Анонсовано гру Wolcen 2. Це похмура фентезійна Action/RPG

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Georgin
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Анонсовано гру Wolcen 2. Це похмура фентезійна Action/RPG

Ах ви ж "нехороші люди", панове розробники. Я купив першу частину, а ви її дропнули недоробленою. Ось мій малесенький лиcт претензій до гри:

01. Фінальний акт взагалі ніяк не стикується з попередніми, подання сюжету тепер через виконання місій з дешборду.
02. На локації попередніх актів повертатися не можна (їх тобі підсовують як місії у фіінальному акті).
03. Як мінімум половина нодів у "дереві" або просто не працює або працює не так як в описі.
04. Параметри чара постійно скидаються і для відновлення потрібно проводити мішею по всіх одягнутих шмотках для активації перерахунку.
05. Мадам-супербарига з епік-шмотками з перших актів у фінальному акті просто не існує.
06. Після виносу Арімана залишається лише плавати по знайдених картах (які знову ж таки просто скіни локацій з усіх актів) або ходити на ті ж самі місії що і до битви з фінальним босом і знову бити Арімана.
07. Дроп відносно рівня просто жахливий, сетів фактично немає.
08. Крафт абсолютно непотрібний.
09. Синергії між скілами не знайшов.
10. Глюк на "паразитний промінь" дав мені якийсь просто сатаниньский урон і після зняття "щитів" боси вмирають за лічені секунди.
11. У петах немає жодного сенсу - "кривавий слід" знаходиться і без них, в бою вони участі не приймають (принаймні у мене пет просто шариться поряд і не робить нічого).

Єдиний плюс - щє не зловив жодного софт-локу.

P.S. Можна прямо зараз почитати теми про гру на STEAM - там юзери прям випромінюють оптимізм :)

P.P.S. І на додачу - єдине, що було хорошим у першій частині так це візуал. Але схоже, що розробників цього рушія звільнили і тепер ніхто не знає, як з ним поводитись, тому беруть UE5 зі всім його позитивом.
Востаннє редагувалось 27.08.2026 11:24 користувачем Georgin, всього редагувалось 1 раз.
yariksom
Member

Повідомлення

Georgin
Вони її запустили в 16 році а повна була в 23му, за сім років вже й забули, що було в попередніх актах. :gigi:
Georgin
Member

Повідомлення

yariksom
Ага, я навіть грав у першу версію з відносно відкритим світом - вона була цікавіша, ніж фінальний результат. Тепер цю версії можна взяти тільки у "піратів", GOG видалив її.
200Man
Member

Повідомлення

Georgin: 27.08.2026 11:23 yariksom
Ага, я навіть грав у першу версію з відносно відкритим світом - вона була цікавіша, ніж фінальний результат. Тепер цю версії можна взяти тільки у "піратів", GOG видалив її.
Да, может по геймплею игра и была спорная, особенно этот бесячий последний акт, мне так и не удалсь пройти. Недопилили да.
Нооо, это же игра на cryengine была! Она даже сейчас отлично выглядит, я играл в нее на arc 750 в 4к. Визуал супер, не разу не вылетела.
И теперь стыд позор, опять этот безликий тормознутый анриал. И судя по закрытиям студий, увольнениям 3д и девов, дальше будет только хуже.
Rex
Member

Повідомлення

Georgin
Ось мій малесенький лиcт претензій до гри:
То ви запеклий фанат напевно. Я би дропнув проходження вже після декількох перелічених "недоліків"
tablestikus
Member

Повідомлення

Wolcen був на початку цікавий, але потім якось він наче незавершенний був і ендгейм грати було не цікаво зовсім.
Georgin
Member

Повідомлення

Rex
Я дуже люблю aRPG + візуал зробив свою "чорну" справу - він занадто приємний, щоб дропати :)
От би хтось Grim Dawn пересадив на такий рушій...

200Man
Ну так і є, красива гра. Я доречі, теж грав у неї на Arc A750, хоча їй вистачає і моєї теперішньої GTX 1660 :)
Zealoth
Member

Повідомлення

Как появилась в раннем доступе сразу попробовал. Единственная сильная сторона игры была это визуал, хотя несмотря на всю ее посредственность и примитивность игровых механик, мне она показалась достаточно интересной что бы пройти тогда все имеющиеся акты компании. Очень удачное время для нее было, когда на актуально в жанре было только ПОЕ и больше ничего, за счет чего там были довольно сильные продажи. Сейчас такой подход уже непрокатит, есть ПОЕ2/Д4/LE/ГД/ТК2 на их фоне придется чем то выделяться..
Відповісти