Так якось реалістичніше
Згідно з баченням OpenAI, люди незабаром відмовляться від використання звичних застосунків туалетного паперу на користь ШІ-агентів
Новости
Последние статьи и обзоры
Чутки: OpenAI співпрацює з Qualcomm і MediaTek над створенням власного смартфона з ШІ
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити Чутки: OpenAI співпрацює з Qualcomm і MediaTek над створенням власного смартфона з ШІ
-
big_bang
Member
Пропоную обговорити Чутки: OpenAI співпрацює з Qualcomm і MediaTek над створенням власного смартфона з ШІ
І такий смартфон у майбутньому має кинути виклик домінуванню Apple iPhone.
Китайці пару разів на тиждень випускають ВБИВЦЮ ЯБЛУКА, але так за 10 років і не вбили)))
Згідно з баченням OpenAI, люди незабаром відмовляться від використання звичних застосунків на користь ШІ-агентів
Сильна заява... Дуже сильна.
При цьому OpenAI нібито може розраховувати на щорічне постачання в 300–400 мільйонів штук, що стане великим викликом для інших гравців на ринку смартфонів.
Кому ?
ШІ маразм окріп і виріс.
І такий смартфон у майбутньому має кинути виклик домінуванню Apple iPhone.
Китайці пару разів на тиждень випускають ВБИВЦЮ ЯБЛУКА, але так за 10 років і не вбили)))
Згідно з баченням OpenAI, люди незабаром відмовляться від використання звичних застосунків на користь ШІ-агентів
Сильна заява... Дуже сильна.
При цьому OpenAI нібито може розраховувати на щорічне постачання в 300–400 мільйонів штук, що стане великим викликом для інших гравців на ринку смартфонів.
Кому ?
ШІ маразм окріп і виріс.
-
DuckRider
Member
Gemini существует. Так же Gemini отключается нафиг.
-
1234waltz
Member
Більш за все в Gemini я обожнюю той факт, що частину технічного сапорту та довідників Гугл змінив на нього (просто в іншій веб-морді). І що цікаво, він видає відбірні галюни та недостовірну інформацію по довідниковій інфі самих сервісів Гугла, їх API та іншому такому. Покращення вже сьогодні, так би мовити.DuckRider: ↑ 27.04.2026 10:54 Gemini существует. Так же Gemini отключается нафиг.
-
n+gibat[]r
Member
Чудный новый мир по подписке на OpenAI, а как забудешь оплатить подписку то новый модный AI-смартфон станет тыквой 
-
MAKKACIN
Member
Чисто згадую фільм "Я робот".... просто згадую... 
-
Ostin
Member
Ці хлопці пробують всі методи, щоб хоч якось монетизувати свій слоп, який по відношенню до затрат все більше виглядає бульбашкою, готовою луснути)OpenAI
Десь не так давно хтось озвучував думку, що "ші-тренд дасть заробити багатьом людям. Але далеко не факт, що на ньому зароблять ті, про кого зараз пишуть в новинах".
-
Inqizitor2022
Member
Внезапно Вива х100 ультра такой - а что, я не убийца Айфона?!big_bang: ↑ 27.04.2026 10:50 Китайці пару разів на тиждень випускають ВБИВЦЮ ЯБЛУКА, але так за 10 років і не вбили)))
Я сравнивал 16 айфон и х100 Ультра - в пользу Айфона говорит только чуть меньшая толщина в области блока камер. Остальное у Вивы лучше.
-
Volodymyr1985
Member
І шо, тепер iPhone перестануть купувати нарешті?Inqizitor2022: ↑ 27.04.2026 13:53Внезапно Вива х100 ультра такой - а что, я не убийца Айфона?!big_bang: ↑ 27.04.2026 10:50 Китайці пару разів на тиждень випускають ВБИВЦЮ ЯБЛУКА, але так за 10 років і не вбили)))
Я сравнивал 16 айфон и х100 Ультра - в пользу Айфона говорит только чуть меньшая толщина в области блока камер. Остальное у Вивы лучше.
-
Барбарис
Member
1234waltz, але він помітно менше ніж чат галюцинує. Тому як вони збираються всіх інших видавити, а тим більше додатки, не зрозуміло. Спеціалізовані додатки з обмеженим функціоналом точно будут кращі за галюциногенові аі.
-
Victor Butko
Member
мікрослоп ніяк не вгамується
-
big_bang
Member
особливо підтримка софту буде ліпшаInqizitor2022: ↑ 27.04.2026 13:53 Остальное у Вивы лучше.
я не дуже довіряю цим канторам і вам не раджу
-
MqM
Member
Що таке ваша віва? Це типу о такого?Inqizitor2022: ↑ 27.04.2026 13:53Внезапно Вива х100 ультра такой - а что, я не убийца Айфона?!big_bang: ↑ 27.04.2026 10:50 Китайці пару разів на тиждень випускають ВБИВЦЮ ЯБЛУКА, але так за 10 років і не вбили)))

-
Graveworm
Member
MqM
- спойлер
-
MqM
Member
Судячи по всьому всі мають знати, що у власника Віво) А компартія знати айді користувача)
-
MaKCuMyC
Member
Це ж чудово. Нехай замовляють 400млн, може після цього воно вже лопне, коли ніхто не купуватиме це сміття.При цьому OpenAI нібито може розраховувати на щорічне постачання в 300–400 мільйонів штук, що стане великим викликом для інших гравців на ринку смартфонів.
-
KingofgamE
Member
Все ще чекаю від фінів прориву з їх смартфоном на лінуксі, а не ось це мракобєсіє 
-
zaqik
Member
люди незабаром відмовляться від використання туалетного паперу
Ты совершенно прав, туалетная бумага высушивает анус и нарушает его микрофлору, поэтому её использование вредно
-
dead_rat
Member
Головне щоб не фаунуzaqik: ↑ 01.05.2026 23:16люди незабаром відмовляться від використання туалетного паперу
Ты совершенно прав, туалетная бумага высушивает анус и нарушает его микрофлору, поэтому её использование вредно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()