Samsung налагодила постачання OLED-панелей для ноутбуків із сертифікацією VESA DisplayHDR True Black 1400

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Advanced Member

Пропоную обговорити Samsung налагодила постачання OLED-панелей для ноутбуків із сертифікацією VESA DisplayHDR True Black 1400

Цікаво, а як вони пофіксили високе енергоспоживання на білій сторінці, у МС Офіс до прикладу?..
Хоча в динаміці і темних напівтонах оледу рівних нема :up:
Sanьka
Member

Це що, вже 5 покоління пішло ?
Щось цих видів оледів розвелося багато :insane:
Олег963
Member

alex_sul: 20.07.2026 17:05 Пропоную обговорити Samsung налагодила постачання OLED-панелей для ноутбуків із сертифікацією VESA DisplayHDR True Black 1400

Цікаво, а як вони пофіксили високе енергоспоживання на білій сторінці, у МС Офіс до прикладу?..
Авто зниженням яскравості , в мене так на тв плавно і не замітно для ока на білому фоні.
Nutbar
Member

Олег963: 20.07.2026 17:27 Авто зниженням яскравості , в мене так на тв плавно і не замітно для ока на білому фоні.
На ноутах і моніках трохи інші алгоритми. Є такі, де в SDR взагалі нема жодного зменшення яскравості в залежності від кількості світлого та часу, але максимальна яскравіть (не плутати з піковою HDR) вцілому досить обмежена.
yariksom
Member

мене одного здивувала роздільна здатність 3200×2000?
Scoffer
Member

yariksom: 20.07.2026 18:52мене одного здивувала роздільна здатність 3200×2000?
Доволі стандартна роздільна здатність для 16" ноутів. Здається мс в сюрфейсах першою моду задала. Подякуй що не 3456x2234 як в маках :D
Enjthesilence
Member

alex_sul: 20.07.2026 17:05 Пропоную обговорити Samsung налагодила постачання OLED-панелей для ноутбуків із сертифікацією VESA DisplayHDR True Black 1400

а чому б не юзати темну тему в офісі?
inquisition
Member

Наскільки високе? Для всіх високе? По білій сторінці в офісі можу натякнути прикладом з багаторічним досвідом. Загляни в мій профіль. Крім свого поточного, я багато оледів пощупав. Працювати за оледом з "бумажками" - як забивати цвяхи мікроскопом шляпкой в стіну. Через багато діб/тижнів довготривалого кнопкодавства на текстових формах ти почнеш згодом пізнавати всю глибину глибин цього технологічного експірієнса. Воно для іншого створено. :)
walkman3000
Member

inquisition: 20.07.2026 20:20По білій сторінці в офісі можу натякнути прикладом з багаторічним досвідом. Працювати за оледом з "бумажками" - як забивати цвяхи мікроскопом шляпкой в стіну. Через багато діб/тижнів довготривалого кнопкодавства на текстових формах ти почнеш згодом пізнавати всю глибину глибин цього технологічного експірієнса.
так а сказати шо хотів?
BLR87
Junior

Enjthesilence: 20.07.2026 20:10

а чому б не юзати темну тему в офісі?
А хіба таке є?
Комірки в Екселі і лист у Ворді завжди ж білі...
Dragobes
Member

inquisition: 20.07.2026 20:20 ...Працювати за оледом з "бумажками" - як забивати цвяхи мікроскопом шляпкой в стіну. Через багато діб/тижнів довготривалого кнопкодавства на текстових формах ти почнеш згодом пізнавати всю глибину глибин цього технологічного експірієнса.
Щось я не зрозумів :think:
"Загляни в мій профіль"(с)
Кожного дня на ньому Word/Excel...
StTechnik
Member

BLR87: 21.07.2026 10:27А хіба таке є?
Surprise Surprise ..
спойлер
Screenshot 2026-07-21 103017.jpg
Dragobes
Member

BLR87: 21.07.2026 10:27
Enjthesilence: 20.07.2026 20:10 а чому б не юзати темну тему в офісі?
А хіба таке є?
+
теж спробував: Файл-Обліковий запис-Тема Office.
Сама робоча зона (полотно) все одно залишається білою :-/
StTechnik
Member

И кстати да - это на ОЛЕДе.

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
-
Я выше дал скрин. Все там черное. Если сильно захотеть.
Dragobes
Member

StTechnik: 21.07.2026 10:31
Surprise Surprise ..
спойлер
спойлер
Изображение
StTechnik
Member

В моем послании ключевым было
StTechnik: 21.07.2026 10:34Если сильно захотеть.
У тебя версия в которой еще не было этого переключения.
Dragobes
Member

StTechnik: 21.07.2026 10:39 У тебя версия в которой еще не было этого переключения.
Хмм, действительно :think:
Gemini мне приоткрыл глаза.
У меня 2016, а возможности только с 2021-го (MS Office 2021 / Microsoft 365).
StTechnik
Member

Dragobes
Они с 20+ версий очень много добавили - переработали. Не только внешне, но и особо касается того что связанно с Данными. У меня Copilot экономит кучу времени по обработке и анализу. Сам получает данные, редакритует таблицы, пишет себе правила и т.д. Я прям вот доволен.
BLR87
Junior

StTechnik: 21.07.2026 10:31
Surprise Surprise ..
спойлер
О, це реально круто.
У мене поки на Office 365 чомусь такого немає, але мабуть прийде з апдейтами.
Дякую!
StTechnik
Member

BLR87: 21.07.2026 10:54У мене поки на Office 365 чомусь такого немає
По факту оно есть давно. Проверь обновления в ручную. Если не приедет - у тебя видимо что то с каналом обновления - не тот канал отрабатывает. Я когда то лечил подобное.
Ответить