NVIDIA нагадує про припинення випуску драйверів Game Ready для Windows 10

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить NVIDIA нагадує про припинення випуску драйверів Game Ready для Windows 10
Очень жаль, что приходится прощаться с самой лучшей ОС от Microsoft. И хотя четыре года уже на Windows 11, Windows 10 я любил с ещё с беты.

Дольше я только за XP держался, пока драйверы не начинали вызывать BSOD.:gigi:
Ssergiuss
Junior

прощаться с самой лучшей ОС
а моя любимая версия это ХР )
warp37
Member

Ssergiuss: 27.08.2026 13:25
прощаться с самой лучшей ОС
а моя любимая версия это ХР )
Я до 2012 года сидел, пока не купил Radeon HD 7750 и драйвер не начинал вызывать BSOD'ы. Прям до упора держался, но DX11 - есть DX11. :gigi:

Пришлось Windows 7 ставить, потом поужасался полдня Windows 8.1 и переехал на Windows 10 бесплатным апдейтом.
byaka
Member

Компанiя лайна! :mad:
Halo_UA
Member

ооо, вчасно я пересів на АМД
Georgin
Member

warp37
А що саме Вам не сподобалось у 8.1? 8-ма оригінальна - зрозуміло, але 8.1 була дуже стабільна і "мобільність" інтерфейсу 8-ї підчистили.
warp37
Member

Georgin: 27.08.2026 13:41 warp37
А що саме Вам не сподобалось у 8.1? 8-ма оригінальна - зрозуміло, але 8.1 була дуже стабільна і "мобільність" інтерфейсу 8-ї підчистили.
Все одно незвичний інтерфейс. Windows 10 вже сприймалася більш лояльно і ближче до класичних, ну a Windows 11 - таке собі проміжне зло.
mythorns
Junior

Halo_UA: 27.08.2026 13:41 ооо, вчасно я пересів на АМД
Я теж.. Надіюсь червоні не зроблять те саме в найближчий час
Halo_UA
Member

mythorns

вірю, що не зроблять. Він11 страшне і гейське зло.
kairo
Member

Georgin: 27.08.2026 13:41 warp37
Ахінєя із плитками та сенсорним інтерфейсом. Вже в 10ці від цієї наркоманії повністю відмовились.
yariksom
Member

Цікаво скільки майки за це відвалили, бо 11 вже довгий час навіть не у половини користувачів, а вийшла вона 5 років тому, відверто невдала система.
AndrewV
Member

Да какая там оптимизация - в Adobe Premiere только деградация наблюдается на Win11 по сравнению с 10-кой
Keyser Soze
Member

Сегодня день Nvidia на overclockers - третья новость про Nvidia, а ещё не вечер :gigi: :lol: :lol: :up:
denizen
Member

11 нормальна система, сам довго не хотів переходити, але коли перейшов, досить швидко звик. Нічого поганого не помітив, та ж 10 тільки трохи оновлена під новіше залізо.
Геральт
Active Member

Dual boot (Win10+Win11), dual boot (linux+win11) чи просто Linux. Ось питання, на яке мені мабуть скоро доведеться давати відповідь...
erkins007
Member

Геральт: 27.08.2026 14:25Dual boot (Win10+Win11)
Зачем? Чтобы быть нетакусиком, не как все? 11 это та же десятка, только поддерживаемая.
Я ещё понимал хоть как-то кадров, которые с 7 не хотели слезать. Она реально была другого дизайна и жрала куда меньше.
Но 10/11 же одинаковые.
Voozy
Member

Тоже не понимаю в чём скандал вокруг 11ки. Неделю назад с флешки переустановил. Отказался от всего, что не обязательно и не вижу нигде ИИ, лично
Earanak
Member

Вообще никаких проблем не испытал при переходе с 10-ой на 11-ую :dontknow:
Все что мне показалось неудобным, сразу нагуглил как изменить и под себя настроил.
Gelonyrum
Member

До 2032 навіть не подумаю, поки 10 LTSC підтримується буду сидіти на ній. Там ні ЕЙЯЙ, ні телеметрії (принаймні такої кінченої як на 11), ні блотварі вагону, сидиш собі і не паришся, що завтра тобі майкрософт свиню з апдейтом засунуть якусь.
Telcontar
Member

Winutil фіксить більшість spyware/bloatware косяків 11-ки. Все працює чудово :beer:
Ответить