Виробничі лінії TSMC з випуску 5-нм і 3-нм чипів завантажені на 100%

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Sanьka
Member

Попит зашкалює, тре піднімати ціни )))
А втрата Інтелом 40% знижки напевно через це, а не через те що хтось там щось бовкнув.
Навіщо давати знижки якщо і так беруть.
Scoffer
Member

Sanьka
Я не думаю що там та знижка взагалі була без зірочок. Скоріш за все вчений зґвалтував журналіста, і знижка стосувалась якихось там умовних 16нм :laugh:
анти__бот
Member

Scoffer: 13.11.2024 11:45зґвалтував журналіста
Жах :gigi: а э точніша інформація про це?
Scoffer
Member

анти__бот
спойлер
Изображение
Piter Cantrope
Member

Найцікавіше не те, що TSMC настільки попереду і є де-факто єдиним виробником cutting edge, а те, що вони вже були в цьому положенні 3-4 роки тому, і з того часу тільки закріпили свої лідерські позиції. Я не знаю звідки беруться розмови, що "Інтел скоро дожене", або що "Інтел і Самсунг об'єднаються і покажуть потужність", якщо все свідчить про те, що TSMC тільки збільшує перевагу.
Scoffer: 13.11.2024 11:45 Я не думаю що там та знижка взагалі була без зірочок. Скоріш за все вчений зґвалтував журналіста, і знижка стосувалась якихось там умовних 16нм :laugh:
100%. Вирвали звідкись якусь фразу, і подали це так наче Інтел втратив якусь мега-знижку. А статті про те як облажався Ґелсінґер зараз дуже добре продаються, гріх не накинути.
Scoffer
Member

Piter Cantrope
Так це ж накопичувальний ефект. Чим більше відстають конкуренти, тим менше у них замовлень і шансів наздогнати лідера. В кінці залишиться лише один :rotate:
На цьому етапі в теорії мали б втрутитись антимонопольні комітети і когось роздеребанити. Але вони зайняті якимись іншими, більш важливими справами.
спойлер
Изображение
IvanCh
Member

ну тобто всі хто не попав в цей празнік жизні,
але кому треба випускати свої продукти змушені робити це на 7нм.

хм. чудовий час щоб зписати і порізати 7нм обладнання. :super: :super: :super: :super: :super: :super: :lol: :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
Piter Cantrope
інтел і може і здатний догнати. проблема інтелу не у технологіях,
а у бездарному менеджменті який неможе цей потенціал нормально застосувати
VRoman
Member

Ничего, Интел скоро сократит производство неудачных Core Ultra и освободит часть 3нм линий
Alexsandr
Member

Piter Cantrope: 13.11.2024 12:39 Найцікавіше не те, що TSMC настільки попереду і є де-факто єдиним виробником cutting edge, а те, що вони вже були в цьому положенні 3-4 роки тому, і з того часу тільки закріпили свої лідерські позиції. Я не знаю звідки беруться розмови, що "Інтел скоро дожене", або що "Інтел і Самсунг об'єднаються і покажуть потужність", якщо все свідчить про те, що TSMC тільки збільшує перевагу.
Интел вроде бы закупил передовое оборудование. Но что бы заставить его работать явно надо много времени и набить не мало шишек.

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Scoffer: 13.11.2024 14:19 Piter Cantrope
Так це ж накопичувальний ефект. Чим більше відстають конкуренти, тим менше у них замовлень і шансів наздогнати лідера. В кінці залишиться лише один :rotate:
На цьому етапі в теорії мали б втрутитись антимонопольні комітети і когось роздеребанити. Але вони зайняті якимись іншими, більш важливими справами.
спойлер
Изображение
А потом придет Китай и лидер, пускай и с более старыми процессами будет новый и будет опять развиваться. Возможно появится какой-то прорыв в технологии.
Yalg
Member

Считаю что загрузка на 100% - брехня, по крайне мере на счёт 5нм.
coffeeman
Member

Це схоже на кремнієву екскалацію! Де Блінкен?!
Ответить