[Україна, Хуст] Відеокарта RX6800

Объявления о покупке
Ответить
Автор
Junior

Куплю відеокарту R6800, Xt, 6900xt, ціни олх не пропонувати :D
daesz
Member

тут по олх цінах ніхто й не продає, тут продають дорожче, бо по низу олх в більшості випадків прогрітого напівтрупака можна купити :rotate:
Brandon
Junior

Так воно так))) не спорю але тут ціни досить сильно завищені, і гарантію дають 2дні, тоже так собі. Може є якісь адекватні люди...
big_bang
Member

daesz: 04.06.2026 07:22 тут по олх цінах ніхто й не продає, тут продають дорожче, бо по низу олх в більшості випадків прогрітого напівтрупака можна купити :rotate:
а тут типу з гарантією і кідал немає)))
Brandon
Junior

Даже і не знаю шо робити, чи псіханути і взяти rx9600xt на 16gb нову.
Buldozer.
Member

Brandon: 04.06.2026 09:12 Так воно так))) не спорю але тут ціни досить сильно завищені, і гарантію дають 2дні, тоже так собі. Може є якісь адекватні люди...
Сильно завышены от олх? Ну так можно купить на олх, тысячь за 12-13... :rolleyes:
shnok
Member

Brandon: 04.06.2026 09:41 Даже і не знаю шо робити, чи псіханути і взяти rx9600xt на 16gb нову.
Навіщо ви це пишете сюди? Хочете купуйте, хочете ні. ніхто вам дешевше ніж олх не буде продавати, тут хоч якась репутація від перевірених і справа навіть не в гарантії
SERGBILL
Member

о так, це я :lol:. з останннього взяв rx570 за 1000, на цей раз наче все норм)
tornadox
Member

Brandon: 04.06.2026 09:12Так воно так))) не спорю але тут ціни досить сильно завищені, і гарантію дають 2дні, тоже так собі. Може є якісь адекватні люди...
Трішки парсив барахолку за допомогою ШІ і порівнював з цінами на OLX, тут значно дорожче.
Charger
Member

tornadox
Проблема не в тому, що тут дорожче, проблема в обмеженій кількості пропозицій і активних продавців. І покупців.
Piter Cantrope
Member

Якщо не будете поспішати, то знайдете.
Я купував на форумі 6800xt за 12к, і за ті ж 12 її продав.
6900xt декілька штук тут продавалось за 15 тис. кілька місяців тому.
В темах типу оцієї хочуть продати по оверпрайсу "від надійного продавця". Ці теми треба обходити десятою дорогою.
shnok
Member

Piter Cantrope
Так так ми пам'ятаємо як ви купили на олх 5700 турбіну , а потім не знали що знаю робити, і шукали/шукаєте охолодження))
А потім спробуйте продати того Франкенштейна з водоблоком ))
Piter Cantrope
Member

shnok
Моя турбінка має хотспот нижче 80 градусів при оборотах менше 50%, і карта загалом тиха, продуктивна і працює собі з першого дня. Без обслуговування.
Але ви, мабуть, не розумієте, що таке комп'ютерні ентузіасти, і що вони люблять кастомити і робити всякі проєкти. Навіть коли це, в принципі, не потрібно.

А ще я зрозумів, що люди, які довго зареєстровані на форумі, і якось спромоглись назбирати негативний рейтинг, фактично завжди його заслуговують, і їх можна одразу відправляти в мут.
shnok
Member

Piter Cantrope
Добре, добре. Слухайте надалі турбіну, або водоблок. Ми розуміємо, що ви любите кастомити :lol: , та так що були в паніці що робити з нею, де вам в темі всі написали що то хлам. На 5700 поставити водоблок :laugh:
Piter Cantrope
Member

shnok
Я хотів купити водоблок? Де?
Gil_gamesh
Junior

Якщо йдеться про цю тему, то посилання на переробку водоблока для охолодження елементів скинув я. Але не тому, що це хороша ідея, а просто щоб всі глянули і зацінили як чувак то зробив. :)
Ну і автор тієї теми шукає повітряне охолодження, про що написано в заголовку і першому повідомленні. Хоча при 77 градусів хотспоту на 145вт споживання я б взагалі не парився і користувався як є.

А автору цього топіка. Шановний Brandon. Навіть не думайте брати 6800XT за 16500грн. Можете вже трохи докласти і взяти 9060XT. Вона трохи слабша в растрі, зате набагато менше споживає, краще працює з RT, і загалом набагато сучасніша. А ще краще було б дотягнути до 9070, але то вже інша цінова категорія. :)
Ответить