Пропоную обговорити Matrox випускає відеокарту Luma Pro Octal на базі двох чипів Intel Arc A380
слай ти повернувся ?
Новости
Последние статьи и обзоры
Matrox випускає відеокарту Luma Pro Octal на базі двох чипів Intel Arc A380
-
Олег963
Member
-
Robostyle
Member
RTX xx90 здорового человека 
-
zalizo_org
Member
Яка ностальгія. Пам'ятаю Matrox Millennium
-
Scoffer
Member
Ні, це дві самостійні відяхи в одному слоті. Вироби макстрона зараз використовують переважно в рекламних панелях з 16 моніторів. Для цього треба або свій чип робити, або кілька стандартних брати.Олег963: ↑ 28.02.2026 20:56слай ти повернувся ?
-
N0il
Member
Це для стендів та різних багато екранних засобів відтворення зображення, я подібні девайси використовував в проектах для ресторанів з багатою кількістю панелей.
-
Tetronga
Member
Ого Matrox досі існує. Я думав їх давно нема 
-
CADR
Member
При 130Вт оно может только диафильмы показывать сразу на 16 мониторах.
-
Scoffer
Member
CADR
Воно і показує картинки, відео або графіки для трейдерів. Це не ігрові відеокарти. Це дуже спеціалізований пристрій. За великим рахунком 3д йому взагалі не потрібне.
Воно і показує картинки, відео або графіки для трейдерів. Це не ігрові відеокарти. Це дуже спеціалізований пристрій. За великим рахунком 3д йому взагалі не потрібне.
-
kyon
Member
Я уже не застал Matrox, у меня первый ПК появился в 2001 году и в то время у них полномочия были все, окончены, последняя их карта parhelia вышла в 2002 но я про нее только читал, в наших краях я ее не встречал в магазинах, да она и не получила распространения, цена была дорогая (399$ кстати карта топ класса стоила 400 долл и это считалось дорого, эх времена) при этом не было поддержки DX9 и она была медленная, Radeon 9700 ее похоронила.
-
VovaII
Member
Начебто у Матрокс була найкраща 2D частина, для свого часу, яку потім перекупила 3Dfx і випустила Banshi(в мене тільки така була). Але то її не врятувало.
-
GetOutTheWay
Member
Tetronga
G200 ще декілька років тому в DELL серверах використовувались, чисто як затичка для VGA.
G200 ще декілька років тому в DELL серверах використовувались, чисто як затичка для VGA.