Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
WalkMan
Member

Повідомлення

murzik:Касета на 1500 км? Це ж капець мало
Ти досі не заблокував цього неадеквата? Якщо касета Г, то так 1500км – дуже мало, щоб убити той же самий Деор за 1500км, теба ще вміти. А якщо касета нормальної якості, їздити на декількох ланцюгах, то і 6-8 тисяч можуть ходити. :beer:
murzik
Member

Повідомлення

WalkMan
він думав, що мова про цепок
на моєму велі дешева касета і ланцюг, я проїхав на ньому 5500 і ще проїде, я думаю. але перед продажем заміню на нове
saturnvp
Junior

Повідомлення

Трещетка-250грн, два цепка по 120 прошли около 7000км.
murzik
Member

Повідомлення

saturnvp:Трещетка-250грн, два цепка по 120 прошли около 7000км.
оце норм :up: а то цепки по 1200 грн купують, мажори ...

а як щодо такого варіанту, за ті ж гроші https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1238414.html
вилка повітряна, але жертвуємо обвісом

чи потім вилка заміниться через рік два, повітряна б\у вилка багато коштує?

Отправлено спустя 2 минуты 30 секунд:
і яма https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1493274.html

мангуст повітряна вилка срам 12 швидкісний
https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1496708.html
наявність М в інших містах
Hotspur
Member

Повідомлення

Джамис симпатичный
Dark-seer
Member

Повідомлення

джамис прям вообще зашел, я б себе взял еслиб хотел мтб :up:
murzik
Member

Повідомлення

по компонентам там питань не має?
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik:по компонентам там питань не має?
покрышки скорее всего тяжелые. тормоза тектро. вилка с 34 ногами новый Сантур. за такие деньги так даром. резину сменить на что то 500 грамовое и ездить будет хорошо
mumu
Member

Повідомлення

оце вони псіханули даунхільну гуму по дефолту ставити :laugh:
3-14
Member

Повідомлення

mumu:оце вони псіханули даунхільну гуму по дефолту ставити
USAGE: Cross-Country / Trail / Enduro
CONDITIONS: Loose Over Hard / Dirt / Loose / Rocky

дивні вони в цьому джамісі, поставили трейлову гуму на трейловий велосипед :laugh: Не могли передбачити що в Україні такі будуть купувати щоб по пішохідних доріжка в парку кататися?
HIGHPOINT 29
Designed with geometry like our Komodo, the Highpoint® is ready to tackle all aspects of trail riding. With a 5” travel fork with thru axle and tubeless rims, the Highpoint performs as a true all arounder. It’s a fact -- bigger wheels roll easier over stuff. Stuff like rocks, stutter bumps, mud and sand. In other words, they roll easier -- and faster -- over the trails you ride.
leif
Member

Повідомлення

мурзік, а де ти взагалі плануєш кататись на новому велосипеді?
Hotspur
Member

Повідомлення

saturnvp:Трещетка-250грн, два цепка по 120 прошли около 7000км.
я бы фото посмотрел с калибром

Отправлено спустя 1 час 18 секунд:
3-14:USAGE: Cross-Country / Trail / Enduro
назвать 3 разных вида спорта и что бы не понять что написаны глупости надо быть шоссером :beer:
3-14
Member

Повідомлення

Hotspur:назвать 3 разных вида спорта и что бы не понять что написаны глупости надо быть шоссером
Срочно напиши в WTB, а то они не знают, что у них на сайте глупости написаны. Хотспур, как диванный эксперт-МТБшник, неодобряэ.
Screenshot 2021-03-07 180234.jpg
ну ты сказочный персонаж :lol:
Dark-seer
Member

Повідомлення

а я смотрю есть втулки которые умеют и в эксцентрик и в ось?
http://xt.ht/phpbb/viewtopic.php?f=2671&t=380178
murzik
Member

