Останні статті і огляди
Новини
Однокристальные системы Nvidia Tegra обзаведутся поддержкой сглаживания DLSS 2.0
-
Scoffer
Member
Пропоную обговорити Однокристальные системы Nvidia Tegra обзаведутся поддержкой сглаживания DLSS 2.0
nVidia ну дуже хоче наступні консолі на своїй платформі.
Якщо таки куплять ARM, то пророкую наступну нінтенду теж на тегрі в короткостроковій перспективі. А там може ще хто підтягнеться.
nVidia ну дуже хоче наступні консолі на своїй платформі.
Якщо таки куплять ARM, то пророкую наступну нінтенду теж на тегрі в короткостроковій перспективі. А там може ще хто підтягнеться.
-
Ooops
Member
Купят то они купят, только кто ж им даст.Scoffer:Якщо таки куплять ARM
-
Scoffer
Member
Ooops
Що значить хто їм дасть? SoftBank в відкриту бажає продати ARM тому, що у них бізнес такий: щось купити щоб щось продати. Вони не тримають компанії у своїй власності занадто довго. На даний момент потенційним покупцем виступає nVidia.
Що значить хто їм дасть? SoftBank в відкриту бажає продати ARM тому, що у них бізнес такий: щось купити щоб щось продати. Вони не тримають компанії у своїй власності занадто довго. На даний момент потенційним покупцем виступає nVidia.
-
Ooops
Member
Scoffer
Я думаю, против такой сделки будут как другие игроки на рынке, так и антимонопольные службы.
Я думаю, против такой сделки будут как другие игроки на рынке, так и антимонопольные службы.
-
Scoffer
Member
Ooops
Інші гравці хай самі куплять якщо сильно проти Стартова ціна 32 лярди. Я думаю якщо хтось запропонує 40, то софтбанк з радістю погодиться.
А антимонопольщикам-то що? AMD випускає проци і відяхи, інтел випускає проци і відяхи, принаймні збирається , чим нвідія гірша?
Інші гравці хай самі куплять якщо сильно проти Стартова ціна 32 лярди. Я думаю якщо хтось запропонує 40, то софтбанк з радістю погодиться.
А антимонопольщикам-то що? AMD випускає проци і відяхи, інтел випускає проци і відяхи, принаймні збирається , чим нвідія гірша?
-
Devijack
Member
Будет ещё три новых игры для тегры.
-
modell
Member
1. "будет трудится"
2. "Чтобы обеспечить приемлемый уровень fps разработчикам зачастую приходится"
-
Skiff93
Member
Тут трохи інша справа:. AMD i Intel мають рівні права на на розробку процесорів на х86 і ніхто нікому нічого заборонити не може. А якщо Nvidia купить ARM - випуск процесорів на цій архітектурі буде можливий лише з дозволу Nvidia за ліцензійні відчислення. "Зелені" тоді зможуть і Apple i Qualcomm послати подаліScoffer:Ooops
-
Rudagon
Junior
DLSS замыливает картинку.
-
Scoffer
Member
Skiff93
А зараз випуск ARM можливий лише на ліцензійні відчислення Arm Holdings. В упор не бачу різниці.
Ну будуть тепер платити не софтбанку, а нвідії. Софтбанк зараз теж може всіх послати подалі і штампувати ARM процесори соло, якби їм це треба було. Що змінилось?
А зараз випуск ARM можливий лише на ліцензійні відчислення Arm Holdings. В упор не бачу різниці.
Ну будуть тепер платити не софтбанку, а нвідії. Софтбанк зараз теж може всіх послати подалі і штампувати ARM процесори соло, якби їм це треба було. Що змінилось?
-
XAMCTBO
Member
На данный момент они занимаются разработкой и продажей лицензий на эти разработки. Но если собственником станет Нвидиа, то зная ее любовь к закрытым технологиям легко предположить, что она она захочет стать монополистом в данной сфере - достаточно давать лицензии только на устаревшие на пару поколений ядра, а самой выпускать свежак и контролировать продажи.Scoffer:Skiff93
-
Scoffer
Member
Ви плутаєте причину і наслідки. Першочерговою причиною завжди є гроші, все інше - наслідки.
Модель ліцензування ARM за 35 років свого існування довела свою ефективність, ніхто її змінювати не буде. Тим паче топові архітектури в виторгу ARM складають копійки банально тому, що їх мало продається. Зате дешевки з IoT штампуються сотнями мільйонів на десятках фабрик.
Відправлено через 4 хвилини 5 секунди:
Давайте зробимо перекличку власників топових армних чіпів в мобільниках, їх навіть на цьому форумі буде далеко не кожен перший.
Зате роутери, пралки, мікрохвильовки, телеки, кавоварки, та навіть розумні лампочки - все зараз на арм з кастомними обв'язками.
Модель ліцензування ARM за 35 років свого існування довела свою ефективність, ніхто її змінювати не буде. Тим паче топові архітектури в виторгу ARM складають копійки банально тому, що їх мало продається. Зате дешевки з IoT штампуються сотнями мільйонів на десятках фабрик.
Відправлено через 4 хвилини 5 секунди:
Давайте зробимо перекличку власників топових армних чіпів в мобільниках, їх навіть на цьому форумі буде далеко не кожен перший.
Зате роутери, пралки, мікрохвильовки, телеки, кавоварки, та навіть розумні лампочки - все зараз на арм з кастомними обв'язками.
-
Rudagon
Junior
Пусть они сперва доведут технологию видеокарт до совершенства, за двумя зайцами погонишься в жопе останешься.Scoffer:Ooops
-
Robostyle
Member
Apple A-series считается?Scoffer: Давайте зробимо перекличку власників топових армних чіпів в мобільниках, їх навіть на цьому форумі буде далеко не кожен перший.
-
Matumba92
Member
Мылил вы хотели сказать.Rudagon:DLSS замыливает картинку.
Сейчас с длсс мыла меньше чем без него
-
Scoffer
Member
В контексті данного обговорення - ні. Apple не купляє реалізацію ядер у ARM, у них своя власна.Robostyle:Apple A-series считается?
Якщо нвідія з якогось переляку перестане продавати на сторону топові ARM ядра, для Apple нічого не зміниться.
-
JIEXArus
Member
В новости речь идёт о DLSS 2.0!Rudagon:DLSS замыливает картинку.
-
waryag
Member
Мало ли что она захочет...XAMCTBO:На данный момент они занимаются разработкой и продажей лицензий на эти разработки. Но если собственником станет Нвидиа, то зная ее любовь к закрытым технологиям легко предположить, что она она захочет стать монополистом в данной сфере - достаточно давать лицензии только на устаревшие на пару поколений ядра, а самой выпускать свежак и контролировать продажи.
В случае резких движений большие игроки (сравнимые с нвидиа и с архитектурными лицензиями) будут пилить собственные архитектуры либо организуются в холдинг с возможностями на порядок больше, чем у нвидии, и размажут ее тонким слоем.
Или просто натравят на нвидию антимонополистов...
-
bombeybox
Member
в нативном разрешении больше мыла чем в реконструкции? дурость какаяMatumba92:Сейчас с длсс мыла меньше чем без него
если ты хотел сказать, что 4к + ТАА дает больше смазов, чем 4к + ДЛСС Качество - то так и говори, а не путай людей
-
Maxhope
Member
При том что лучше по качеству чем 4к + ТАА , так ещё и ФПС как в 1440р...я давно говорил что эта технология будет решать и консоли должны научиться с ней работать(ну аналогами конечно) , как по мне от нее толку больше чем от трассировки .bombeybox:4к + ДЛСС