Ах ви ж "нехороші люди", панове розробники. Я купив першу частину, а ви її дропнули недоробленою. Ось мій малесенький лиcт претензій до гри:
01. Фінальний акт взагалі ніяк не стикується з попередніми, подання сюжету тепер через виконання місій з дешборду.
02. На локації попередніх актів повертатися не можна (їх тобі підсовують як місії у фіінальному акті).
03. Як мінімум половина нодів у "дереві" або просто не працює або працює не так як в описі.
04. Параметри чара постійно скидаються і для відновлення потрібно проводити мішею по всіх одягнутих шмотках для активації перерахунку.
05. Мадам-супербарига з епік-шмотками з перших актів у фінальному акті просто не існує.
06. Після виносу Арімана залишається лише плавати по знайдених картах (які знову ж таки просто скіни локацій з усіх актів) або ходити на ті ж самі місії що і до битви з фінальним босом і знову бити Арімана.
07. Дроп відносно рівня просто жахливий, сетів фактично немає.
08. Крафт абсолютно непотрібний.
09. Синергії між скілами не знайшов.
10. Глюк на "паразитний промінь" дав мені якийсь просто сатаниньский урон і після зняття "щитів" боси вмирають за лічені секунди.
11. У петах немає жодного сенсу - "кривавий слід" знаходиться і без них, в бою вони участі не приймають (принаймні у мене пет просто шариться поряд і не робить нічого).
Єдиний плюс - щє не зловив жодного софт-локу.
P.S. Можна прямо зараз почитати теми про гру на STEAM - там юзери прям випромінюють оптимізм
P.P.S. І на додачу - єдине, що було хорошим у першій частині так це візуал. Але схоже, що розробників цього рушія звільнили і тепер ніхто не знає, як з ним поводитись, тому беруть UE5 зі всім його позитивом.