Ну гра буде добіса провокативна, я так бачу. Секс, гуро, флагелянство та обжорство там є. Чувака палять а двоє лижуться на фоні, причому то не цілуються
Новости
Последние статьи и обзоры
Larian Studios розробляє масштабну рольову гру Divinity, яка перевершить Baldur’s Gate 3
-
erazel
Member
Пропоную обговорити Larian Studios розробляє масштабну рольову гру Divinity, яка перевершить Baldur’s Gate 3
Ну гра буде добіса провокативна, я так бачу. Секс, гуро, флагелянство та обжорство там є. Чувака палять а двоє лижуться на фоні, причому то не цілуються
-
KPAH
Member
Ну там по лору люди устраивают геноцид всех остальных рас и судя по настроению трейлера там этот период затронут? Хотя на нем все расы дружно гуляют. 
-
mycolaevich
Member
Оце щось зовсім не надихає. Я розумію коли гра зайшла і хочеться спробувати різні рішення/білди і т.д., але коли потрібно 100+ годин на одне проходження сюжету бажання навіть починати одразу здуваться.Раніше голова Larian Studios згадував, що новий проєкт буде масштабнішим за Baldur’s Gate 3.
-
erazel
Member
Не те щоб здувається, але скажемо так - у Готиці світ був живіший і цікавіший чим у Морровінді. Для чого розмазувати натхення по величезній грі коли можна зробити щось компактніше але живіше. Та й я як гравець хочу пограти 50-70 годин і переходити до наступної історії. Вільного часу не так багато, а цікаві ігри вихочать навіть зараз регулярно.І мені не подобається коли гра "ревнива" і вимагає щоб я був тільки з неюmycolaevich: ↑ 12.12.2025 12:03 коли потрібно 100+ годин на одне проходження сюжету бажання навіть починати одразу здуваться.
Последний раз редактировалось erazel 12.12.2025 12:20, всего редактировалось 1 раз.
-
stoned
Member
- спойлер

-
vsx
Member
так этож gotty 2029
-
_nevermind
Member
Лишь бы не пошаговая , как OS-ы.
Деньги заработали, пора бы и к истокам серии вернуться, к своим старым фанам.
-
SPEC1AL1ST
Member
Ооо это мы ждём)
-
Scoffer
Member
Не хочеш грати - не грай. Наявність! ігрового контенту це максимально тупа претензія до гри.mycolaevich: ↑ 12.12.2025 12:03Оце щось зовсім не надихає. Я розумію коли гра зайшла і хочеться спробувати різні рішення/білди і т.д., але коли потрібно 100+ годин на одне проходження сюжету бажання навіть починати одразу здуваться.
Одним з головних недоліків бг3 є якраз те що цей контент покоцали в процесі розробки, через що деякі історії в грі, м'яко кажучи, дивні і потенціал гри ні разу не розкритий.
-
erkins007
Member
Играй в колду. Там сюжета на 5 часов.mycolaevich: ↑ 12.12.2025 12:03Оце щось зовсім не надихає. Я розумію коли гра зайшла і хочеться спробувати різні рішення/білди і т.д., але коли потрібно 100+ годин на одне проходження сюжету бажання навіть починати одразу здуваться.Раніше голова Larian Studios згадував, що новий проєкт буде масштабнішим за Baldur’s Gate 3.
А в этом жанре чем больше тем лучше всегда было. Эти игры не на одно прохождение рассчитаны.
Современные детишки совсем с ума посходили требовать РПГ покороче
-
lostsoulforever
Member
сподіваюсь Ларіани не прогнуться під зумерів, які нічого окрім екшн рпг осилити не можуть_nevermind: ↑ 12.12.2025 13:09 Лишь бы не пошаговая , как OS-ы.