Повідомлення

leif:мурзік, а де ти взагалі плануєш кататись на новому велосипеді?
грунт\ліс\траса. грунт лише в суху погоду, в основному у мене були після роботи вечірні 30-40 хвилин заїзди по асфальту. у мене проблемні коліна, хочу м'якої їзди і як на дивані. брав у знайомого мтб - мені сподобалося. все буде залежати від того, як я відкрию сезон, можливо, взагалі не зможу кататися. для мене не зрозуміло, чому у мене такі відчуття при таких результатах мрт і висновку (типу нічого серйозного, попийте таблетки і все ок). у мене враження, що мій нинішній велосипед не зовсім мені підходить, хоч я і катався кожен день, але це були 8 км по будням і 20 по вихідним, не думаю, що такими заїздами можна було вграти коліна. у мене був лише один момент - коли я в русі встав, нахилився вперед, упор на педаль - і в коліні промайнула біль всередині по всій висоті, після цього з весним айже не катав, мрт\консультація травматолога, пів року хондропротектори. посадка виставлена як треба. хочу його позбутися і зміни на інший. щоб мати змогу 30-60 хвилин у гарні літні вечори прокататися по природі, у мене дистанції 8-30 км по грунтовці навколо озера\ліс, трохи траси.
знайомий на мтб мене випереджав..а про катання навколо озера то взагалі.
якщо велосипед 17 тисяч, а свій я продам з профітом 6 тисяч, то 11 тисяч це не ті гроші, щоб ними перейматися. можна буде продати,у випадку чого.

ну і якщо буде мтб, то можна буде нові маршрути будувати, бо по трасі за містом я більше не хочу їздити - дуже небезпечно.
leif
Member

Повідомлення

murzik:не думаю, що такими заїздами можна було вграти коліна.
тут головне в першу чергу як сидіти і як крутити, а не скільки по відстані. якщо правильно все робити, бути акуратним і поступово втягуватись, то можна і пару сотень кілометрів за день проїжджати і не мати жодних проблем з суглобами навіть в старшому віці.

також для суглобів дуже важливо як харчуєшся, режим пиття, оце от все. якщо присутнє порушення балансу речовин, нестача певних продуктів, то вистачить навіть невеликої необережності, щоб почались проблеми з суглобами.

я не те щоб сильно фахівець по цій темі і можу помилятись, але по логіці трохи м'якший велосипед тобі в цій ситуації не допоможе, ти ж не по кам'янистих скелях катаєшся, не стрибаєш і не заїжджаєш в ями спеціально. в режимі звичайного матрацного катання на коліна не йде багато вібрацій, основна частина на руки і хребет. ну але дивись сам, звичайно, тобі там видніше що тобі краще.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik:хочу м'якої їзди і як на дивані.
ну покрышки 2.3 и шире и не очень высокое давление и почти диван.

Отправлено спустя 4 минуты 44 секунды:
murzik:хоч я і катався кожен день, але це були 8 км по будням і 20 по вихідним, не думаю, що такими заїздами можна було вграти коліна.
каденс (количество оборотов педалей в минуту) надо знать, в среднем каденс ниже 60 опасен для коленей, в общем крутить надо постоянно и не медленно. заламывать передачу нельзя.

Отправлено спустя 47 секунд:
murzik:по трасі за містом я більше не хочу їздити - дуже небезпечно.
правильно. а то выбора 3 вела не будет
Crossbow
Member

Повідомлення

вроде не плохо
Rhizone
Member

Повідомлення

Dark-seer:а я смотрю есть втулки которые умеют и в эксцентрик и в ось?
Насколько знаю, некоторые производители даже продают комплекты сменных колпачков для своих втулок под разные оси.
Dark-seer
Member

Повідомлення

Rhizone:
Dark-seer:а я смотрю есть втулки которые умеют и в эксцентрик и в ось?
Насколько знаю, некоторые производители даже продают комплекты сменных колпачков для своих втулок под разные оси.
это прям зачетно

Отправлено спустя 1 минуту :
какие втулки посоветуете под карбоколеса? :shuffle:
Відповісти