Трамп закликає генерального директора Intel піти у відставку

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Трамп закликає генерального директора Intel піти у відставку

Не щастить щось їм з ген директорами :gigi:
Sanьka
Member

Навіть Трампу не сподобались Коре Ультра.
Володя, підскажи йому де купувати справді якісні і швидкі процесори - АМД.
Nekros
Member

Sanьka: 07.08.2025 17:37 Навіть Трампу не сподобались Коре Ультра.
Володя, підскажи йому де купувати справді якісні і швидкі процесори - АМД.
Вісім декодерів не зацінив :gigi:
Nikolay Yeryomenko
Member

Мені теж цей гендиректор не подобається: зробить компанії тільки гірше. Тому тут я Трампа підтримую повністю. Пора його замінити.
Ararat
Member

Ну, в цю гру можно грати вдвох.
Nekros
Member

Тим часом акції у компанії «третього» ешелону коштують 172$, а у «першого» 19$
Володя, дай пояснення :lol:
Lekrs
Member

Китаєць інвестує в китайські компанії, як несподівано....
daesz
Member

БуТан - малаєць, а не китаєць :rolleyes:
nazar-pc
Ентузіаст

Мені відверто шкода Intel. Як не одне так друге, а як не друге так третє.
Щось їм зовсім не щастить останнім часом.
item2
Member

Пет Гелсінгер, повертайся. Без тебе стало ще гірше. Ну і нудно без твоїх заяв :-/
Scoffer
Member

Оце трамп розійшовся. Пропоную створити петицію до трампа щодо відправки маска на марс. :laugh:
Ghody
Member

Nekros: 07.08.2025 17:47 Тим часом акції у компанії «третього» ешелону коштують 172$, а у «першого» 19$
Володя, дай пояснення :lol:
лол. амд стал почти в 4 раза дороже интела. хорошо так просрали рынок во всех областях. ну хоть б580 вышла неплохой за свою цену
daesz
Member

Scoffer: 07.08.2025 18:11 Оце трамп розійшовся. Пропоную створити петицію до трампа щодо відправки маска на марс. :laugh:
Рекомендую створити петицію щодо вашої петиції про відправку обох на марс, можуть пуйла ще з собою прихватити, разом із бідоном та бараком.
Ghody
Member

nazar-pc: 07.08.2025 18:00 Мені відверто шкода Intel. Як не одне так друге, а як не друге так третє.
15 лет отстойного руководства, левачизма и бюрократии. рыба гнила с головы и догнила донизу. для начала им надо уволить 70-90% работников в первую очередь руководство и реформировать всё с нуля делая полностью новую политику компании
Rabbitultra
Member

nazar-pc: 07.08.2025 18:00 Мені відверто шкода Intel. Як не одне так друге, а як не друге так третє.
Нещасть - це коли кріт не випав, чи вдома щось на столі розсипав. А у Інтел це систематичний процес, що йшов багато років і якому передували купа ідіотських рішень, включаючи спеціальну ручну стагнацію і виписки топ менеджмерам великих сум бабок замість розробки. Результат ми бачимо
Shuginubi
Member

Гелсингер имел хоть какую-то стратегию, а с этим понятно, что он работает только по симптомам.
Volodya811
Member

Яка несподіванка! ;) Я вчора писав, що до директора Інтела є питання, а мені не вірили, навіть замінусували. Я не ображаюся :beer:
daesz
Member

Shuginubi: 07.08.2025 18:38 Гелсингер имел хоть какую-то стратегию, а с этим понятно, что он работает только по симптомам.
Так і в цього є стратегія - закрити всі непотрібні відділи які нічого не роблять і не приносять компанії прибутки.
Enjthesilence
Member

Volodya811: 07.08.2025 18:43 Яка несподіванка! ;) Я вчора писав, що до директора Інтела є питання, а мені не вірили, навіть замінусували. Я не ображаюся :beer:
Володимире, от аналізуючи стратегію директора Інтел, маючи навіть питання до його управління, щоб ти зробив на його місці? поділись своєю стратегією розвитку
Volodya811
Member

daesz: 07.08.2025 18:44
Shuginubi: 07.08.2025 18:38 Гелсингер имел хоть какую-то стратегию, а с этим понятно, что он работает только по симптомам.
Так і в цього є стратегія - закрити всі непотрібні відділи які нічого не роблять і не приносять компанії прибутки.
Уже були "закривачі". Колишній фінансовий директор Боб у 2020 році закрив проєкт прискорювачів ШІ, який вели декілька років. Хоча, ніякої кризи не було тоді. Прибутки були норм. Але, оптимізував, щоб розчистити ринок для заробітків Нвідіа через 4 роки. Те саме робили і попередники Кржаничи та інші. Навіть акції АСМЛ продали, а потім без сучасних верстатів залишилися. "Закривачі" про доходи акціонерів думали, а не про розвиток та можливості.
Ответить