Где живется/жилось лучше? При СССР или незалежной Украины? Где правда и что делать ?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vlad_35
Member

Повідомлення

ustar:Vlad_35
За останню фразу є кримінальна стаття, ти фільтруй. Це при помаранчевих можна було базікати, що завгодно, а тепер можливі наслідки...
а я не очкую, мне монопенисуарно.
готов отстаивать свои политические и экономические взгляды на любом уровне.
Хошь- делай сигнал в компетентные органы :down: .
Alex@&er
Member

Повідомлення

ustar
И в чём же суть? Все умные страны обьеденяются - США, Евросоюз, Китай, Британское Содружество и пр., хотя отношения у них в прошлом были дай боже.
ustar
Member

Повідомлення

Vlad_35
Я не сексот...

Добавлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Alex@&er
Так то ж розумні об"єднуються...
Vasyl
Member

Повідомлення

Vlad_35
Ви здається трохи сплутали шовінізм з расизмом, коли ви говорите, що не любите "кольорових" - циган та ін, то це разизм. Стосовно відмінності між расами, то я з вами згідний, і відносно циган також, але в сучасному "демократичному" світі накладено табу на ці питання - якщо хтось піднімає подібні питання - його відразу клеймують фашистом.
Vlad_35:Мне кажется, что я за славян
Здається, що вам справді тільки "кажется", адеже ви дуже любите нинішню рашку - страшенно антислов'янське утворення (словянське населення вимирає швидкими темпами, а його місце займають імміграти з кавказу і азії, далекий схід вже китайці захоплюють ну і т. д.), в Україні те ж саме, але це не вина українців - українців при владі в нас нема, а якщо і є хтось - то холуї, які виконують накази.
Runax
Member

Повідомлення

українців при владі в нас нема, а якщо і є хтось - то холуї, які виконують накази
гениальная фраза :up:
такоэ
Member

Повідомлення

А шо делать, нащадки гречкосиив, других-то пока не завезли. А тут на халяву целая страна обломилась, вот народ и растерялся - карманы-то бездонные, а жисть такая короткая. :gigi:
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Щось ця тема звалюється у брудну дискусію....Що було зрозуміло з самого початку...

Добавлено спустя 2 минуты 34 секунды:
Vlad_35
І тут вроді заборонені прояви сепаратизму.
такоэ
Member

Повідомлення

Это наверное от сладкой жизни. На сто баков в месяц. По прошествии девятнадцати лет со дня обретения. :gigi:

..а у соседа пир горой и гость солидный, налитой.
Хозяйка, хвост трубой, идёт к подвалам.
В замок врезаются ключи и вынимаются харчи
и тяга ладится в печи из поддувала..

..а усоседа мясо в щах, на всю деревню хруст в хрящах,
невеста вся в прыщах, дозрела значит.
На сто рублей гостей одних и даже тощенький жених поёт и скачет..
:lol:
Востаннє редагувалось 31.08.2010 13:28 користувачем такоэ, всього редагувалось 1 раз.
Vasyl
Member

Повідомлення

такоэ:других-то пока не завезли
Уже потехеньку завозять - прогуляйтесь Хрещатиком - китайці, араби, кавказці і з кожним роком їх більше, а нас менше, десь читав, що в Харкові в'єтнамців повно...
CooLeR*OK:Щось ця тема звалюється у брудну дискусію....Що було зрозуміло з самого початку...
Тема провокативна. Мені здається, що ТС ототожнює українців і нинішню "українську" державу, хоча все якраз навпаки - ця держава антиукраїнська.
такоэ
Member

Повідомлення

прогуляйтесь Хрещатиком
Некогда мне, завтра иду на примерку. Второго хомута на шею. Впереди судя по всему, весёлые времена.

