kickr в zwift прям зараз — покази відрязнялись в діапазоні 2-3 bpm, а то і взагалі однакові.
-
leif
Member
153 на браслеті, 156 на нагрудному.
-
murzik
Member
кому "двухпадвєс"?
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/meri ... derIndex=4
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/meri ... derIndex=4
-
Sphinx
Member
ух, яка годна некрота
murzik
Літо докатай на гекко, зимою збирай кастом
murzik
Літо докатай на гекко, зимою збирай кастом
-
murzik
Member
Sphinx
та ну ... хто його збирати буде?
мені потрібно готове рішення, що зміниться осіню\зимою? декілька варіантів за рів року промайнуло.
та ну ... хто його збирати буде?
мені потрібно готове рішення, що зміниться осіню\зимою? декілька варіантів за рів року промайнуло.
-
LevAris
Junior
В отличие от шоссера горняк весьма универсален. Конечно он не даст того, что дает шоссер на ровном асфальте, но и на шоссере кросс кантри особо не покатаешь. А держать дома несколько велосипедов - это для очень продвинутых велолюбителей.dead_rat: ↑ 03.05.2021 02:11Ага, ехать... меееедленно на шипованной резине в позе птеродактиля.LevAris: ↑ 03.05.2021 01:30так что там вообще не нужно ничего делать, просто ехать и все
Я по украинской привычке зачем-то прокатал 5 лет на хардтейле, это было довольно глупо. И нет, смена шин на слики не помогает.
Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
Все подвесы имеют блокировки.3-14: ↑ 03.05.2021 03:19Забавное наблюдение — обычно тем, у кого хватает денег на такие подвесы, еще хватает мозгов не говорить что они магическим образом превращаются в шоссер, если на них залочить подвеску. А вот те кто так говорят, скорее всего, такие подвесы только на картинках в интернете и виделиLevAris: ↑ 03.05.2021 01:30Подвесы разные бывают. У любого подвеса можно заблочить задний амортизатор, так что подвес становится хардтейлом. У продвинутых подвесов система сама блочит амморты (что передний, что задний), так что там вообще не нужно ничего делать, просто ехать и все.
-
Sphinx
Member
murzik
Так тебе все шось не влаштовує. А за зиму потихеньку позбирати всі запчастини до купи, віднести майстру, він збере, коли нема напливу клієнтів і каєф
Так тебе все шось не влаштовує. А за зиму потихеньку позбирати всі запчастини до купи, віднести майстру, він збере, коли нема напливу клієнтів і каєф
-
dead_rat
Member
Кросс кантри не погоняешь, но вполне проедешь, если не будет пескаLevAris: ↑ 03.05.2021 22:50на шоссере кросс кантри особо не покатаешь
Вот пример, проехано на легком шоссере с 25 мм резиной. Естественно, на двухподвесе тут можно было вкручивать, а шоссеру пришлось аккуратно ехать.
Вопрос, что лучше: летать по хорошим дорогам или одинаково посредственно передвигаться по любым - каждый решает сам.
- спойлер
-
Востаннє редагувалось 03.05.2021 22:58 користувачем dead_rat, всього редагувалось 2 разів.
-
Sphinx
Member
Блокировка не блокирует полностью подвеску, даже с выносной манетки. Все равно остаются небольшие хода в аморте-вилке + еще рычажность подвески.LevAris: ↑ 03.05.2021 22:52Все подвесы имеют блокировки.
-
dead_rat
Member
На нас с женой уже четыре. Пятый в доставке, как приедет, один продам, возможно.LevAris: ↑ 03.05.2021 22:52несколько велосипедов - это для очень продвинутых велолюбителей
-
LevAris
Junior
Полностью не блокирует, но и подвес не претендует на роль шоссера.Sphinx: ↑ 03.05.2021 22:56Блокировка не блокирует полностью подвеску, даже с выносной манетки. Все равно остаются небольшие хода в аморте-вилке + еще рычажность подвески.LevAris: ↑ 03.05.2021 22:52Все подвесы имеют блокировки.
-
murzik
Member
не влаштовує ....сінгл не хочу, вилку треба повітряну. з б\у варіантів кажете, що обовязково вскривати у майстрені дивитися стан вилки. з необхіжністю ТО в 1400 грн виходить, що коратек з драйв спорта, який залишився, єдиний живий варіант. в середу спробую подивитися. меріда біг найн, звісно, виглядає класно, але це 23-25к. або і далі моніторити олх на наявність "шари". потрібно закінчувати цю клоунаду, бо моніторити олх це вже якесь хоббі стало. геко я обіцяв собі продати або не катати сезон взагалі.Sphinx: ↑ 03.05.2021 22:53 murzik
-
Sphinx
Member
murzik
А чого сінгл не хочеш?
А чого сінгл не хочеш?
-
murzik
Member
Sphinx
думаю, що мені не вистачить пониженої. потрібно 11-12 шв.
думаю, що мені не вистачить пониженої. потрібно 11-12 шв.
-
Hotspur
Member
ему емкости не хватит. минимум 11 ск более менее при 30-32 спереди. я по городу включаю 22-34 и очень доволен что они у меня естьSphinx: ↑ 03.05.2021 23:24А чого сінгл не хочеш?