Gigabyte підготувала чотири нові плати для процесорів AMD AM4

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

Пропоную обговорити Gigabyte підготувала чотири нові плати для процесорів AMD AM4

Старая кобыла борозды не портит , АМ4 ещё и фуфыксов и атлонов переживет :super:
Последний раз редактировалось Руся 05.01.2026 12:48, всего редактировалось 1 раз.
vsx
Member

Цой АМ4 жив. Сейчас в амд подсуетятся и еще какую-нибудь отбраковку выпустят.
Tetronga
Member

Очікування на 2026 рік: 3 ГБ чіпи GDDR7, 50х0 супер з більшою кількістю пам'яті на цих чіпах, здешевлення ддр5 (давно пора було)
Реальність 2026: ддр4, ам4, 3060 :super:
Sanьka
Member

Походу АМ4 побив рекорди попередніх сокетів-жовгожителів. Чудовий сокет :up:
Мені подобається подібний підхід компанії, а не оті сокети на 2 роки як у деяких!
Bukakanga
Member

еще бы одно-два поколения на 1700-й и вообще был бы чудесный застой
KimRomik
Member

повернення до легендарної DDR4 :super:
oversteve
Member

як раз на а520і дивився, цікаво чи та, що з'явилася в магазинах то нова ревізія, чи ще стара :-/
Sanьka
Member

Якщо не помиляюсь то АМ4 з'явився в часи 1151v2, пережив його і ще 1200, 1700 та має всі шанси пережити 1800 сокет будучи актуальним.
Браво АМД :super:
Cirax
Member

KimRomik: 05.01.2026 13:42 повернення до легендарної DDR4 :super:
Я с неё ещё и не переходил.
Как и многое другое старых стандартов.
Sanьka: 05.01.2026 13:54 Якщо не помиляюсь то АМ4 з'явився в часи 1151v2, пережив його і ще 1200, 1700 та має всі шанси пережити 1800 сокет будучи актуальним.
Браво АМД :super:

Ибо нет смысла в смене сокетов, кроме заработков.
Производительность растёт на 5-10% в год.
Это не 200х, когда за год производительность вырастала вдвое.
Олег Мандріаник
Member

Только подумал, а ведь систему на ДДР4 я покупал аж 10 лет назад 🤪🤣
Sanьka
Member

Олег Мандріаник: 05.01.2026 13:59Только подумал, а ведь систему на ДДР4 я покупал аж 10 лет назад
Враховуючи, що межа розвитку кремнію майже досягнута, то тепер зміни будуть дуууже повільними. І зростання продуктивності буде не якісне, а кількісне з витікаючими недоліками (збільшення жопу).
dead_rat
Member

Sanьka: 05.01.2026 14:20
Олег Мандріаник: 05.01.2026 13:59Только подумал, а ведь систему на ДДР4 я покупал аж 10 лет назад
Враховуючи, що межа розвитку кремнію майже досягнута, то тепер зміни будуть дуууже повільними. І зростання продуктивності буде не якісне, а кількісне з витікаючими недоліками (збільшення жопу).
Навіть не опєчатка, бо жором це вже не назвати.
tornadox
Member

Cirax
170 сокет підтримує (з пінмодом) i9-9900k, ще один доказ надприбутків Інтела з повітря.
Олег Мандріаник: 05.01.2026 13:59Только подумал, а ведь систему на ДДР4 я покупал аж 10 лет назад 🤪🤣
купляв ддр4 перший раз 2015, останній раз цього року. ДДР3 ще досі ставлять у всякі готові пристрої типу роутери, смарт приставки і т.д.
Denvys5
Member

Sanьka: 05.01.2026 13:54АМ4 з'явився в часи 1151v2
1151v1*
Перші дошки - сучасники Z170
PhoenixKiller
Member

мені здається розвиток технологій почав рухатись в зворотньому напрямку
vil2
Junior

Десь колись була стаьтя що ось IBM показала транзистор 2нм і що все це буде в 2025 році і потім ніхто навіть не розуміє що буде. Може щось і натягнуть ще там для маркетингу потипу 1,8нм але пам'ять ddr зараз роблять на 10 нм і кажуть що зменьшити фізично не можуть.
doc-oc
Member

На фиг народу этот мажорный АМ4 с мажорной DDR4?! Даёшь новые платы на 1155 и 1366 :laugh:

Отправлено спустя 37 секунд:
PhoenixKiller: 05.01.2026 14:37 мені здається розвиток технологій почав рухатись в зворотньому напрямку
К сожалению тебе не кажется :super:
Piter Cantrope
Member

doc-oc
А яка найсучасніша платформа на DDR3? Тобто остання.
XAMCTBO
Member

Piter Cantrope
У інтела були 1151 на ддр3, початкового рівня. у АМД AM3+ та FM2+
Сidonix
Member

Дивлюсь на весь цей цирк з підвищенням цін і розумію наскільки вчасно я встиг оновитись з AM4 на AM5 ))) I say uuu come on baby turn the light off!!! :banan:
Ответить