Нещодавно придбав цю карту. Візуально здається, що вона не провисає. Перевіряв пальцем правий кут кожуху відеокарти, люфт мінімальний.
Чи потрібна підпорка? Чи може так статися, що з часом (цикли нагрівання-охолодження) текстоліт прогнеться?
На всяк випадок я замовив підпорку на Алі.
Новости
Последние статьи и обзоры
Gigabyte RX 9070 (non xt) Gaming. Чи потрібна підпорка?
-
Vasyanya1
Member
-
deserteagle777
Member
Ви самі задали питання і самі ж на нього відповіли 
-
Барбарис
Member
Vasyanya1, нижній кут чи верхній?
Загалом вона провисне, можна перевірити рівнем навіть з додатку на телефоні.
-
big_bang
Member
сам пожартував, сам посміявся)))
купляв підпорку/підставку для 6800xt, бо величезна була, а тепер використовую для всіх...
убога фігня але вона вже є
купляв підпорку/підставку для 6800xt, бо величезна була, а тепер використовую для всіх...
убога фігня але вона вже є
-
Геральт
Active Member
Потрібна. Карти зараз довгі і важкі. Мій вендор рекомендує під штекери живлення ставити (приблизно посередині)
-
Filabatya
Member
А чому не під край справа? Типу там де кристал гпу?
-
Yurius
Member
Вмене така,трохи провісає,тому підборка правильний вибір.Vasyanya1: ↑ 07.07.2026 11:28На всяк випадок я замовив підпорку на Алі.
-
Геральт
Active Member
Не знаю, їм видніше. Може центр мас.Filabatya: ↑ 18.07.2026 10:26 А чому не під край справа? Типу там де кристал гпу?
upd. Якось так:
-
Vasyanya1
Member
У XFX системи охолодження дуже громіздкі. Але підпорку кладуть тільки в комплект Quicksilver и Mercury. Swift, хоч також громіздкі, йдуть без підпорки.upd. Якось так:
-
Ektalion
Member
Усе, що більше 2х слотів краще підпирати.Yurius: ↑ 18.07.2026 11:26 Вмене така,трохи провісає,тому підборка правильний вибір.
-
kairo
Member
А якщо вирбник не поклав підпорку, то не треба підпирати чи єто другоє?Ektalion: ↑ 18.07.2026 13:05Усе, що більше 2х слотів краще підпирати.
-
waryag
Member
Бо треба мінімізувати прогин текстоліту в критичному місці - там де чип і пам'ять. А в правій третині на багатьох сучасних картах і текстоліту немає.Filabatya: ↑ 18.07.2026 10:26А чому не під край справа? Типу там де кристал гпу?
Хоча, якщо карта доволі жорстка - це не критично.