А ти купи Sky.... Fallout!
Новости
Последние статьи и обзоры
Bethesda анонсувала ювілейне перевидання Fallout 4: Anniversary Edition
-
Jarme
Junior
Пропоную обговорити Bethesda анонсувала ювілейне перевидання Fallout 4: Anniversary Edition
-
Draqoon
Member
Дайтте китайцям наттягнути ннна нью вегас УЕ5 як з ообліівіономм і вссе 
-
Devijack
Member
Draqoon
Як на мене фол4 досі круто виглядає без УЄ5
Як на мене фол4 досі круто виглядає без УЄ5
-
ervin
Member
Як на мене фол4 прісний і не дуже цікавий порівняно з 3 і НВ
-
Frost-Nick
Member
Був шоці від технічного стану гри. Граю тиждень. Це ж треба було прив'язати швидкість завантаження до частоти FPS у грі. Та й взагалі з FPS там багато чого зав'язано. Якщо прибрати вбудоване обмеження, то світ разів у 4 прискорюється, я навіть в двері потрапити не можу, так все літає. Добре, що на ПК це фікситься за пару хвилин (чого не може зробити компанія з капіталізацією ~4 трильйона).
-
1234waltz
Member
Проблема Ф4 в тому, що вона й так перевантажена механіками та предметами. Куди ще більше, якщо я існуючого "контенту" 50% не використовував, навіть проходячи DLC.Зате буде багато нової зброї, броні та навіть різні варіанти пса-компаньйона завдяки модам з Creation Club. У грі з’явиться внутрішньоігрове меню Creations для швидкого і простого встановлення додаткових модів від спільноти, що розширить знайомство зі світом гри.
Відправлено через 5 хвилин 4 секунди:
Такий хак, таким чи іншим чином, в купі консольних ігор використовувався з бородатих часів.Frost-Nick: ↑ 24.10.2025 12:48 Це ж треба було прив'язати швидкість завантаження до частоти FPS у грі.
-
MqM
Member
Зараз якраз по знижці продається
То ж видно варто зачекати нового видання
головне аби гра не подорожчала
То ж видно варто зачекати нового видання
-
Enjthesilence
Member
Мені 4й більше зайшов за трійку. Цікавіший світ, ганфайт, силова броня. За Валентайна окреме дякую, один з кращих компаньйонів з усіх ігор бесезди. А так НВ звичайно - найкращий, без врахування Ф2, тут би крутий ремейк під другий сезон залетів, ну можливо ще буде.ervin: ↑ 24.10.2025 12:35 Як на мене фол4 прісний і не дуже цікавий порівняно з 3 і НВ
-
mrigi
Member
Ну шож, почекаємо якогось наступного Elite AI Edition де покращать щось суттєве. Наприклад додатуть AI мозоку поселенцям.
-
kairo
Member
Якого? Це ж не останнє))MqM: ↑ 24.10.2025 13:31То ж видно варто зачекати нового видання
-
Conqistador
Member
10 лет прошло пора перевыпустить старую игру, не новую же делать пока в фапалыч 76 играют
-
sonhador93
Member
За это время можно было выпустить Фоллаут 5 и Свитки 5. Бесполезные переиздания, которые ничего не делают. Мододелы давно всё сделали, если бы не кривой движок игры и ограничения.. 
-
kairo
Member
Як нічого не роблять, то ж зараз усі моди поламають)sonhador93: ↑ 24.10.2025 14:12Бесполезные переиздания, которые ничего не делают.
-
n6407
Member
хух, перешивать уже за них начал, всё ли нормально, с апреля старые игры Беседка не перевыпускала 
-
VovaII
Member
— Так вона, без технічних покращень, не запуститься на Він11. (Він10 вже не підтримується.)Одночасно Bethesda презентувала спеціальне фізичне ювілейне видання Fallout: New Vegas із різною атрибутикою та фігуркою робота Віктора. Але ця версія взагалі не отримає якихось технічних покращень та оновлень контенту.
-
kairo
Member
В сенсі? Я її на Він11 перепроходив два роки тому.VovaII: ↑ 24.10.2025 14:35— Так вона, без технічних покращень, не запуститься на Він11. (Він10 вже не підтримується.)
-
MqM
Member
Хвала всесвіту, це не як зі Скайрімом з ледь не кожні декілька років якесь нове виданняkairo: ↑ 24.10.2025 14:02Якого? Це ж не останнє))MqM: ↑ 24.10.2025 13:31То ж видно варто зачекати нового видання
-
daesz
Member
Legendary edition уже було? Чи воно наступне після цього?
-
Tetronga
Member
Коли там перевидання Старфілду?