-
KPAH
Member
А Divinity по твоему какого жанра вообще?lostsoulforever: ↑ 12.12.2025 14:07сподіваюсь Ларіани не прогнуться під зумерів, які нічого окрім екшн рпг осилити не можуть_nevermind: ↑ 12.12.2025 13:09 Лишь бы не пошаговая , как OS-ы.
-
mycolaevich
Member
Я і не збираюсь. БГ3 класна, але я її пройшов лише тому що в той момент сидів вдома і мав купу вільного часу, в нормальному режимі це затія на два місяці мінімум.Scoffer: ↑ 12.12.2025 13:24 Не хочеш грати - не грай.
Супер! Давайте додамо ще більше історій і контенту, тоді все точно буде завершене, нічого не доведеться обрізати, обривати і спрощувати.Scoffer: ↑ 12.12.2025 13:24 Одним з головних недоліків бг3 є якраз те що цей контент покоцали в процесі розробки, через що деякі історії в грі, м'яко кажучи, дивні і потенціал гри ні разу не розкритий.
Ви серйозно вважаєте що проблему з "покоцаним" і не "дотягнутим" контентом потрібно вирішувати додаванням ще більшої кількості контенту?
-
Inqizitor2022
Member
Все ждут. БГ 3 такое себе, а продолжение Divinity Original Sin 2 я жду.
-
KPAH
Member
Так сказали не будет.Inqizitor2022: ↑ 12.12.2025 15:34 Все ждут. БГ 3 такое себе, а продолжение Divinity Original Sin 2 я жду.
-
_nevermind
Member
lostsoulforever: ↑ 12.12.2025 14:07сподіваюсь Ларіани не прогнуться під зумерів, які нічого окрім екшн рпг осилити не можуть_nevermind: ↑ 12.12.2025 13:09 Лишь бы не пошаговая , как OS-ы.
- спойлер
- Дивинити серия была АРПГ и Экшен РПГ от 3го лица.
Это с двумя OS как раз зумеров ( а заодно и всяких ЛГБТ ГЕЙмеров ) на бабки и прогрели.
Ниша пошаговых свободная была в те годы, они решили попробовать её.
OS = всего лишь казуальный сайдовый филлер который помог студии заработать бабла.
Вот это Дивинити.
Никаких ходов, никаких кубиков и прочей дичи.
Дарк фентези action RPG.
Последний раз редактировалось _nevermind 12.12.2025 16:15, всего редактировалось 2 раза.
-
kairo
Member
CRPG, як і БГ3 та ДОС.KPAH: ↑ 12.12.2025 14:15А Divinity по твоему какого жанра вообще? При этом релиз 2002 года, когда самым старым зумерам было лет 5.
-
Skiff93
Member
Одні з небагатьох розробників в яких не сумніваюсь взагалі. Навіть ті самі поляки з CD PR уже чомусь не сильно викликають довіру, перевершити свої попередні ігри у них навряд вийде. А от Larian впевнений, що зможуть чимось здивувати, хоч і їхні дві попередні гри також практично шедеври, але Свен Вінке не боїться експерементувато, а з баблом, зробленим на BG3, можна уже щось грандіозне створити.
-
KPAH
Member
Чего только не придумаешь против проклятых зумеров конечно.kairo: ↑ 12.12.2025 16:10CRPG, як і БГ3 та ДОС.KPAH: ↑ 12.12.2025 14:15А Divinity по твоему какого жанра вообще? При этом релиз 2002 года, когда самым старым зумерам было лет 5.
Отправлено спустя 2 минуты 55 секунд:
Они изначально хотели Divinity делать смесь RPG и стратегии, но денег не хватало, поэтому криво косо вышел отдельной игрой Dragon Commander, видимо в этот раз смогут воплотить все старые задумки в еще более крупных масштабах._nevermind: ↑ 12.12.2025 16:04 Вот это Дивинити.
Никаких ходов, никаких кубиков и прочей дичи.
Дарк фентези action RPG.
-
EvhenS
Member
Жорстко вони єврея.