Головне мамкиним оверклокерам це не показувати, а то сімейний бюджет може не стягти нової відяхи
Новости
Последние статьи и обзоры
Оверклокінг GeForce RTX 50 вийшов на новий рівень: в застосунку HYDRA збільшено ліміт частоти GDDR7 та Power Limit
-
Artem_M
Member
Пропоную обговорити Оверклокінг GeForce RTX 50 вийшов на новий рівень: в застосунку HYDRA збільшено ліміт частоти GDDR7 та Power Limit
Головне мамкиним оверклокерам це не показувати, а то сімейний бюджет може не стягти нової відяхи
-
warp37
Member
Сейчас бы ради 5-10% жарить "полтинники" с чудо-разъёмом.
-
GipeR
Member
при такой цене нужно ограничивать до 50%, что бы не сгорела
-
S0N1C
Member
типічна 5090 після такої новини

-
МОНАХ
Member
► Або і всієї "нутрянки", якщо:Artem_M: ↑ 18.08.2026 12:29 Головне мамкиним оверклокерам це не показувати, а то сімейний бюджет може не стягти нової відяхи![]()
- вчасно не занюхають дим від вкрай "офігівшого" 12VHPWR.Енергоспоживання відеокарти в такому режимі сягало приблизно 640 Вт проти штатного ліміту 600 Вт.
-
S0N1C
Member
та роз"єм то ще ладно, а от якщо пам"ять скаже гудбай ото буде квест 
-
NST1983
Member
-
Robostyle
Member
Это на фоне того как погорелец превращается в abandonware.
Но толку с разгона гддр7…
Но толку с разгона гддр7…
-
Олег963
Member
Зіронька палай ......
-
kairo
Member
Я думаю, що вбити пам'ять підняттям частоти нереально.S0N1C: ↑ 18.08.2026 12:37та роз"єм то ще ладно, а от якщо пам"ять скаже гудбай ото буде квест
-
n+gibat[]r
Member
Сейчас нужно наоборот андервольты делать, ведь придётся передавать видеокарту по наследству внукам, новых уже не будет по ценам ниже 1000-2000 долларов за бюджетку 
-
yariksom
Member
Ну можна якось все разом вбити коли запалає від напругиkairo: ↑ 18.08.2026 13:11Я думаю, що вбити пам'ять підняттям частоти нереально.
-
Сidonix
Member
Купити карту за 6000 євро щоб спалити її заради +1-2 FPS 
-
S0N1C
Member
kairo: ↑ 18.08.2026 13:11Я думаю, що вбити пам'ять підняттям частоти нереально.S0N1C: ↑ 18.08.2026 12:37та роз"єм то ще ладно, а от якщо пам"ять скаже гудбай ото буде квест
ну споживання збільшилося, тож збільшення частоти має цілком осяжні фізичні наслідки, типу там контролери каналів почали шустріше працювати, збільшилися струми витоку десь в комірках модулів пам"яті, може навіть якісь приховані вольтажі автоматом підняло, то ж я б не дивувався потім якщо раптом помилки які раніше ще могло переварити вбудоване ЕСС - полізуть на екранУ відеоролику нижче на прикладі ASUS ROG Astral LC GeForce RTX 5090 демонструється робота пам’яті GDDR7 на швидкості 36 Гбіт/с. Завдяки 512-бітній шині це забезпечує теоретичну пропускну здатність 2,3 ТБ/с. Енергоспоживання відеокарти в такому режимі сягало приблизно 640 Вт проти штатного ліміту 600 Вт.
-
kairo
Member
В любому Афтербьорнері чи аналогічних прогах є повзунок збільшення частоти, після певного рівня карта в тестах почне крашитись просто. В мене карта на 450 Вт з офіційною можливістю підняти PL до 133% (600 Вт).S0N1C: ↑ 18.08.2026 13:26ну споживання збільшилося, тож збільшення частоти має цілком осяжні фізичні наслідки, типу там контролери каналів почали шустріше працювати, збільшилися струми витоку десь в комірках модулів пам"яті, може навіть якісь приховані вольтажі автоматом підняло, то ж я б не дивувався потім якщо раптом помилки які раніше ще могло переварити вбудоване ЕСС - полізуть на екран
-
n6407
Member
Юрій «1usmus» Бублій - почёт и уважение
многие забыли истоки, энтузиасты и оверклокинг
пока буду наблюдать 
-
FarCry
Member
n6407
А чому він з форуму зник?
Останній комментар з 2022.
А чому він з форуму зник?
-
xIIImaL
Member
почёт и уважение ему , но все же на msi ab жить спокойнее так сказатьn6407: ↑ 18.08.2026 13:32 Юрій «1usmus» Бублій - почёт и уважениемногие забыли истоки, энтузиасты и оверклокинг
пока буду наблюдать
![]()
-
afhpwnd
Member
Як там RTX5050 на GDDR7 ?
Ох, як мені подобаються ці заголовки. Аби клікбейт був.
Ох, як мені подобаються ці заголовки. Аби клікбейт був.
-
shnok
Member
Як як, краще за 4060, та 3060 з її 12 гбafhpwnd: ↑ 18.08.2026 17:25 Як там RTX5050 на GDDR7 ?
Ох, як мені подобаються ці заголовки. Аби клікбейт був.![]()