Продажі ПК-версії Stellar Blade подолали мільйон копій за три дні після релізу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Продажі ПК-версії Stellar Blade подолали мільйон копій за три дні після релізу

Вообще не понимаю хайпа этой игры, сис и пис? Ну такое
Nekros
Member

proos: 16.06.2025 12:30 Вообще не понимаю хайпа этой игры, сис и пис? Ну такое
Думаєш що тільки через це такі продажі?
Enjthesilence
Member

proos: 16.06.2025 12:30 Предлагаю обсудить Продажі ПК-версії Stellar Blade подолали мільйон копій за три дні після релізу

погоджуюсь, як слешер нічого нового, з візуалом чи саундтреком також без одкровень. ну жиглінг бубасів завезли, цього сучасному геймеру достатньо
Donate
Member

proos: 16.06.2025 12:30 Предлагаю обсудить Продажі ПК-версії Stellar Blade подолали мільйон копій за три дні після релізу

Дизайнер там відомий :rolleyes: blade and soul все що було на старті його робота, потім він вийшов з NC => своя студія => nikke і ось stellar blade
ДядяСаша
Member

Дуже гарно виглядають дівчата! Бо їх малювали з живих моделей. Shin Jae-eun витягла щасливий квиток!
Як на мене дуже детально промальована фізика рухів героїні, особливо ніг та стегон, сідниць, тощо. Ще такого ніде не було!
Последний раз редактировалось ДядяСаша 16.06.2025 12:50, всего редактировалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

ДядяСаша: 16.06.2025 12:46 Дуже гарно виглядають дівчата! Бо їх малювали з живих моделей.
Як на мене дуже детально промальована фізика рухів героїні, особливо ніг та стегон, сідниць, тощо. Ще такого ніде не було!
де ви бачили таких "живих" моделей? воно ж гіпертрофіроване максимально
Reinmar
Member

Enjthesilence
так слешерів мало виходить, один на пару років. Взагалі які слешери виходили за останні років 5? Я люблю цей жанр, але прискіпливо не слідкує і мені здається, що це було 2 гри: ДМС 5 і God of War ragnarok і все. Тому якісний слешер вже очікуєма гра
Vlaad13
Member

Enjthesilence: 16.06.2025 12:39

погоджуюсь, як слешер нічого нового, з візуалом чи саундтреком також без одкровень. ну жиглінг бубасів завезли, цього сучасному геймеру достатньо
Якщо вдуматися то ігри які пропонують щось нове можна порахувати по пальцях однієї руки(Елден Рінг чи Стрендінг)
Всі інші ігри являють собою старі повтори з якимись варіаціями
Он у гонках взагалі нічого роками не змінюється і люди якось грають :laugh:
Тут ми маємо гарний візуал+ гарну бойовику + норм сюжет+ гарну оптимізацію
Що вам ще треба?
Enjthesilence
Member

Vlaad13: 16.06.2025 12:59
Enjthesilence: 16.06.2025 12:39

Якщо вдуматися то ігри які пропонують щось нове можна порахувати по пальцях однієї руки(Елден Рінг чи Стрендінг)
Що вам ще треба?
бойовка тут нецікава, який норм "сюжет?" ти серйозно? оптимізація гарна, але візуал простенький, це 4 анріал. середня гра за всіма показниками, хіба що дійсно як вище сказали "на безриб'ї" серед слешерів воно більш менш. прайс явно має бути меншим
Kilo
Member

Ну такое,на вкус и цвет у всех фломастеры разные.Я попробовал демку в стиме около часа и вот вообще никак не зацепила.
taras_cs
Member

ДядяСаша: 16.06.2025 12:46Як на мене дуже детально промальована фізика рухів героїні, особливо ніг та стегон, сідниць, тощо. Ще такого ніде не було!
Слайди! (с)
Тобто, гіфки давайте.
У середині 70-х років на сільському клубі з'являється оголошення:
"Лекція "Види кохання". Показ слайдів."
На лекцію приходить все село.
На трибуну виходить лектор і починає:
Перший вид кохання – це кохання чоловіка і жінки.
Народ: Слайди! Слайди!
Лектор: Слайди будуть згодом. Другий вид кохання - це кохання чоловіка і чоловіка.
Лектор: Слайди будуть згодом. Третій вид кохання – це кохання жінки та жінки.

