Новини
Останні статті і огляди
Где живется/жилось лучше? При СССР или незалежной Украины? Где правда и что делать ?
-
ustar
Member
А я не хочу беху, була в мене. А ще більше хочу справжню українську, традиційну державу. Тоді б ніяка погань не змогла б гавкнути на Україну, а ми всі були б щасливі. Мета повинна бути ідеальною...
-
CooLeR*OK
Member
такоэ
А не втикати ящик..як варіант не пробували?)
Я його дивлюся 2 рази на тиждень - як футбол і формула 1. Ітак там нецікаві фільми...і ммоооре рекламиЯк не реклама - то новини..переважна більшість яких - перекручені факти.
А не втикати ящик..як варіант не пробували?)
Я його дивлюся 2 рази на тиждень - як футбол і формула 1. Ітак там нецікаві фільми...і ммоооре рекламиЯк не реклама - то новини..переважна більшість яких - перекручені факти.
-
такоэ
Member
ustar
Вот тут собака и зарыта. У тебя бэха в прошлом, а у меня в будущем. Вот когда эти параллельные линии пересекутся у многих, вот тогда и наступит благоденствие, а до тех пор, извини, покой только во сне.
Вот тут собака и зарыта. У тебя бэха в прошлом, а у меня в будущем. Вот когда эти параллельные линии пересекутся у многих, вот тогда и наступит благоденствие, а до тех пор, извини, покой только во сне.
-
ustar
Member
такоэ
Це все відносно...
Це все відносно...
-
такоэ
Member
CooLeR*OK
А меня ни футбол ни формула не интересуют. Я деньги люблю.
-
ustar
Member
такоэ
В грошах, ти, ще розчаруєшся, в тебе, ще все попереду...
В грошах, ти, ще розчаруєшся, в тебе, ще все попереду...
-
такоэ
Member
Для меня пока нет, вот управлюсь за два часа с Одессы до Киева, тогда может что-то и изменится.Це все відносно...
Добавлено спустя 2 минуты 3 секунды:
Будущее неопределённо по дефолту.ще все попереду...
Востаннє редагувалось 31.08.2010 22:46 користувачем такоэ, всього редагувалось 1 раз.
-
ustar
Member
Хіба, що купиш Фокке-Вульф-190, але це навряд...такоэ:Для меня пока нет, вот управлюсь за два часа с Одессы до Киева, тогда может что-то и изменится.Це все відносно...
А ще, майбутнє, це функція від сьогодення...
Востаннє редагувалось 31.08.2010 22:48 користувачем ustar, всього редагувалось 1 раз.
-
такоэ
Member
ustar
Лавочкин №9 тоже неслаб.
Лавочкин №9 тоже неслаб.
-
Большой Бобо
Member
много хочешь-мало получишьтакоэ:CooLeR*OK
-
такоэ
Member
Это невозможно.В грошах, ти, ще розчаруєшся
-
ustar
Member
такоэ
Згоден, але Фокке-Вульф-190, це один з найкращих літаків. 150км на годину це швидкість злету та посадки, пречудові характеристики. Крім того 1939 рік випуску моделі...
Згоден, але Фокке-Вульф-190, це один з найкращих літаків. 150км на годину це швидкість злету та посадки, пречудові характеристики. Крім того 1939 рік випуску моделі...
-
такоэ
Member
А мне много не надо. 1(одну) новую бэху. Разве это много?много хочешь-мало получишь
-
Большой Бобо
Member
такоэ
ты можешь стать миллионером за пару дней
ты можешь стать миллионером за пару дней
-
такоэ
Member
Гавно, лучшим был аглицкий Спитфаер.Фокке-Вульф-190,
-
ustar
Member
Але в якому році?такоэ:Гавно, лучшим был аглицкий Спитфаер.Фокке-Вульф-190,
-
такоэ
Member
Умерь свои и будет щастя. Может быть.Мені б твої пореби...
Добавлено спустя 1 минуту 11 секунд:
Как только первый Спит взлетел так и стал.Але в якому році?
Добавлено спустя 1 минуту 10 секунд:
Многие могут и ты тоже.ты можешь стать миллионером за пару дней
-
ustar
Member
А у німців ще був BF-109, а також МЕ-262 - реактивний винищувач...такоэ:Умерь свои и будет щастя.Мені б твої пореби...
Добавлено спустя 1 минуту 11 секунд:Как только первый Спит взлетел так и стал.Але в якому році?
-
такоэ
Member
Я это давно просёк, поэтому завтра на примерку, деньги на дороге редко валяются.А ще, майбутнє, це функція від сьогодення...