Добавлено спустя 2 минуты 27 секунд:
а нас менше,
Да и хрен с нами, в магазе соски давно закончились, кто выживет, тот не сдохнет. :gigi:
Ерунда всё это, караванщик никогда не ошибается. Вот что меня действительно волнует, так это наличие 512 бит в седьмых радиках. Я с удовольствием заплачу за 2х512. Золотом. :teacher:

Добавлено спустя 1 час 47 минут 35 секунд:
хоча все якраз навпаки - ця держава антиукраїнська.
Ну да, а какой же ей быть. Это ж всё инопланетяне так управляются, а украинцев тут никогда и не стояло. Ихние хатки з вишнёвыми садиками и бджёлами всегда с краю. :lol:
Кстати, куда подевался бывший бухгалтер, может кто чего знает?
ustar
Member

Повідомлення

такоэ:А шо делать, нащадки гречкосиив, других-то пока не завезли. А тут на халяву целая страна обломилась, вот народ и растерялся - карманы-то бездонные, а жисть такая короткая. :gigi:
Просто шевальє наших 300 років вибивають, а українці все народжуються та народжуються, на смерть ворогам...
такоэ
Member

Повідомлення

все народжуються та народжуються,
Как-то вяло, без огонька что-ль, вот китайцы в этом плане молодцы. Им два раза повторять не надо: одна попытка - один пупс. Кстати, как у них обстоит дело с туберкулёзом ?
ustar
Member

Повідомлення

такоэ
Ще один момент, ми всі живемо погано, але, як нам, наприклад, домовитись з тобою проти влади. В тебе взагалі шансів мало, бо ти декларуєш чорт зна що, а я тут народився і дід, і прадід, і пра-пра, і т.д. і в мене іншої країни нема, я кістьми ляжу, але діти мої будуть говорити по-українськи. Не забувайте нас тут 80%, правда наше середовище це, по наростаючій українства - малороси(яничари, але з ними треба працювати), хохли, українці. В сьгоднішній Україні можна налічити десь під мільйон людей з бандерівськими поглядами, а це все потенційні добровольці і явам скажу, що це страшна цифра для москалів. Так, що презентувати в Україні антиукраїнську ідею, це все одно, що сцяти проти вітру, пробував, якщо ні то спробуй, щоб зрозуміти ситуацію...
такоэ
Member

Повідомлення

ustar
домовитись з тобою проти влади
Нужно сначала определиться от бога власть или нет. Если от бога, значит сидим тихо, если нет, тогда рулим дальше. Так что, слово за вами. Либо человек пользуется всей инструкцией, либо вообще не пользуется.
Alex@&er
Member

Повідомлення

ustar
В сьгоднішній Україні можна налічити десь під мільйон людей з бандерівськими поглядами, а це все потенційні добровольці і явам скажу, що це страшна цифра для москалів
Ну и что? Например
Согласно оценочным данным, в Украине количество лесбиянок, геев, би- и транссексуалов составляет до 1,2 миллиона человек
И для любых нормальных людей это тоже страшная цифра.
такоэ
Member

Повідомлення

И для любых нормальных людей это тоже страшная цифра.
И чё тут страшного? Трахаются себе в удовольствие, никого не трогают. Не вижу ничего ужасного. Вот нищета это проблема, а секас..дело десятое.
ustar
Member

Повідомлення

Alex@&er
Ти кого з ким порівнюєш, поплутав ти щось синок... А, ще багато вам напишуть, щоб заплутати, збоченців в любому соціумі багато, а патріотів мало. Повно тільки всіляких демагогів, та дебілів ( це, до речі, найлегша форма, в більшості випадкі не діагностується...)
А про бандерівців рекомендую думати, що говориш та, з ким порівнюєш...
такоэ
Member

Повідомлення

ustar
з ким порівнюєш...
Все, кто воевал в окопах, достойны уважения, как минимум. У каждого своя правда и нигде не написано нечеловеческой рукой какая лучше.
Востаннє редагувалось 31.08.2010 17:50 користувачем такоэ, всього редагувалось 1 раз.
ustar
Member

Повідомлення

такоэ
Це точно, а ти звідки?
такоэ
Member

Повідомлення

из сингулярности.
Відповісти