вези. новое колесо будет дорого. обод не дает люфта. люфт дает - люфт втулки или неправильно закрепленная ось или брак втулки. со всем указанным ездить нельзя. просто 8 на колесе - ничего страшного. люфт колеса - в магазинTelcontar:Як думаєте, варто одразу везти в магазин до майстра або спробувати трохи поїздити, а вже потім як все "притреться" здати на обслуговування?
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Hotspur
Member
-
3-14
Member
Знову запитаю, яке відношення мають осі до вісімок?Telcontar:На осях до цього не катав, тому й не знаю наскільки цей дефект критичний
Якщо вже на те пішло, то "міцність" колеса залежить не від типу втулки (осі або не осі) а від відстані між фланцями втулки, але це лірика і не має жодного значення для 99.9% населення. В 0.1% входять професійні спортсмени, виробники втулок і велосипедів та хворі на голову
-
leif
Member
читаю стосовно того як народ trek domane використовує в режимі гравійника. файно використовує, що тут сказати.
пишуть, що стає навіть 42мм гума. у мене зараз на одному стоїть 38 і там дійсно ще купа місця. Очевидно, що 40 стане без проблем, а от щодо 42 сумнівався. виявляється, що цілком стає і 42-43мм реальної ширини. треба пробувати, різні покришки на різних ободах по різному стають. все ж таки 40 більш надійний варіант:
https://youtu.be/5b0qteUq4x8
автор відео оцей чувак, на цьому велосипеді:
залишається тільки зробити свій задуманий flat bar мод
пишуть, що стає навіть 42мм гума. у мене зараз на одному стоїть 38 і там дійсно ще купа місця. Очевидно, що 40 стане без проблем, а от щодо 42 сумнівався. виявляється, що цілком стає і 42-43мм реальної ширини. треба пробувати, різні покришки на різних ободах по різному стають. все ж таки 40 більш надійний варіант:
- спойлер
- спойлер
- спойлер
- спойлер
- спойлер
https://youtu.be/5b0qteUq4x8
автор відео оцей чувак, на цьому велосипеді:
- спойлер
залишається тільки зробити свій задуманий flat bar мод
-
Барбарис
Member
leif, цікаво якого вони зросту, до 2 м? Фото виглядають ніби там 26 колеса, а не 28.
-
leif
Member
Барбарис
Євген 182см, у нього domane 56 розміру, з підсиділом висунутим на максимум, отже інсім десь 86-87 см. у чувака на помаранчевому domane, скоріше за все, що байк 58 розміру (по пропоціях на фото десь як мій білий). в його конфігу виглядає так, що від центру каретки до рейок сідла десь 75см, тобто інсім в районі 88-90см. Якщо я не помилився, то скоріше за все він ~190см плюс мінус кілька сантиметрів.
Євген 182см, у нього domane 56 розміру, з підсиділом висунутим на максимум, отже інсім десь 86-87 см. у чувака на помаранчевому domane, скоріше за все, що байк 58 розміру (по пропоціях на фото десь як мій білий). в його конфігу виглядає так, що від центру каретки до рейок сідла десь 75см, тобто інсім в районі 88-90см. Якщо я не помилився, то скоріше за все він ~190см плюс мінус кілька сантиметрів.
-
Hotspur
Member
мурзик как там идет выбор вела ? а то тут снег и как раз есть времяmurzik:А как де ямис с воздушной вилкой?
-
murzik
Member
Ще не їздив в магазинHotspur:мурзик как там идет выбор вела ? а то тут снег и как раз есть времяmurzik:А как де ямис с воздушной вилкой?
Отправлено спустя 2 часа 29 минут 22 секунды:
за що тут 15 тися просити.. https://www.olx.ua/d/obyavlenie/velosip ... 02fd917daf
2018 року, б\у, алтус спереду, алівіо позаду, вилка така собі ...
новий еліт 2018 року 13500 на деорі, а цей просить 15 за
-
Hotspur
Member
я о том жеmurzik:новий еліт 2018 року 13500 на деорі, а цей просить 15 за
Отправлено спустя 1 минуту 53 секунды:
там не за что и 10 даватьmurzik:за що тут 15 тися просити..
-
mumu
Member
murzik коли акція закінчиться, або акційні позиції розкуплять, і такий буде за щастя
-
murzik
Member
може хтось бажає придбати? халява для того, хто зможе сам зробити ТО.murzik:WalkMan
мій не підійде? такий https://www.facebook.com/roweryuzywanez ... 4909735506
тільки сідло чорне.
