Драйвер GeForce 572.16 WHQL забезпечив програмну підтримку GeForce RTX 5080 та RTX 5090

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Драйвер GeForce 572.16 WHQL забезпечив програмну підтримку GeForce RTX 5080 та RTX 5090

нету еще никаких новых драйверов ни на сайте ни в приложении
VolandInferno
Member

VolandInferno
Member

Береш?) насправді майже норм ціна)
Enjthesilence
Member

VolandInferno: 30.01.2025 16:18
Береш?) насправді майже норм ціна)
нє, за астрал занадто багато просять)) подивусь більш бюджетні моделі, в мене є варік через знайому в Данії взяти середні моделі за 56-60к, але то якщо наші пани захочуть занадто багато за такі.

Відправлено через 59 секунд:
дивіться це ж вони, акційні стартові ціни на +40% від наших добродіїв, блін стара версія геймрока прикольніша була з камінчиками :shuffle:
Последний раз редактировалось Enjthesilence 30.01.2025 16:30, всего редактировалось 2 раза.
s1nedus
Member

Нифига себе, пофиксили дрожание для олед мониторов :eek:
хочу в отпуск, добраться до монитора проверить)
gavr
Member

Разница в цене 5т между Розетка и Телемартом ))
VolandInferno
Member

наконєцто я дождався скільки сидів ждав ждав і все такі єсть(с) :D
спойлер
Изображение
Kullerok
Member

Ну чё кто там ждал карту за 1200 баксов. :gigi: согласен только с тем шо сильно дорого. Прийдеться раскошелиться плаки плаки.
vandroiy
Junior

Я якось не дуже розумію +500$ за +10% потужності та +3 фейкових кадра :rolleyes: :shuffle: . На кого це взагалі розраховано?
Enjthesilence
Member

Kullerok: 30.01.2025 16:35 Ну чё кто там ждал карту за 1200 баксов. :gigi: согласен только с тем шо сильно дорого. Прийдеться раскошелиться плаки плаки.
я чекаю 9070хт з продуктивністю 4080с за 500 долларів
FurryGentleman
Member

VolandInferno: 30.01.2025 16:34 наконєцто я дождався скільки сидів ждав ждав і все такі єсть(с) :D
спойлер
Изображение
это теперь наконец то не нужно юзать левый софт и всякие инспекторы что бы убирать мыло и гостинг? :eek:
Nortrom
Member

Enjthesilence: 30.01.2025 16:37
Kullerok: 30.01.2025 16:35 Ну чё кто там ждал карту за 1200 баксов. :gigi: согласен только с тем шо сильно дорого. Прийдеться раскошелиться плаки плаки.
я чекаю 9070хт з продуктивністю 4080с за 500 долларів
ага, щас. 600-650 будет :)
Kullerok
Member

vandroiy: 30.01.2025 16:36 Я якось не дуже розумію +500$ за +10% потужності та +3 фейкових кадра :rolleyes: :shuffle: . На кого це взагалі розраховано?
На обеспеченных людей. Не переживай не на тебя
Enjthesilence
Member

мої ви бубочки, ви тільки гляньте на цих добродіїв, вже знижка. все для нас <3
Вложения
3221.jpg
Nikoliasik_Zeus
Member

Enjthesilence: 30.01.2025 16:48 мої ви бубочки, ви тільки гляньте на цих добродіїв, вже знижка. все для нас <3
"Тiльки сьогоднi"
Dilfin
Member

Enjthesilence: 30.01.2025 16:48 мої ви бубочки, ви тільки гляньте на цих добродіїв, вже знижка. все для нас <3
Зазомбований маркетолухами споживач, як бачить слово АКЦІЯ біжить в банк за кредитом і бере дві.) Еххх, вологі мрії продаванів.)
VolandInferno
Member

FurryGentleman: 30.01.2025 16:38это теперь наконец то не нужно юзать левый софт и всякие инспекторы что бы убирать мыло и гостинг?
Ну до цього була дуже зручна софтіна DLSS Wrapper.
FurryGentleman
Member

VolandInferno: 30.01.2025 16:56
FurryGentleman: 30.01.2025 16:38это теперь наконец то не нужно юзать левый софт и всякие инспекторы что бы убирать мыло и гостинг?
Ну до цього була дуже зручна софтіна DLSS Wrapper.
Да я часто на неё натыкался но всё лень было использовать - так какой пресет то самый хороший сейчас ?
Ответить