Новости
Последние статьи и обзоры
Ціни на жорсткі диски зростають на тлі високого попиту в сегменті ШІ та на китайському ринку
-
alexeygalas
Member
Пропоную обговорити Ціни на жорсткі диски зростають на тлі високого попиту в сегменті ШІ та на китайському ринку
Чекав, коли ж вже ця новина з*явиться. А то багато людей писали HDD купуєм, вони для ші не потрібні. Ну ну
Чекав, коли ж вже ця новина з*явиться. А то багато людей писали HDD купуєм, вони для ші не потрібні. Ну ну
-
FastBullet
Member
Чекаємо здорожчення до 150к грн, а потім зявиться Буратіно007 і купить і скаже, що ми всі заздримоalexeygalas: ↑ 16.12.2025 12:06 Пропоную обговорити Ціни на жорсткі диски зростають на тлі високого попиту в сегменті ШІ та на китайському ринку
-
EasyMod
Member
я думаю по ціні підтягнуться і інші чіпи, бо такий перекос у вартості літографічної продукції не може залишатись без змін
-
Tetronga
Member
Настають темні часи для ПК... Хоча це все дрібниці на фоні того, в яких темних часах ми вже живемо з 2022. Поганий час щоб бути молодим 
-
MAKKACIN
Member
Ну це габела.... це шо виходе купив ссд, озу, жд для фото/відеопомойку і на решту проц і відік? 
-
Геральт
Member
Скоро корпуси подорожчають 
-
cadet-ua
Member
Відкрив комірку, витягнув і прелічів HDD що в мене залишилися. Протру пиляку і виставлю на продаж. "HDD без пробігу, користувався дідусь щоб дивитися погоду..."
Як що так піде й далі, то почну викопувати з комірки DDR 3... А там і до касет з перфокартами дійде... Якась зворотня еволюція.
Як що так піде й далі, то почну викопувати з комірки DDR 3... А там і до касет з перфокартами дійде... Якась зворотня еволюція.
-
Ostin
Member
Впевнений, вся причетна технотусовка зараз тільки й тим і займається, щоб викотити "рішення про здорожчання, бо...". Ну тренд зараз такий, хайповий) Підвищуємо ціни і кажемо, що так і треба) Люди вже ж звичні. З точки зору маркетингу, я б викотив саме таке рішенняГеральт: ↑ 16.12.2025 12:54Скоро корпуси подорожчають
Последний раз редактировалось Ostin 16.12.2025 13:12, всего редактировалось 1 раз.
-
alexeygalas
Member
На щастя я раніше закупився хорошими дисками.
- спойлер
-
Ektalion
Member
Це було вже у 2021 році, коли був шизомайнінг на ссд/хдд.alexeygalas: ↑ 16.12.2025 13:12 На щастя я раніше закупився хорошими дисками.
-
alexeygalas
Member
Ektalion
О chia, пам'ятаю. Добре що не довго було
О chia, пам'ятаю. Добре що не довго було
-
kairo
Member
Вчасно я свій Ironwolf 8TB прикупив, після таких новин не так вже він й гуде 
-
AntonyKandaurov
Member
Навіть і ці хлопці пішли цінники вгору. Ну що ж, ШІ слоп схоже наверне всю індустрію з таким гуркітом що відлуння ще довго буде чутно 
-
Mozdev
Member
Да, вони всі там що показилися вкрай 
Жадібність фраєрів таки погубить
Жадібність фраєрів таки погубить
-
AntonyKandaurov
Member
kairo
От бачите, все порівнюється у зрівнянні
От бачите, все порівнюється у зрівнянні
-
Slewin77
Junior
я ждал этой новости.
почему, интересно, многие нововведения за последние лет 15, вызывают одно раздражение и дискомфорт?
почему, интересно, многие нововведения за последние лет 15, вызывают одно раздражение и дискомфорт?
-
erkins007
Member
У него проблема главная не гул, а долгий выход с парковки и скрипы постоянные.kairo: ↑ 16.12.2025 14:13 Вчасно я свій Ironwolf 8TB прикупив, після таких новин не так вже він й гуде![]()
-
MqM
Member
Дефіцит металу, пластику та скла? Це щось дійсно унікальне буде
-
AntonyKandaurov
Member
Це вони вам запросто влаштують, суецький канал не резиновий, може щось і застрягти
-
MqM
Member
Та вже було подорожчання осінню, вчасно то було би літом.kairo: ↑ 16.12.2025 14:13 Вчасно я свій Ironwolf 8TB прикупив, після таких новин не так вже він й гуде![]()
Як там з пракуванням головки? В мене Іронвольф на 4ТБ дуже часто паркує головку зчитування