Вставлю і свої 5 копійок
До цього місяця не мав з продукції МСІ абсолютно нічого (ні відео, ні мамки, ні ноутів) Зараз МСІ ГТХ 980ті майже реф, скільки пропрацює, - покаже час. Але не про це мова.
Постійно були мамки гігабайт, - глючний софт, але хороша елементна база (під десяток різних) ні одна не пішла в ремонт, все було ок. Були і відяшки рефи і нерефи. З недоліків - тріск дроселів у нерефів в деяких моделях, і призвуки у вентиляторах кулера(теж нерефи у кількох моделях). Жодна також не попадала в сервіс, а гтх 690 взагалі пройшла всі 3 роки гарантії і продав щоб обновитися на щось із більшим об'ємом пам'яті. Були декілька відео від Зотака, -теж ніяких проблем. Остання мамка від Асус - без проблем. Але відео, ось тут був дуже обширний негативний досвід на нерефах від Асус. Почалося все ще з часів радеонів 48хх. Купив версію дірект СU 4850 - на заводському розгоні не працювала, сипала артефактами і т.д. В результаті вернув і доплативши, придбав 4870 теж нереф від асуса - ті ж граблі. Повторно я осмілився придбати асус уже при виході 600 серії Нвідії, купив дірект CU 670 - через 1 тиждень артефакти, в т.ч. якщо частоти виставити як у реф - нуль результату. Повернув. Взяв 2 шт 680тих з 4 гб пам'яті теж Direct CU 2 - через 1,5 тижня без видимих причин, розпався SLI. При ввімкненні поокремо карт, винуватець був знайдений - відвал чіпа в однієї з карт. Мені повернули кошти за одну. А іншу справну я продав за гарною ціною(заздалегідь попередивши покупця про долю іншої такої ж), так скажем від гріха подалі
Я не агітую проти якогось вендора, так як комплектуху маю від усіх названих на даний момент(див. профіль). Але нерефи відеокарт... Я знаю якого виробника точно не купуватиму.