6000 грн, але потрібно зробити сезонне ТО, замінити рубашку і трос заднього перемикача (інерція при скиданні, я приловчився дожимати), в найближчий час може знадобитися заміна касету, цепок, це враховано в ціні.
брав за 7000
6000 грн + цепок новий віддам безкоштовно (450 грн)
Київ
Отправлено спустя 46 секунд:
може статися і так. тоді доведеться почекати ще 1 рікmumu:murzik коли акція закінчиться, або акційні позиції розкуплять, і такий буде за щастя
Востаннє редагувалось 13.03.2021 14:42 користувачем murzik, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotspur
Member
я вот сие уже понялmurzik:може статися і так. тоді доведеться почекати ще 1 рік
-
murzik
Member
Hotspur
та просто багато життєвих проблем перекривають забаганку з велом .... я дуже інерційний,
спробую наступного тижня попасти в магазин, але ці 3 вела в різних магазинах.
ямис, gt комп, элит 2018
та просто багато життєвих проблем перекривають забаганку з велом .... я дуже інерційний,
спробую наступного тижня попасти в магазин, але ці 3 вела в різних магазинах.
ямис, gt комп, элит 2018
-
mumu
Member
murzik
до речі, якщо ланцюг зношений, він також впливає на чіткість перемикання. Питання швидше за все не в тросику. І можуть ще ролики впливати.
собі роліки поміняв, стало краще. Міряв ланцюги штангенциркулем, як тут Crossbow колись книжку показував, вродє як, були в останньому критичному стані, але по факту виявилось, що новий ланцюг проскакує. Готуюсь міняти касету, передні зірки(або ризикну і поміняю одну середню зірку з 32 на 34-36, так як 90+% на ній катаю), або взагалі на 2х9 перейду.
до речі, якщо ланцюг зношений, він також впливає на чіткість перемикання. Питання швидше за все не в тросику. І можуть ще ролики впливати.
собі роліки поміняв, стало краще. Міряв ланцюги штангенциркулем, як тут Crossbow колись книжку показував, вродє як, були в останньому критичному стані, але по факту виявилось, що новий ланцюг проскакує. Готуюсь міняти касету, передні зірки(або ризикну і поміняю одну середню зірку з 32 на 34-36, так як 90+% на ній катаю), або взагалі на 2х9 перейду.
-
Hotspur
Member
сходи на их них вживую посмотри и посиди, ты не понимаешь просто что я пишу про рамы. у ГТ старые очень короткие и жесткие. новые длиннее и сильно мягче. человек который их вживую не видел не поймет вообще что говорят. старые ГТ правда в магазине вроде не увидишь ужеmurzik:спробую наступного тижня попасти в магазин, але ці 3 вела в різних магазинах.
ямис, gt комп, элит 2018
-
murzik
Member
mumu
проблема з дня покупки. на скидання затримка, скоріше за все тросик\рубашка. для мене не проблема, а для нового власника може бути неприємно.
проблема з дня покупки. на скидання затримка, скоріше за все тросик\рубашка. для мене не проблема, а для нового власника може бути неприємно.
-
Hotspur
Member
да все влияет. цепь кассета петух манетки тросики рубашки роликиmumu:до речі, якщо ланцюг зношений, він також впливає на чіткість перемикання. Питання швидше за все не в тросику. І можуть ще ролики впливати.
-
murzik
Member
а хіба можна міняти зірк на більші? маю на увазі, що з першої маленької на другу більшу, якщо буде великий перепад по діаметру зірки - не спрацює передача?mumu:(або ризикну і поміняю одну середню зірку з 32 на 34-36, так як 90+% на ній катаю), або взагалі на 2х9 перейду.
-
Hotspur
Member
менять можно в небольших пределах. надо знать емкость переключателей обоих и что входит в раму по размеруmurzik:а хіба можна міняти зірк на більші? маю на увазі, що з першої маленької на другу більшу, якщо буде великий перепад по діаметру зірки - не спрацює передача?
-
mumu
Member
murzik
зараз діапазон 22/32/44, не думаю, що сильно вплине 22/34/44. Я би третю поміняв на 36-38, але, здається, по кріпленню не стане. Хоча треба глянути.
гг, осе diy upgrade велосипеда:
https://www.facebook.com/groups/bikeday ... 957199525/
зараз діапазон 22/32/44, не думаю, що сильно вплине 22/34/44. Я би третю поміняв на 36-38, але, здається, по кріпленню не стане. Хоча треба глянути.
гг, осе diy upgrade велосипеда:
https://www.facebook.com/groups/bikeday ... 957199525/
-
3-14
Member
Шосейні компакти 50-34 передають вітанняmurzik:якщо буде великий перепад по діаметру зірки - не спрацює передача