Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
murzik
Member

Повідомлення

3-14
Пише, що старі манетка , переклюк і зірки в магазині є. можна назад поставити? Чи шатуни треба
3-14
Member

Повідомлення

Gavri1a: 08.04.2021 12:34почаще бы ветер в спину
согласен, это приятно. у самого так часто бывает, еду 35-40 на вменяемом пульсе, думаю — во спортсмен, вообще красавчик. Потом разворот и в обратном направлении мордвинд и уже 25-30, если не меньше. :laugh:
murzik: 08.04.2021 13:03Пише, що старі манетка , переклюк і зірки в магазині є. можна назад поставити? Чи шатуни треба
якщо зірки з цих шатунів, то думаю що можна. А "в магазині є" це в якому сенсі, типу лежать там з апгрейда? Прикольний сервіс :up:
Юрій1989
Junior

Повідомлення

leif: 06.04.2021 13:25 Юрій1989
ну от оці київські DDbikecustoms теж ніби нічого працюють, скидав тут посилання на їхній фб, там є галерея робіт. 4к за фарбування виглядає норм, може за підвіси у них теж вища ціна буде.
Есть пару знакомых ребят которые имеют негативный опыт после их покраски, так же я сам когда-то звонил им чтобы покрасить штаны от вилки, вроде договорились я сказал ну ок разберу вилку отправлю, и тут чувака понесло говорит: да ничего не нужно розберать я так покрашу, я а как так там же сальники внизу болты, он заклею скочем, после услышанного не хочу иметь дел с такими "покращиками" + он наклейки лепит под покраску, а ребята с Харькова все надписи и лого делают аэрографом, поэтому лично для меня в Киеве так шонибуть.

Вот роботы ребят если интересно, там и моя рама Санты есть черная с белым))) https://www.instagram.com/velo_pokraska/
3-14
Member

Повідомлення

Юрій1989
Это он в сборе? https://www.instagram.com/p/CEReYsUhMsi/ Мне понравилась подседельная сумка на эндуро велосипеде :) Он вообще по назначению хоть используется, или матрас в основном?
murzik
Member

Повідомлення

3-14
напевно настільки крутий чувак, що залишив магазину на шару запчастини :gigi: не знаю, чи входить це у вартість виставленого ним велика

Отправлено спустя 7 минут 55 секунд:
Так, пише, що може забрати і віддати з великом :D
leif
Member

Повідомлення

mumu: 08.04.2021 01:11Різниця при катанні в горку і по рівному дуже велика. І сила/потужність у нас не постійна, а з часом падає. В гору у нетренованого і нерозкатаного падає дуже швидко. Відповідно в багатьох випадках падає і каденс. В свою чергу зростає навантаження на коліна.
моє уявлення в цьому плані дещо підкорегували ці останні кілька місяців на станку, коли крутиш і одразу бачиш і потужність яку видаєш і каденс і градієнт який емулює станок в парі зі zwift'ом.
насправді, якщо або по абсолютно рівній ділянці або там де періодично будуть невеличкі (1-2%) підйоми також тримати суворо постійну потужність це настільки ж втомлює як підійматись в горку зі сталою потужністю. в звичайних IRL покатухах по рівних ділянках ми так не робимо, а замість цього інстинктивно крутимо потужніше, потім трохи слабше їдучі за інерцією, потім знов потужніше і таким чином даємо диханню\м'язам паузи і мікро перепочинок. тому підйоми і сприймаються настільки важче, адже таких можливостей по зміні ритму педалювання вони зачасту недають, адже швидкість впаде до неприпустимо низької тощо. до того ж в горку зачасту не рівний підйом, а постійно трапляються ділянки, які трохи крутіше, тобто крутити треба ще активніше, коли і так сил немає.

для того щоб стабільно тримати обрану потужність незважаючи на незначні перепади рельєфу в бік підвищення або ж легше підійматись вгорку треба привчити дихалку\серце до таких режимів і м'язам дати звикнути до такого стилю катання, коли довший час від них вимагається стала потужність.
Павло
Member

Повідомлення

3-14: 08.04.2021 12:10
Павло: 08.04.2021 11:45Виходить, що потрібно знімати оплетення руля і гвинт буде прихований під ним?
Ні, на цих дуалах все стандартно
https://si.shimano.com/pdfs/ev/EV-ST-A070-3428.pdf
Блін дуже важко туди залізти! Я гумку відігнув, там видно болтик но важко підібратись, а більше відгинати не хочу, можливо порвется гумка... чи може нагріти і пробувати?
leif
Member

Повідомлення

Юрій1989: 08.04.2021 13:25Есть пару знакомых ребят которые имеют негативный опыт после их покраски, так же я сам когда-то звонил им чтобы покрасить штаны от вилки, вроде договорились я сказал ну ок разберу вилку отправлю, и тут чувака понесло говорит: да ничего не нужно розберать я так покрашу, я а как так там же сальники внизу болты, он заклею скочем, после услышанного не хочу иметь дел с такими "покращиками" + он наклейки лепит под покраску, а ребята с Харькова все надписи и лого делают аэрографом, поэтому лично для меня в Киеве так шонибуть.

