Новини
Останні статті і огляди
Як взнати чи часом провайдер не поставив обмеження на максимальну кількість підключень?
-
vavan222
Member
Цього тижня почав інтернет тормозити? коли включений ютторент. В закаці нічого не стоїть, а у віддачі 50 торентів старих, де милькає 180-200 кб, або навіть 0. Операційна система Win 7 x64. Раніше завжди я мав 30-40 торнетів, де відача була, ну потолок ,1 мб і нету не мішало. Зараз роутера нема.
-
Jumper007
Member
Выключить торент клиент, убедиться что тормоза пропали, включить клиент, убедиться что тормоза появились. Сделать выводы.Як взнати чи часом провайдер не поставив обмеження на максимальну кількість підключень?
-
vavan222
Member
Тормоза пропадають, як я відключаю всі роздаваємі торенти, хоч вони фігню беруть швидкості. Раніше цього не було. Думаю може провайдер обмежив кількість зєднань. А як перевірити чи обмежує провайдер зєднання я не знаю.
-
Inspiring
Member
всегда тормозило из-за торрента, даже если раздач нет
-
Sergey771
Member
тестони скорость - отдачи и приема, от туда и танцуй
торрент клиентом проверь соединение ,а потом на сайте провайдера - сервис проверки скорости по любому должен быть
торрент клиентом проверь соединение ,а потом на сайте провайдера - сервис проверки скорости по любому должен быть
-
jorg
Member
Версия uTorrent?Покури это .
-
vavan222
Member
В мене юторент 3.2.3, зі швидкістю все нормально тестував спідтестом. Проблема при роботі з юторентом. Хтось може підсказати, як перевірити чи провайдер необмежив максимальну кількість одночасних підключень TCP/IP?
-
Sergey771
Member
vavan222
нормально сформулируйте вопрос
то тормозит то скорость
(объясни нормально в чем суть вопроса - пример, не устраивает скорость отдачи- раздачи либо тормоза в системе при раздаче клиентом )
P/S если скорость отдачи нормальная (соответствует указанной), то тебе провайдер ничего не ограничит
P/P/S (скорость отдачи - общая, делиться на всех- все раздачи и отдачи )
нормально сформулируйте вопрос
то тормозит то скорость
(объясни нормально в чем суть вопроса - пример, не устраивает скорость отдачи- раздачи либо тормоза в системе при раздаче клиентом )
P/S если скорость отдачи нормальная (соответствует указанной), то тебе провайдер ничего не ограничит
P/P/S (скорость отдачи - общая, делиться на всех- все раздачи и отдачи )
-
redEX
Member
спидтест шарашкина контора, у большинства провайдеров стоит приоритет на спидтест,скорее всего виноват тореент клиент. отключи utp в настройках торента, иногда полезно снести настройки торента, удалением корневой папки, у меня трансмисион, ничего не качает если добавить больше 1000 файлов за раз, скорость еще может падать изза забитого аплаудаvavan222:В мене юторент 3.2.3, зі швидкістю все нормально тестував спідтестом. Проблема при роботі з юторентом. Хтось може підсказати, як перевірити чи провайдер необмежив максимальну кількість одночасних підключень TCP/IP?
-
vavan222
Member
Стирав, я настройки в AppData\Roaming\uTorrent. http://otvet.mail.ru/question/65811847" target="_blank - ось є тема. Angry IP мені ніфіга не показала. Які ще програми можуть показати максимальну кількість підключень?
-
redEX
Member
попробуй jperf