leif:мурзік, а де ти взагалі плануєш кататись на новому велосипеді?
грунт\ліс\траса. грунт лише в суху погоду, в основному у мене були після роботи вечірні 30-40 хвилин заїзди по асфальту. у мене проблемні коліна, хочу м'якої їзди і як на дивані. брав у знайомого мтб - мені сподобалося. все буде залежати від того, як я відкрию сезон, можливо, взагалі не зможу кататися. для мене не зрозуміло, чому у мене такі відчуття при таких результатах мрт і висновку (типу нічого серйозного, попийте таблетки і все ок). у мене враження, що мій нинішній велосипед не зовсім мені підходить, хоч я і катався кожен день, але це були 8 км по будням і 20 по вихідним, не думаю, що такими заїздами можна було вграти коліна. у мене був лише один момент - коли я в русі встав, нахилився вперед, упор на педаль - і в коліні промайнула біль всередині по всій висоті, після цього з весним айже не катав, мрт\консультація травматолога, пів року хондропротектори. посадка виставлена як треба. хочу його позбутися і зміни на інший. щоб мати змогу 30-60 хвилин у гарні літні вечори прокататися по природі, у мене дистанції 8-30 км по грунтовці навколо озера\ліс, трохи траси.
знайомий на мтб мене випереджав..а про катання навколо озера то взагалі.
якщо велосипед 17 тисяч, а свій я продам з профітом 6 тисяч, то 11 тисяч це не ті гроші, щоб ними перейматися. можна буде продати,у випадку чого.
ну і якщо буде мтб, то можна буде нові маршрути будувати, бо по трасі за містом я більше не хочу їздити - дуже небезпечно.