be quiet! анонсувала корпус Light Base 500 з підтримкою плат із роз'ємами на звороті

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

+ ох і одоробало у білому корпусі ще й так пустили
Дядя Діма
Member

Здається, be quiet почало заности не в ту гавань :laugh:
leif
Member

Ані відяшки, яка живиться від роз'єму на маман, ані білих гарних кабелів/подовжувачів – не знайшлось :gigi: зробили як могли, сподіваюсь це не оф. Фото від bqt
Megaclite
Member

Enjthesilence: 22.08.2025 17:52
Vlaad13: 22.08.2025 17:37 Base 500 з підтримкою плат із роз'ємами на звороті[/url][/b]
Найс відяху підключили :lol:
+ ох і одоробало у білому корпусі ще й так пустили
Так це ж Be Quietо'вський блок живлення
В них самі позорні кабелі ніби як з 2010р
І плюс роз'єми нестандартні. Собі кабелі навіть не вийде замінити або переробити на одинарні
Такий мотлох в нормальні компи стидно ставити
спойлер
Изображение
Изображение
Последний раз редактировалось Megaclite 22.08.2025 18:09, всего редактировалось 2 раза.
leif
Member

Megaclite
В найдорожчій серії БЖ та що з тииатовим сертифікатом, ніби норм кабелі, якщо правильно пам'ятаю по оглядах
firestarter256
Member

Блин кто еще следит за эстетикой корпуса? Я собрал до кучи и под стол спрятал, перед кем мне выпендриваться? Усб на монике пока хватает! Или тут адепты всю воду засунуть в корпус, так смысл воды изначально был выносной радиатор!
Enjthesilence
Member

firestarter256: 22.08.2025 18:38 Блин кто еще следит за эстетикой корпуса? Я собрал до кучи и под стол спрятал, перед кем мне выпендриваться? Усб на монике пока хватает! Или тут адепты всю воду засунуть в корпус, так смысл воды изначально был выносной радиатор!
той в кого не під столом? це досить велика річ, вона впливає на загальний інтер'єр кімнати.
Lekrs
Member

firestarter256: 22.08.2025 18:38 Блин кто еще следит за эстетикой корпуса? Я собрал до кучи и под стол спрятал, перед кем мне выпендриваться? Усб на монике пока хватает! Или тут адепты всю воду засунуть в корпус, так смысл воды изначально был выносной радиатор!
Є люди які фапають на те як воно виглядає, ставлять біля моні, включають герлянду, і насолоджуються шумом кулерів... :D
Alligator
Member

Lekrs: 22.08.2025 19:46Є люди які фапають на те як воно виглядає, ставлять біля моні, включають герлянду, і насолоджуються шумом кулерів...
А мені викрутка від be quiet! сподобалась, причому дізнався про неї після року користування кулером з обзору де сказали, що у транспортній упаковці збоку викрутка - знайшов стару коробку і дійсно там викрутка була :gigi:
Lekrs
Member

Alligator: 22.08.2025 19:48
Lekrs: 22.08.2025 19:46Є люди які фапають на те як воно виглядає, ставлять біля моні, включають герлянду, і насолоджуються шумом кулерів...
А мені викрутка від be quiet! сподобалась, причому дізнався про неї після року користування кулером з обзору де сказали, що у транспортній упаковці збоку викрутка - знайшов стару коробку і дійсно там викрутка була :gigi:
Викрутка дійсно добротна, тільки ради неї й взяв охлад на проц!
Enjthesilence
Member

Lekrs: 22.08.2025 19:46
Є люди які фапають на те як воно виглядає, ставлять біля моні, включають герлянду, і насолоджуються шумом кулерів... :D
нічого не світить і абсолютно безшумно, виявляється і так можливо
MSiAventador
Member

Після фантастичної 600-ки це якесь маркетингове розширення лінійки. :insane:
waryag
Member

Повернули бічні вентилі градусів на 20 для кращого продуву. Ще 70 і буде нормальний корпус! :rotate:
StTechnik
Member

leif: 22.08.2025 18:04 Megaclite
В найдорожчій серії БЖ та що з тииатовим сертифікатом, ніби норм кабелі, якщо правильно пам'ятаю по оглядах
Все правильно ты помнишь. У меня такие. Правда все спрятаны в задней стенке :D
Timedemo
Member

рестайлінг Асус Туф від Бікваєт
Олег Мандріаник
Member

Alligator: 22.08.2025 19:48
Не в тему. Почему-то вспомнилось что к швейной машинке идёт в комплекте отвёртка. К бензо/электропиле ключ/отвёртка, к холодильнику тоже ключ идёт в комплекте, к стиралке тоже ключ ложат. А вот к теликам не помню ключей и отвёрток в комплекте 😁🤔🤪
Alligator
Member

Олег Мандріаник, а знаете почему? Потому что телек ставите на тумбочку к которой идет шестигранник!
P.S. у мониторов филипс болтик для крепления подножки имеет отгибающуюся часть которая служит встроенной отверткой. :shuffle:
Ответить