У Steam розпочався фестиваль кіберпанку та розпродаж серії Need for Speed

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити У Steam розпочався фестиваль кіберпанку та розпродаж серії Need for Speed

Дякую, забрав кілька NFS по 2-3€ щоб спробувать сучасність, бо не грав гонок з часів універу
XXXshadyXXX
Member

Купил Need for Speed(пусть будет), рекомендую, очень стильная игра в духе Underground та и физика как в старых Underground :gigi:
arkadiilem0n
Member

XXXshadyXXX: 04.08.2026 14:53 Купил Need for Speed(пусть будет), рекомендую, очень стильная игра в духе Underground та и физика как в старых Underground :gigi:
Вайб і стильок пристутні, але з твердження про фізику взагалі не згоден. Фізика гірша в якості геймплею, хоч і кілька гарних аспектів має. Штучний інпут лаг на керування весь кайф ламає, як і відосіки твоїх аварій. А про є*** з контролером, шоб пограти на ньому, я навіть згадувати не хочу.
XXXshadyXXX
Member

arkadiilem0n: 04.08.2026 15:03Фізика гірша в якості геймплею, хоч і кілька гарних аспектів має. Штучний інпут лаг на керування весь кайф ламає, як і відосіки твоїх аварій. А про є*** з контролером, шоб пограти на ньому, я навіть згадувати не хочу.
Без понятия что там у вас не получалось, играл в неё в 2017 году на PS4 и тогда игралось всё прекрасно. Выбил платину, от игры очень кайфанул. Особенно когда сделал BMW M3 E92 под дрифт и по серпантинам по красоте боком раздавал.

Конечно фанатикам бездушных и стерильных FH5 и FH6 этот NFS будет казаться чепухой, я не спорю :D
Filabatya
Member

мова про 2016 року версію? ті нові, якісь мультяшні)
Последний раз редактировалось Filabatya 04.08.2026 16:43, всего редактировалось 1 раз.
XXXshadyXXX
Member

Filabatya: 04.08.2026 16:32мова про 2016 року версію?
Yes
AntonyKandaurov
Member

Катався давно вже на g29 в цей нфс 2015. Ну на баранці з педальками зовсім без челленджу, суперників майже не відчутно плюс фізика така що спокійно залітаєш в повороти, деколи і гальмувати не треба. Щодо графіки - вона чудова, навіть зараз виглядає дуже гарно, хоч і пройшло більше десяти років :eek:
спойлер
Шкода що Едді так і не показали
BoKl
Member

Побачив знижки та придбав Most Wanted, через пів години повернув назад. Не знав, що зараз продається зовсім інша гра зі старою назвою, шкода.
Rex
Member

Я б зараз з задоволенням придбав би перші 10 частин НФС. Шкода, що це неможливо зробити(
The_Rusik
Member

Хочу ремастер underground, underground 2 и most wanted.
Yaroslav308
Member

The_Rusik: 04.08.2026 20:16 Хочу ремастер underground, underground 2 и most wanted.
Underground 2 пробують освіжити реміксом, але, останній раз коли дивився, справи були дуже далекі до фіналу.
Denvys5
Member

>Розпродаж серії НФС
>В продажі ігри починаючи з 2012го
:rolleyes:
Melki
Member

купил все, пусть будут - 592 гривны (11 местными деньгами) сейчас ниочём

Rex
да, первые части хотелось-бы, с 4 начиная (Hot Pirsuit), хотя играть в них сейчас наверное уже "вырвиглаз"
arkadiilem0n
Member

XXXshadyXXX: 04.08.2026 15:50 Без понятия что там у вас не получалось, играл в неё в 2017 году на PS4 и тогда игралось всё прекрасно. Выбил платину, от игры очень кайфанул. Особенно когда сделал BMW M3 E92 под дрифт и по серпантинам по красоте боком раздавал.

Конечно фанатикам бездушных и стерильных FH5 и FH6 этот NFS будет казаться чепухой, я не спорю :D
Може на ПС і було все гуд, але в 2020, 2022, 2024 і 2026 на пєкарні, коли прям хотів в нього пограти, мучався шо з боксовим геймпадом, шо з дуалшоком. І це давно відома проблема цієї гри, я не один такий був/є, заперечувати не варто, краще погугліть :) На клаві ж такого приколу нема, але інпут лаг є, про який я писав раніше, який залишили ще з часів МВ 2012 не зрозуміло навіщо.

btw я не писав, шо гра чепуха або шось в цьому роді, перечитайте пост уважніше. Я лише не погодився з вашим твердженням про фізику, аж ніяк не приплітаючи форзу чи нахвалюючи її :-/
Yaroslav308: 04.08.2026 20:21
The_Rusik: 04.08.2026 20:16 Хочу ремастер underground, underground 2 и most wanted.
Underground 2 пробують освіжити реміксом, але, останній раз коли дивився, справи були дуже далекі до фіналу.
На просторах інтернету є отакий проєкт - https://www.youtube.com/@LoopSkaify/videos
Покраще, ніж просто ртх ремікс чи редукс умовний. Раз на рік дивлюсь прогрес, якось демку навіть качав. Сподобалось.
doc-oc
Member

Спустя десять лет, наконец-то забрал перезапуск Need for Speed :super:
Игра великолепно выглядит и имеет восхитительную оптимизацию! Играю с удовольствием :idea:

Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
arkadiilem0n: 04.08.2026 15:03
XXXshadyXXX: 04.08.2026 14:53 Купил Need for Speed(пусть будет), рекомендую, очень стильная игра в духе Underground та и физика как в старых Underground :gigi:
Вайб і стильок пристутні, але з твердження про фізику взагалі не згоден. Фізика гірша в якості геймплею, хоч і кілька гарних аспектів має. Штучний інпут лаг на керування весь кайф ламає, як і відосіки твоїх аварій. А про є*** з контролером, шоб пограти на ньому, я навіть згадувати не хочу.
Какая ещё е… с контроллером?! 🤣🤣🤣
XXXshadyXXX
Member

doc-oc: 05.08.2026 05:58Какая ещё е… с контроллером?!
Из всех проблем, что есть с этой игрой - это я знаю что нужно постоянное подключение к онлайну со всеми вытекающими если будет обрыв связи. В офлайн не поиграть ни как, вот и всё. Какие там могут быть проблемы с геймпадами я понять не могу :)
Ответить