У Steam проходить фестиваль стрілянок від третьої особи

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Дуже хотів дойти до моменту, коли можна буде жбурляти у ворогів тим, що потрапило під руку, але не дочекався і закинув проходження. Може колись ще повернусь. В роликах виглядало весело
proos
Member

Такое себе, разве что поиграть ради графена и разрушений во время боев, в остальном очередной наркоманский бред Сема Лейка. Бред нудный.
Grava
Member

proos
Чудова гра. Пройшов всі міссії, знайшов всі записи. От тільки доповнення короткі. 9/10
destructX
Member

proos: 26.08.2025 12:09
Такое себе, разве что поиграть ради графена и разрушений во время боев, в остальном очередной наркоманский бред Сема Лейка. Бред нудный.
ну, це одна з частин всесвіту Remedy, в цілому норм, для занурення в загальний сюжет і розуміння відсилок в інших іграх - мастхев для проходження
Qwerty1987
Member

В эпик стор бесплатно раздавали, мисия в коридоре под музычку прикольная :super:
SERGBILL
Member

Qwerty1987: 26.08.2025 12:41 В эпик стор бесплатно раздавали, мисия в коридоре под музычку прикольная :super:
кстати да, но у меня она не завершается почему-то, на финальном этапе происходит ровно ничего. уже и видосы смотрел ,фиг его знает
MoNiTeam
Junior

proos
Я вже грав, просто по геймпасс на хбокс, хочу тепер без мила пограти :D
TypStar
Member

Qwerty1987: 26.08.2025 12:41 В эпик стор бесплатно раздавали, мисия в коридоре под музычку прикольная :super:
так але там без ДЛЦ давали, а тут за 67 грн. Ултімейт версія можна брати.
SERGBILL
Member

TypStar: 26.08.2025 13:47 так але там без ДЛЦ давали, а тут за 67 грн. Ултімейт версія можна брати.
у мене ультімейт, але не впевнений, що отримав нашару, можливо теж колись по скидкі купував
upd: глянув історію, так, купував приблизно за такі ж гроші 01.04.2025
Ответить