Не играл, но наблюдал стримы по игре. Из того, что увидел, понравилось: графика, геймплей. Сюжет старался не спойлерить себе (поглядывал стримы одним глазом без звука). Оптимизация на ПК особенно порадовала. Отложил в желаемое игру, чтобы позже ее попробовать, потому что много не пройденных игр и всему свое время. В общем, игрушка интересная. Однозначно плюсую
Новости
Последние статьи и обзоры
За перші два дні було продано понад мільйон копій Pragmata
-
olegwatch
Member
Предлагаю обсудить За перші два дні було продано понад мільйон копій Pragmata
Не играл, но наблюдал стримы по игре. Из того, что увидел, понравилось: графика, геймплей. Сюжет старался не спойлерить себе (поглядывал стримы одним глазом без звука). Оптимизация на ПК особенно порадовала. Отложил в желаемое игру, чтобы позже ее попробовать, потому что много не пройденных игр и всему свое время. В общем, игрушка интересная. Однозначно плюсую
-
kak_tak
Member
ну вот, а капком хотели отменить ее на финальном этапе разработки
-
Dilfin
Member
А коли ж то всьо пограти, приходиш вечором з роботи і вже ні очі ні руки грати не хочуть.)olegwatch: ↑ 20.04.2026 14:30 Предлагаю обсудить За перші два дні було продано понад мільйон копій Pragmata
Не играл, но наблюдал стримы по игре. Из того, что увидел, понравилось: графика, геймплей. Сюжет старался не спойлерить себе (поглядывал стримы одним глазом без звука). Оптимизация на ПК особенно порадовала. Отложил в желаемое игру, чтобы позже ее попробовать, потому что много не пройденных игр и всему свое время. В общем, игрушка интересная. Однозначно плюсую![]()
-
Reinmar
Member
Dilfin
в мене часто розум весь день мріє про "от як засяду ввечері", а коли приходить вечір, вже ЦНС не вивозить після 12 годин роботи і просто дивлюсь ютуб)
в мене часто розум весь день мріє про "от як засяду ввечері", а коли приходить вечір, вже ЦНС не вивозить після 12 годин роботи і просто дивлюсь ютуб)
-
FarCry
Member
Dilfin
Після роботи 20 хвилин полежати, потім заварити чорний чайок з печивом та засісти за синглову гру з цікавим сюжетом.
Я свою втому так знімаю.
Після роботи 20 хвилин полежати, потім заварити чорний чайок з печивом та засісти за синглову гру з цікавим сюжетом.
Я свою втому так знімаю.
-
olegwatch
Member
Я граю по 2 годинки 4-5 разів на тиждень. Але я мешкаю один. Якщо б була сім*я - то да, про ігри мог би забути зовсімDilfin: ↑ 20.04.2026 14:40А коли ж то всьо пограти, приходиш вечором з роботи і вже ні очі ні руки грати не хочуть.)olegwatch: ↑ 20.04.2026 14:30 Предлагаю обсудить За перші два дні було продано понад мільйон копій Pragmata
Не играл, но наблюдал стримы по игре. Из того, что увидел, понравилось: графика, геймплей. Сюжет старался не спойлерить себе (поглядывал стримы одним глазом без звука). Оптимизация на ПК особенно порадовала. Отложил в желаемое игру, чтобы позже ее попробовать, потому что много не пройденных игр и всему свое время. В общем, игрушка интересная. Однозначно плюсую![]()
-
proos
Member
Капком шатают индустрию 
-
Dilfin
Member
Точо так само.)Reinmar: ↑ 20.04.2026 14:44 Dilfin
Відправлено через 2 хвилини 51 секунду:
Деколи так себе заставляю, але то буває дуже рідко, відьмака 3 так грав колись, по 2 години в день після роботи.) Але такі ігри хочуть повного занурення, як колись, засів на цілий день і граєшся, зараз таке буває рідко, кілька годин хіба на вихідні.)FarCry: ↑ 20.04.2026 14:54 Dilfin
Після роботи 20 хвилин полежати, потім заварити чорний чайок з печивом та засісти за синглову гру з цікавим сюжетом.![]()
Я свою втому так знімаю.
