Новости
Последние статьи и обзоры
CES 2026: стежимо за презентаціями NVIDIA, Intel та AMD
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити CES 2026: стежимо за презентаціями NVIDIA, Intel та AMD
Коротко:
AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI,
AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI
Не дякуйте
Коротко:
AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI
Не дякуйте
-
Bullmer
Junior
FSR4 для RDNA2/3 б анонсували/релізнули... 
-
curious user
Member
"щорічна виставка CES, на якій буде представлено чимало новинок зі світу споживчої електроніки" AI звичайним споживачам і нафіг не здався
, а з такими цінами на комплектуючі то точно
.
-
vmsolver
Member
Хорошая практика, давать ссылки на будущие презентации заранее
Ожидания от Nvidia самые минимальные, судя по публикациям, будет забавно, если Супер линейка таки будет представлена сегодня. Вот это будет контраст на фоне подъёма цен и прочего )) Маловероятно, конечно.
Интелу вроде бы пора показывать свой 270К, надо же оценить его цену и сроки появления.
Ожидания от Nvidia самые минимальные, судя по публикациям, будет забавно, если Супер линейка таки будет представлена сегодня. Вот это будет контраст на фоне подъёма цен и прочего )) Маловероятно, конечно.
Интелу вроде бы пора показывать свой 270К, надо же оценить его цену и сроки появления.
-
unique-neon
Member
Не виправдовую АМД, але є XeSS. Не думаю що порізаний FSR4 чимось значно кращий.Bullmer: ↑ 05.01.2026 15:47FSR4 для RDNA2/3 б анонсували/релізнули...
-
MyPatrick
Junior
супер линейки не будет, на видеокардз уже отписали
-
Enjthesilence
Member
"понизять?" друже, ти напевно пропустив пів року тематичних новин. ніяких "понижень" у найближчі роки на залізо, тим паче гпу ми не побачимо. це було зрозуміло, ще більше року назад перед релізом блеквелів, коли почались історії про "дефіцит чіпів"GipeR: ↑ 05.01.2026 16:18 надеюсь будет super серия 5000 с ценой как у обычных, а обычные понизят в цене на 30%, а АМД презентует новые народные процессоры 8/16 по 200-250$ с 3d.
-
GipeR
Member
Так это так - фантазия )Enjthesilence: ↑ 05.01.2026 16:20"понизять?" друже, ти напевно пропустив пів року тематичних новин. ніяких "понижень" у найближчі роки на залізо, тим паче гпу ми не побачимоGipeR: ↑ 05.01.2026 16:18 надеюсь будет super серия 5000 с ценой как у обычных, а обычные понизят в цене на 30%, а АМД презентует новые народные процессоры 8/16 по 200-250$ с 3d.
-
Enjthesilence
Member
хто хоче оновити карту у найближчі декілька рочків, саме зараз останній потяг, який вже "тронувся"GipeR: ↑ 05.01.2026 16:21Так это так - фантазия )Enjthesilence: ↑ 05.01.2026 16:20
"понизять?" друже, ти напевно пропустив пів року тематичних новин. ніяких "понижень" у найближчі роки на залізо, тим паче гпу ми не побачимо
-
GipeR
Member
да, я успел урвать за 1140 RTX5080, вроде даже норм цена, а вчера её на newegg уже за 1799 нашелEnjthesilence: ↑ 05.01.2026 16:22хто хоче оновити карту у найближчі декілька рочків, саме зараз останній потяг, який вже "тронувся"
-
yuriy_dd
Member
краще стежити за презентаціями АРМ 
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
поки Інтел, АМД, Нвідіа - не отримають потужного копняка - шевелитись не будуть
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
тим більше людей перейдуть на АРМGipeR: ↑ 05.01.2026 16:24 да, я успел урвать за 1140 RTX5080, вроде даже норм цена, а вчера её на newegg уже за 1799 нашел
поки Інтел, АМД, Нвідіа - не отримають потужного копняка - шевелитись не будуть
-
dead_rat
Member
yuriy_dd
АРМ вже навчився гоняти ігри без відеокарти і памʼяті? ВАУ!
АРМ вже навчився гоняти ігри без відеокарти і памʼяті? ВАУ!
-
fantomrulezz
Member
Ця мастурбація на АРМ перейшла всі межі здорового глуздуyuriy_dd: ↑ 05.01.2026 16:51тим більше людей перейдуть на АРМ
-
tornadox
Member
Все б так, але fsr є в більшій кількості ігор ніж xess.unique-neon: ↑ 05.01.2026 16:01Не виправдовую АМД, але є XeSS. Не думаю що порізаний FSR4 чимось значно кращий.
-
StreamLV
Junior
ще б AMD випустили мобільні відеокарти на RDNA 4
-
Enjthesilence
Member
xess має більше підтриманих тайтлів за фср4tornadox: ↑ 05.01.2026 17:38Все б так, але fsr є в більшій кількості ігор ніж xess.unique-neon: ↑ 05.01.2026 16:01Не виправдовую АМД, але є XeSS. Не думаю що порізаний FSR4 чимось значно кращий.
-
kak_tak
Member
Наконец спустя год может выпустят Reflex 2? Ну или хотя бы DLSS 4.5 уже точно будет, хоть что-то 
-
tornadox
Member
FSR4 працює в тих іграх де є FSR3, а таких більше ніж ігор з XeSS. Крім того наскільки знаю то FSR4 вже працює в Win11 для RDNA2, але античіти будуть не в захваті від підміни бібліотек.Enjthesilence: ↑ 05.01.2026 17:53xess має більше підтриманих тайтлів за фср4
просто уявіть як його тріпає коли що люди не цікавляться еплом і армом що аж мусить гадити в кожній темі. Це не мастурбація, просто більше ніде його не чують. Вважає що його думка несе користь, а воно не так.
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
ти про igpu чи саме як дискретні чипи для ноутів?StreamLV: ↑ 05.01.2026 17:46ще б AMD випустили мобільні відеокарти на RDNA 4
-
unique-neon
Member
Я впринципі часто то через OptiScaler вмикаю з NV інпутівtornadox: ↑ 05.01.2026 17:38Все б так, але fsr є в більшій кількості ігор ніж xess.unique-neon: ↑ 05.01.2026 16:01Не виправдовую АМД, але є XeSS. Не думаю що порізаний FSR4 чимось значно кращий.