SSD. Налаштування, оптимизація, вирішення проблем

SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Allex...
Member

Повідомлення

Востаннє редагувалось 16.12.2010 03:42 користувачем almazmusic, всього редагувалось 1 раз.
YumaX
Member

Повідомлення

Що зараз під ось актуально? Мій crucial m4 64 мене повністю влаштовує, але з'явилось бажання розширитися до ~250Gb?
MaxA
Member

Повідомлення

YumaX:Що зараз під ось актуально? Мій crucial m4 64 мене повністю влаштовує, але з'явилось бажання розширитися до ~250Gb?
Чтоб не парится белый Samsung 860 EVO с пятилетней гарантией от производителя.
Skeptik
Member

Повідомлення

YumaX:Що зараз під ось актуально?
Сата от самсов и кингов - я бы смотрел что дешевле.
MaxA
Member

Повідомлення

К Трансценду уже появились вопросы.
YumaX
Member

Повідомлення

Самс 960 ево на v-nand tlc, ще приглянувся goodram irdm pro, він mlc, як такий варіант?
WalkMan
Member

Повідомлення

YumaX:Самс 960 ево на v-nand tlc, ще приглянувся goodram irdm pro, він mlc, як такий варіант?
Звийчано самсунг, гудрам навіть на MLC не варто розглядати, так, як використовуєтся досить проблемний контролер Phison S10.
MaxA
Member

Повідомлення

Лично я, не люблю Гудрам за то, что за всё время он выдавил из себя единственные вменяемый диск. Не выглядит он для меня как достойный производитель. А дальше кому как.
Yanek17
Junior

Повідомлення

Всім доброго вечора!!! Друзі потрібна допомога! Придбав і встановив SSD від компанії Goodman IRDM Pro 240 Gb (я вже зрозумів, що це була моя помилка), перший день все було чудово: встановив Win7 (підходить під ноут Asus k56cm), встановив програми, драйвера... потім з’явився синій екран, який відмовлявся завантажувати вінду... думав шо то в мене руки такі, і перевстановив віндовс знову ( при цьому виникла проблема з якимось бібліотеками, через що втрачено всю інфу з диска). Після того як ноут попрацював 2 дні (не вимикався) вінда сказала що треба перезавантажити комп, на чому він завис і простояв так пів дня... після екстреного завершення роботи знову виник синій екран... що порадите?
MaxA
Member

Повідомлення

Yanek17
1. Проверить в ACHI ли режиме стоит SSD в БИОСе, если SATA - поставить ACHI и переставить Винду.
2. Попробовать Win 8.1
Yanek17
Junior

Повідомлення

MaxA:Yanek17
1. Проверить в ACHI ли режиме стоит SSD в БИОСе, если SATA - поставить ACHI и переставить Винду.
2. Попробовать Win 8.1
В BIOS стоїть AHCI... проблеми не вирішило...
MaxA
Member

Повідомлення

Yanek17:В BIOS стоїть AHCI... проблеми не вирішило...
Ну, ноуты это вечная головная боль, т.к. производители их часто себирают из неведомого шлака к которому и драйверов-то не сышешь. Вообще у меня большие сомнения, что Гудрам здесь при делах.
Yanek17
Junior

Повідомлення

MaxA:
Yanek17:В BIOS стоїть AHCI... проблеми не вирішило...
Ну, ноуты это вечная головная боль, т.к. производители их часто себирают из неведомого шлака к которому и драйверов-то не сышешь. Вообще у меня большие сомнения, что Гудрам здесь при делах.
Спробую сьогодні за тести ти диск на іншому ноуті... може і справді спрацює) :gigi:
YumaX
Member

Повідомлення

Yanek17
Я теж дивлюсь на цей диск, читав відгуки на розетці, так там багато поливає брудом банально через те, що в нього розмітка GPT і вони не можуть поставити вінду :rotate:
Yanek17
Junior

Повідомлення

YumaX:Yanek17
Я теж дивлюсь на цей диск, читав відгуки на розетці, так там багато поливає брудом банально через те, що в нього розмітка GPT і вони не можуть поставити вінду :rotate:
Ну поставити вінду я зміг) а от при пере встановлені виникають проблеми із GPT(((
MaxA
Member

Повідомлення

Yanek17:а от при пере встановлені виникають проблеми із GPT(((
От, ё моё, а загрузиться в флешки и переформатить винт?
Yanek17
Junior

Повідомлення

MaxA:
Yanek17:а от при пере встановлені виникають проблеми із GPT(((
От, ё моё, а загрузиться в флешки и переформатить винт?
Проблема в тому, що при перезавантажені системи, диск її не бачить... пробував і виправлення помилок, і відкат, і відновлення системи... нічого не допомагає...
чи може якось на роботу диска впливати те, що я його розбивав на 2 розділи?
MaxA
Member

Повідомлення

Yanek17:чи може якось на роботу диска впливати те, що я його розбивав на 2 розділи?
Нет

Отправлено спустя 23 секунды:
Какая ФС на разделах?
YumaX
Member

Повідомлення

MaxA:От, ё моё, а загрузиться в флешки и переформатить винт?
По перше навіщо? По друге це можна зробити в командному рядку!
MaxA
Member

Повідомлення

YumaX:По перше навіщо? По друге це можна зробити в командному рядку!
Я предлагаю так, как человек точно справится. Если есть идеи как сделать лучше - перехватывай инициативу, рули. 2 человека, чтобы отформатить 1 винт - это много. Мне есть чем заняться.
Yanek17
Junior

Повідомлення

MaxA:
Yanek17:чи може якось на роботу диска впливати те, що я його розбивав на 2 розділи?
Нет

Отправлено спустя 23 секунды:
Какая ФС на разделах?
Зараз подивитись не можу... вибиває зо на дисках встановлені MBR-розділи. А в системах EFI Windows можна встановити тільки на GPT-диск.
Відповісти