-
Ortyomko
Member
у мене є годинка-півтори коли дружина з малим спати лягають, а я ще ні. Я так за пару місяців експедицію 33 пройшов )olegwatch: ↑ 20.04.2026 14:54Я граю по 2 годинки 4-5 разів на тиждень. Але я мешкаю один. Якщо б була сім*я - то да, про ігри мог би забути зовсімDilfin: ↑ 20.04.2026 14:40
А коли ж то всьо пограти, приходиш вечором з роботи і вже ні очі ні руки грати не хочуть.)![]()
-
Dilfin
Member
Навіть коли є сім'я, батько має мати свої границі, свій кабінет і після роботи приділяти кілька годин собі для відпочинку, бувало часто, що часто жінки ревнують до ком'ютера і то дуже сильно, але треба бути чоловіком, а не підкаблучником і розприділяти всім час і про себе не забувати, чоловік має мати своє хобі, в когось це рибалка, в когось полювання, хтось марки збирає, а хтось грає в ігри і я не про задротів, які грають мережеві багатокористувацькі ігри і просто живуть в тих іграх і збирають бонуси.)olegwatch: ↑ 20.04.2026 14:54Я граю по 2 годинки 4-5 разів на тиждень. Але я мешкаю один. Якщо б була сім*я - то да, про ігри мог би забути зовсімDilfin: ↑ 20.04.2026 14:40
А коли ж то всьо пограти, приходиш вечором з роботи і вже ні очі ні руки грати не хочуть.)![]()
-
yariksom
Member
І чим вони її вшатали?
-
Ostin
Member
Красиво і по-багатомуDilfin: ↑ 20.04.2026 15:57батько має мати свої границі, свій кабінет
Я б ще додав віскі та сигару)
Але реальність вона зовсім інша. І часто там в містах, де платять гроші, люди знімають хату і живуть удвох-утрьох (з дитиною) в однокімнатці, бо так дешевше і комуналку можна витягнути, і щось на майбутнє відкласти.
-
Барбарис
Member
Та ні, кожен член сім'ї має мати власні кордони, час для відпочинку та не боятись, що будуть принижувати його захоплення (звісно, якщо воно не порушуй кримінальний чи адміністративний кодекси).Dilfin: ↑ 20.04.2026 15:57 батько має мати свої границі, свій кабінет і після роботи приділяти кілька годин собі для відпочинку
yariksom, посередністю
-
kyon
Member
Меня сама идея не особо привлекает, если бы лоли заменили на что-то постарше и помясистее в стиле Stellar Blade\EDI Mass Effect, да еще с романтическими innuendo вот было бы уже интересно, какова целевая аудитория этой игры, клиентура Эпштейна которая и проплачивает все это включая и восторженные отзывы прессы? Все равно что в Асс Эффекте EDI заменили бы на лоли.
-
erkins007
Member
Игры это такое же хобби как рыбалка или шахматы. Хобби не должно быть на первом месте, но и не должно быть чем-то постыдным.olegwatch: ↑ 20.04.2026 14:54Якщо б була сім*я - то да, про ігри мог би забути зовсім
Если жить только в режиме "работа-семья", то у вас кукуха отъедет очень быстро.
-
kyon
Member
Надо чтоб работа и семья были такие, тогда пускай другие кукухой едут от зависти
Понастальгировал за фильмами 90-х 
-
konb999
Member
Как минимум, в грязь лицом не падают!
-
MessiaH
Member
Игрушка сама по себе неплохая, но всё-таки графоний хоть и не убогий, но требованиям не соответствует
-
Unsecond
Member
ну не знаю, скачал демку, хватило на полчаса, если честно.
имхо любителям обычных шетуров не зайдет совсем
имхо любителям обычных шетуров не зайдет совсем
-
Геральт
Member
Ну як чим, та хоч би й неймовірно просунутим АІ заскриптованих болванчиківyariksom: ↑ 20.04.2026 16:26 І чим вони її вшатали?
Втикаються в невидиму стіну і розвертаються
https://fex.net/uk/s/fsyndv3
Ну і пазлами "знайди жовтий колір"