Вот роботы ребят если интересно, там и моя рама Санты есть черная с белым))) https://www.instagram.com/velo_pokraska/
от якби я у них вилку фарбував, я б зараз сильно напрягся :) але я фарбую виключно раму, наліпка у мене по плану тільки одна
старе лого унівеги
Зображення
так що це також не сильно проблема. але загалом шкода, що ти раніше не написав, коли я перший раз питав в цьому топіку про цих київських хлопців і хто що про них чув, може б дійсно звернувся до харківських натомість. але робота вже в процесі, назад здавати пізно, побачимо що воно вийде :popcorn:
Dark-seer
Member

Повідомлення

задалбали своим иннтаграммом, жить без него сейчас невозможно
mumu
Member

Повідомлення

leif
не знаю, як там по цифрам і чи правильно катаю, перед горою зажди трохи набираю швидкість щоб по інерції вискочити скільки вийде, каденс при цьому ±100(вище регулярного), передачами спускаюсь до комфортного навантаження, каденс тримаю і крутити ні в якому разі не перестаю, можу траверсувати, якщо полотно дозволяє. Після того, як виїжджаю на гору, знижую каденс, нормалізую дихання, згодом зупиняюсь для попити води. Проти вітру можу довго маслати без потреби зупинитись перепочити в регулярному каденсі. І між необхідністю попити води також більші проміжки.
Завжди намагаюсь тримати свій регулярний каденс і навантаження. Тільки в поїздках групою може виникнути бажання за кимось триматись або не відриватись, тоді виходить як ти описав. Тому групові покатухи не люблю або можу технічкою позаду їхати.
murzik
Member

Повідомлення

То як вернути на дабл? Якщо були шатуни і 2 зірки, він при переході на 1х міняв шатуни і зірку?
Якщо зараз 1х, як туди вчепити 2? Якісь проставки зараз стоять?
Dark-seer
Member

Повідомлення

murzik: 08.04.2021 17:10То як вернути на дабл?
Раджу машину часу :beer:
leif
Member

Повідомлення

murzik
найголовніше, що тобі зараз треба знати: це реально і зовсім не складно, але не так щоб дешево.

далі у тебе 2 сценарії:

купуєш велосипед -> катаєшся на 1х розумієш нарешті, що 1х це абсолютно комфортно навіть якщо твоя фізуха зовсім слабка, навіть якщо тобі треба різко підіймати передачі на 5 зірок в гору і.т.д., вже забув, що там ти собі ще натеоретизував.

або купуєш велосипед -> розумієш, що нічого анонімуси на форму гарного не порадять і 1х це повна лажа-> йдеш до гарного механа і там тобі запропонують оптимальний варіант такої трансформації.

але в будь-якому випадку, основне це купити велосипед ;)
Alligator
Member

Повідомлення

leif: 08.04.2021 17:25 murzik
найголовніше, що тобі зараз треба знати: це реально і зовсім не складно, але не так щоб дешево.

далі у тебе 2 сценарії:

купуєш велосипед -> катаєшся на 1х розумієш нарешті, що 1х це абсолютно комфортно навіть якщо твоя фізуха зовсім слабка, навіть якщо тобі треба різко підіймати передачі на 5 зірок в гору і.т.д., вже забув, що там ти собі ще натеоретизував.

або купуєш велосипед -> розумієш, що нічого анонімуси на форму гарного не порадять і 1х це повна лажа-> йдеш до гарного механа і там тобі запропонують оптимальний варіант такої трансформації.

але в будь-якому випадку, основне це купити велосипед ;)
было 3х9, по факту использовалась 2 и только часть средних, а в очень редких случаях первая и последняя.
сейчас 1х11 и если честно то бывает не хватает, но комфортно, не спорю, не нужно думать какая там где звезда, чтоб перекоса не было :beer:
3-14
Member

Повідомлення

Павло: 08.04.2021 16:40більше відгинати не хочу, можливо порвется гумка... чи може нагріти і пробувати?
Якщо гума не дуже стара, то нічого з нею не станеться. Якщо вона настільки стара і крихка, що порветься від такого відгинання, то скоріше за все її і так пора міняти.
mumu: 08.04.2021 17:04по інерції вискочити скільки вийде, каденс при цьому ±100(вище регулярного), передачами спускаюсь до комфортного навантаження, каденс тримаю і крутити ні в якому разі не перестаю, можу траверсувати, якщо полотно дозволяє. Після того, як виїжджаю на гору
то в тебе гірок не було нормальних, таких щоб хоча-б метрів 100 набору, там такий підхід, типу заскочити на розгоні вже не прокатить :gigi:
murzik
Member

Повідомлення

Alligator
Имхо, 2 спереди топ. Одна ходовая и одна маленькая. Вот была эта Мерида 2х10, зачем её трогать?
3-14
Member

Повідомлення

murzik
мурзік, купи вже щось, поставити назад 2х це питанняя години причому це самому без всяких механіків, якщо руки хоч трохи з правильного місця ростуть. Єдине що доведеться замінити із коштовного, то це ланцюг, скоріше за все. Але це не так дорого.
Gavri1a
Member

Повідомлення

murzik
не вижу проблемы... купи простые шатуны под дабл + манетку)
а передний переклюк я тебе могу забарыжить свой... он после апдейта кадейла на 1x где-то в коробке валяется. пробег до 500км)))
leif
Member

Повідомлення

Gavri1a: 08.04.2021 17:58не вижу проблемы... купи простые шатуны под дабл + манетку)
я йому саме це написав ще на попередній сторінці, тут у людини інша мета :laugh:
Gavri1a
Member

Повідомлення

leif: 08.04.2021 18:00
Gavri1a: 08.04.2021 17:58не вижу проблемы... купи простые шатуны под дабл + манетку)
я йому саме це написав ще на попередній сторінці, тут у людини інша мета :laugh:
ясно :gigi:
Відповісти