Final Fantasy VII Revelation потребуватиме понад 200 ГБ на накопичувачі для встановлення

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Final Fantasy VII Revelation потребуватиме понад 200 ГБ на накопичувачі для встановлення

ну с учетом что прошлая часть была 157гб, может быть.. хотя, ради финалочки искренне не жалко) все равно колекционку брать буду
Meandmy
Member

Гра топ. Nvidia NTC (Neural Texture Compression) нехай переймаються оптимiзацiєю.
yariksom
Member

Скоро будуть популярні ігри які на флопік вміщаються, ну нехай на 10 таки :rotate:
FarCry
Member

Купував собі FF7 Remake. Хотів познати, чим людей так зацепила ця гра... Через 2 години почав дивитися катсцени на 1.5х та ловити сильний іспанський сором. Через 8 годин не витримав та видалив. В це неможливо грати. :shuffle:
Panasi
Member

FarCry
Гра трохи на любителя. Сам завжди обходив цей жанр стороною, але вирішив таки спробувати і мені прям дуже зайшла, крінж сподобався.
proos
Member

Там в стиме ну очень приятная скидка на всю трилогию, вместе с предзаказом этой части.
Но желательно в начале пройти кризис кор, он тоже сейчас по скидке 300 грн с копейками.
Alex646
Member

FarCry: 19.09.2026 11:33 Купував собі FF7 Remake. Хотів познати, чим людей так зацепила ця гра... Через 2 години почав дивитися катсцени на 1.5х та ловити сильний іспанський сором. Через 8 годин не витримав та видалив. В це неможливо грати. :shuffle:
Я пробував грати. Єдина проблема для мене була із задротськими одноманітними боями, там просто нереально довго ковиряти деяких босів. А їх ще й багато...
yariksom
Member

FarCry: 19.09.2026 11:33 Купував собі FF7 Remake. Хотів познати, чим людей так зацепила ця гра... Через 2 години почав дивитися катсцени на 1.5х та ловити сильний іспанський сором. Через 8 годин не витримав та видалив. В це неможливо грати. :shuffle:
Можливо, ти не можеш, я не можу, а інші грають, не просто грають, а мільйонами.
Мені ще ніодна азіатщина не зайшла, але можливо я в своїх шорах і варто розширити світогляд, може якась клепка в голові заважає.
Хоча пробував навіть сракату Стелар Блейд, всерівно не заходить.
Геральт
Active Member

Щось подібне було, пробував якусь там фіналку. Після квесту з ловлею страуса (чи що воно таке), який через воду має допомогти перебратись - видалив.
Ответить