Лектор: Четвертий вид кохання – це любов до Батьківщини. І ОСЬ ТЕПЕР БУДУТЬ СЛАЙДИ!
deangelis
Member

Гру не грав але судячи з відео це нагадує щось типу Nier Automata, також дуже розпіарений і розхвалений слешер...її так хвалили що я вирішив її все таки пройти. І був на диво розчарований на скільки це посередня гра буквально по всіх параметрах, мене ледве на одну кінцівку хватило, і продовжувати не було ніякого бажання (хоча мені розказували що сюжет тільки після другої-третьої кінцівки починає розкриватися). Так що я думаю що ця стеллар це так само дуже посередня гра але дуже розпіарена
mythorns
Junior

У середині 70-х років на сільському клубі з'являється оголошення:
"Лекція "Види кохання". Показ слайдів."
На лекцію приходить все село.
На трибуну виходить лектор і починає:
Перший вид кохання – це кохання чоловіка і жінки.
Лектор: Слайди будуть згодом. Другий вид кохання - це кохання чоловіка і чоловіка.
Лектор: Слайди будуть згодом. Третій вид кохання – це кохання жінки та жінки.

Лектор: Четвертий вид кохання – це любов до Батьківщини. І ОСЬ ТЕПЕР БУДУТЬ СЛАЙДИ!
Шо за ху*ту ти висрав??
taras_cs
Member

mythorns
Ви щось не те з'їли зранку?
Donate
Member

deangelis: 16.06.2025 13:29 Гру не грав але судячи з відео це нагадує щось типу Nier Automata, також дуже розпіарений і розхвалений слешер...її так хвалили що я вирішив її все таки пройти. І був на диво розчарований на скільки це посередня гра буквально по всіх параметрах, мене ледве на одну кінцівку хватило, і продовжувати не було ніякого бажання (хоча мені розказували що сюжет тільки після другої-третьої кінцівки починає розкриватися). Так що я думаю що ця стеллар це так само дуже посередня гра але дуже розпіарена
Тому що в нірі сюжет написаний з кінця :rotate: ти або проходиш повністю або не граєш ...
Conqistador
Member

жанр эротика, у корейцев много игр на эту тему, есть ещё одна только с пушками
спойлер
Изображение
Megaclite
Member

ДядяСаша: 16.06.2025 12:46 Дуже гарно виглядають дівчата! Бо їх малювали з живих моделей. Shin Jae-eun витягла щасливий квиток!
Це такі байки :laugh:
там від реальної моделі нічого нема, бачив я її фотки, лице інше і вона дошка по суті
а ігрова модель пишна в низу з вузькими плечами
дошка 45кг
Изображение

А пропорції в Eve ось такі
123456
Member

Игра просто кайф.Той тип ігр де ти бігаешь під гарну мелодійну музику на чілі.Качав гілку паріка - виживати стало легше.
Графон поставив все на ультра 4к текстури - красота.Хоть и анриал 4. 13.5 Гб врам ігра заняла.
Доложи 5 тисіч і бери 5070, а не 5060 Ті 16 - думаю скоро стануть новими лохаами як власники 3070 Ти.Феррари може 360, а їде 180 із-за памяті.
Поки дойшов до Лілі і команда пішла в велике місто.Просто в один прессет неможливо відірватись було. :super: :super: :super:
Vlaad13
Member

Enjthesilence: 16.06.2025 13:04
Vlaad13: 16.06.2025 12:59
Що вам ще треба?
бойовка тут нецікава, який норм "сюжет?" ти серйозно? оптимізація гарна, але візуал простенький, це 4 анріал. середня гра за всіма показниками, хіба що дійсно як вище сказали "на безриб'ї" серед слешерів воно більш менш. прайс явно має бути меншим
а де тоді гарна бойовка по вашому - якщо тут нецікава?

Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
123456: 16.06.2025 13:50 Игра просто кайф.Той тип ігр де ти бігаешь під гарну мелодійну музику на чілі.Качав гілку паріка - виживати стало легше.
Графон поставив все на ультра 4к текстури - красота.Хоть и анриал 4. 13.5 Гб врам ігра заняла.
Доложи 5 тисіч і бери 5070, а не 5060 Ті 16 - думаю скоро стануть новими лохаами як власники 3070 Ти.Феррари може 360, а їде 180 із-за памяті.
Поки дойшов до Лілі і команда пішла в велике місто.Просто в один прессет неможливо відірватись було. :super: :super: :super:
у 4к грають одиниці
у 1080 та 1440 все гаразд
123456
Member

Vlaad13
Хочешь прикол - в ФХД 12,5 занімає врам в коридорах.В великому місті 13,5 Врам.
Там є 4к текстуры - які і в ФХД можна ставити.В 4к ігра хаває на ультрах 14 Гб на 4к текстурах)))))))))) :D :gigi:Власники 5070 на великій бутілці.
Драйвер зробить свою роботу розкини всю память десь підмилить і тд...Но це такий редфлаг я би сказав.
Ответить